„Moldova Fashion Days Main Catwalk” într-un stil absolut nou, cu detalii minimaliste. Vezi colecțiile designerilor

La începutul toamnei „Moldova Fashion Days Main Catwalk” a revenit cu cea de-a XIV-a ediție. Într-un stil absolut nou de până acum și anume HiTech cu detalii minimaliste, cei peste 40 de designeri autohtoni și-au prezentat noile colecții pentru toamnă- iarnă 2018-2019.

separator

Evenimentul a avut loc pe data de 15 și 16 septembrie, în cadrul showroom-ul Chevrolet unde cei prezenți au descoperit cele mai recente creații ale producătorilor autohtoni și ca la celelalte ediții au avut ocazia să achiziționeze articolul vestimentar dorit chiar de la eveniment.

Mai jos, poți să vezi colecțiile prezentate în cadrul evenimentului și comentariile designerilor despre propriile creații!

Ariadna by Diana Voevuțki

„Colecția „Ariadna’s Force” e o odă adusă femeii puternice- femeia care duce un întreg Univers pe umerii săi, deseori concurând cu bărbații, dar în același timp, păstrează feminitatea și senzualitatea. Rochiile diafane caracteristice brandului Ariadna au fost combinate de această dată cu centurile-hamuri cu iz bărbătesc, subliniindu-le și mai mult finețea.”, a menționat designerului Diana Voevuțki.

Julie Anne Millinery

„Am servit această colecție într-o companie cromatică și o interpretare deloc imperativă, fiind vorba de eșarfele pe care le-am schimbat amplasamentul lor ordinar de la gât spre cap, ceea ce nu sa prea obișnuit până acum. Dar într-un fel arată ceva mai nonconformist și vor ține mereu atenția altora conectată, or ceea ce vine la raft cu un finisaj neașteptat și o interpretare cu totul și cu totul neordinară. Va genera mai întâi un sentiment de frică urmat de o degajare de satisfacție în momentul când acel accesoriu fiind purtat își îndeplinește funcția pe capul proprietarei. Colecția FW 2018/2019 “Amorphia “ este una ce-și are menirea de a te scoate cu siguranță din acel anonimat sobru… O colectie îndrăzneață cu foarte mari diferențe de ceea ce am servit la raft până acum. Dacă anterior foarte clasică și în limita normalului, acum pe alocuri chiar obraznică și foarte degajată. Vreau să încurajez femeile să se debaraseze de stereotipuri …, colecția asta de parcă ar stiga în gura mare “ Jos cu prejudecățile, încetați sa vă mai ambalați în produse executate în linie și lucruri ordinare. Vreau culoare, vreau energie, vreau vibrație și vreau o femeie sigură pe ea cu o privire obraznică surprinsă poate la un moment dat. O privire care nu va coborî în pământ cu orice motiv.” E o luptă a mea exprimată în creație, o luptă cu mine însumi de a fi mai puternică, mai tenace, mai sus și mai departe. Asta vreau să exprim celor care vor purta produsul semnat cu încredere JA. Asta vreau să transmit prin el, o doză enormă de energie cu care să poată femeile, să meargă ferm prin viață, să înfrunte tot ce li se pare greu, dar să nu uite că sunt femei fragile prin deducție. Că ele trebuie să respecte bunul simț și măsura în lucruri și vorbe. Sunt mândră, încă parțial de realizările mele din acest an. Consider că este loc de mai bine, mai sus și mai mult.”, a spus designerul Iuliana Chiroșca.

Fortuna Sisters

„În acest sezon ne-am inspirat din siluetele anilor 40′-50′. Noua colecție ”Fortuna Sisters” este creată în exclusivitate din catifea – simbol al luxului și nobilimii ce denotă farmec și seducție.Viziunea noua vestimentară este definită de croiuri impecabile, fuste cu talie înaltă, șlițuri adânci, detalii cu pene și pietre fiind accesorizate masiv cu genți, pălării și cercei staetment. Ținutele propuse pentru sezonul rece ne spun despre o prezență fermecătoare și magnetică a unei femei coborâtă parcă din filmele vechiului Hollywood. Prin această abordare ne dorim să le oferim femeilor încredere în sine și o apariție de neuitat. Așa cum e ca o carte de vizită a brandului nostru, decorarea manuală cu pietre prețioase pe textură fină de catifea, cred că face această colecție deosebită și rafinată cu ținute unicate.”a declarat designerul Rodica Fortuna.

Vasconi

O’BLANC

Vitalie Burlacu

BRIO

Alina Bradu

Schițco Tatiana

Don Zorina

Mallena

Lilia Ceaicovschi

Intercenter Lux

Ionel

Vistline

Ecaterina Caraman


Mihaela Dorogan

Pallazo Sante

Miriams Bride

Nude Collection

Florentino Delure

Nicole Storm

Julia Alert

Katea Gri

Evadeya

Loconic by Alina Bradu

L. Storojuc

Donscaia Corina

Doina Țopa

Georgette

Tricon

Premiera Donna

Sekana

Ababii Lilia

Elena Țurcan

My Revival

Un bebeluș de numai o lună a fost lăsat pe marginea unui drum, în toiul nopții
Articolul anterior
Bebelușul tău are nevoie de proteine: începe, fără griji, introducerea cărniței în dietă!
Articolul următor
Alte articole interesante