„Ylianna Kosânzeana Event” vine cu noi suprize de sărbători!

Clubul „Ylianna Kosânzeana” este gata pentru cea de-a III-a ediție. Luna decembrie te încântă cu cea mai dulce şi stilată petrecere-  „Cake Party”, unde un bucătar iscusit va pregăti cele mai delicioase prăjituri și totodată te va surprinde cu un master-class: „ Cum să personalizezi masa de sărbători cu o prăjitură specială”.

separator

În cadrul evenimentului vei avea posibilitatea să vezi în premieră o colecție inedită, semnată „Le parole”. Alţi doi designeri autohtoni vor debuta în cadrul evenimentului cu o colecție de rochii de seară și cocktail. Iar Ylianna Danko îţi va prezenta în exclusivitate o parte din colecția sa, disponibilă într-un singur exemplar : „Femininity in Vogue”.

„Cake Party” îţi aduce în dar şi 6 creatori de bijuterii și accesorii hand-made. Acești tineri talentați își vor expune cele mai creative şi originale lucrări. Astfel, în cadrul acestui eveniment ai posibilitatea să cumperi cele mai cool cadori pentru sărbători.

Invitatul special al serii, stilista Aurelia Neider te va învăța cum să-ți alegi corect ținuta pentru seara de revelion, iar specialiștii salonului de frumusețe „FemiNin Dom” îți vor oferi un master-class util, din care vei învăța cum să te machiezi și să-ți aranjezi părul rapid, pentru un look de milioane.

De asemenea te vor așteapta alți 3 invitați speciali, dintre care și Galina Tomaș- ghidul tău spre un mod de viaţă sănătos. Ea te va învăța cum să treci peste mesele copioase de sărbătoare, astfel încât silueta ta să nu sufere modificări. Iar pentru un plus de distracţie „Cake Party”  te mai alintă cu muzică live, decorațiuni tematice, cadouri și surprize inedite.

Evenimentul va avea loc joi, 13 decembrie, ora 18:00 în incinta restaurantului hotelului „Manhattan”, str. Ciuflea  nr.1. Biletele le poţi găsi la „Moldcell Cafe”, str. Tighina 55. Rezervări bilete: 079088855.

E-mail: danko.ylianna@mail.ru
Mob. (+373) 78151002
Web: www.facebook.com/danko.ylianna

Nucile nu îngrașă!
Articolul anterior
Elena Vaenga a pus ochii pe Igor Cuciuc
Articolul următor
Alte articole interesante