„Revista Fashion Vip” – 10 ani de activitate, stil și personalitate

Astăzi, este o zi specială pentru echipa „Revistei Fashion Vip”. Astăzi, publicația împlinește zece ani de activitate și prezență pe piața presei scrise din țara noastră. De-a lungul acestor ani, se bucură de popularitate printre cititori, iar fiecare ediție vine cu multe subiecte interesante și istorii de succes ale personalităților marcante. Cu această ocazie, directorul revistei, Valentina Luchian și-a amintit cum a început acest drum frumos și le-a mulțumit celor care i-au fost alături toți acești ani.

separator
„Fiecare dimineaţă ne aduce un răsărit de soare, iar răsăritul de astăzi ne aduce 10 ani de Revista Fashion VIP… E nul din cele 4 proiecte de suflet pe care le-am inițiat… Fiecare din ele își are farmecul, anii și consecutivitatea sa… Niciodată nu m-am gândit ca vom rezista atât… Pe 4 decembrie 2008 așteptam cu nerăbdare și emoții primul număr de revista, care se tiparise la Kiev…Iar astăzi pleacă în tipar nr. 37….. Pentru fiecare ediție ne-am dăruit total…e multă muncă, pasiune, nervi, lacrimi, dezamăgiri, așteptări, împliniri, bucurii, e un amalgam de emoții… Emoții pe care le trăim cu fiecare ediție în parte… Fiecare număr de revistă e foarte special și așteptat… Nu este ușor să faci presă scrisă în zilele noastre… Dar nu ne plângem, pentru că asta este dorința și plăcerea noastră… Cu pași mici dar siguri mergem înainte atât timp cât vom rezista… Nu alergăm după celebritate și popularitate… Dorința noastră e să intrăm în casele și sufletele oamenilor puțini, dar buni și calitativi… Toate mulțumirile și recunoștința astăzi se îndreaptă către toți cei care sunt în unison cu noi: partenerii nostri, cliențiii fideli, care fără ei nu am fi existat, tuturor celor care au apărut în paginile noastre și bineînțeles echipei… Un grande mersi: Larisa Stati, Gabriel Stati, Serghei Cebotari, / Vasilița Galina, Tudor Ceaicovschi… Veronica Damian – Găină, Alina Urzică, Svetlana Barbarova, Svetlana Ginju. Mulțumiri care au fost și sunt echipa Fashion VIP: Ludmila Bacu, Tatiana Slivca, Cristina Păpușoi, Alina Matei, Tamara Untu, Elena Andronache, Ana Moraru, Natașa Cojocaru, Silvia Ursu, Natalia Nicov, Elena Buzdugan, Andrei Leapin, Petru Chițanu, Ludmila Agheni, Cristina Buceațchi, Indiana, Dima Iacovlev. Să știți că pentru noi mirosul proaspăt de tipar nu se compară cu nimic în lume… Nu am dat astăzi nicio petrecere, pentru că ne vom revedea cu unii dintre Dvs., la Gala Premiilor VIP, ediția 18, din 12 decembrie. Vă îmbrățișez cu drag și recunoștință pe toți… Și să aveți parte de o zi superbă, plină de soare, lumină și bucurii – în inimă, trup, minte și suflet…„

ATENȚIE! Poliția cere ajutorul oamenilor pentru a gsit un bărbat dispărut mai bine de o lună

Poliția cere ajutorul oamenilor pentru a gsit un bărbat dispărut mai bine de o lună, informează unica.md cu referire la un anunț Poliției.

De o lună jumătate Poliția se află în căutarea unui bărbat de 41 de ani, din raionul Sîngerei, care, în noaptea de 29 mai a plecat de la domiciliul său din satul Cubolta într-o direcție necunoscută și până la moment locul aflării acestuia nu se cunoaște.

Semnalmente: înălțimea 1,70 m, păr negru, ochi căprui și corpolență medie.

Persoanele care dețin informații despre bărbatul din imagine sunt rugate să anunțe Poliția la 112 sau la numărul 068910547.

Student la un click distanță. Cum pot aplica online tinerii la universități

În premieră, în anul curent, admiterea la universități (studii superioare de licență) se va desfășura prin intermediul platformei unice eadmitere.gov.md. Platforma oferă posibilitatea de a depune dosarele online și va fi funcțională din data de 22 iulie, când începe procesul de #admitere#online la universități. Candidații vor putea selecta cel mult 3 universități și câte cel mult 3 specialități din cadrul fiecărei instituții, informează unica.md cu referire la un comunicat al Ministerului Educației și Cercetării.

„Peste 70% dintre absolvenții noștri aleg să continue studiile universitare acasă, în Republica Moldova. În acest an, admiterea la studii superioare de licență se va efectua exclusiv online prin platforma eadmitere.gov.md”, a menționat ministrul Dan perciun în cadrul conferinței de presă organizată cu ocazia lansării platformei.

Admiterea la toate instituțiile de învățământ superior din Republica Moldova va începe pe 22 iulie. Candidații la studii de licență vor putea depune dosarele pe platforma eadmitere.gov.md în două tururi:

22 – 31 iulie (sesiunea de bază) și

10 – 14 august (sesiunea suplimentară).

Rezultatele intermediare vor fi anunțate pe data de 2 august și, respectiv, 16 august. Ulterior, candidații care au fost admiși de instituțiile de învățământ, la una sau mai multe specialități, vor face alegerea și vor depune dosarele în original la universitatea unde vor să-și facă studiile. Afișarea rezultatelor finale se va face pe 9 august (sesiunea de bază), și pe 20 august (sesiunea suplimentară).

Tinerii care nu au decis încă la ce specialitate să depună dosarul pot veni la Comisia de admitere a instituției, unde vor fi ajutați să aleagă specialitatea, în funcție de preferințele pe care le au. De asemenea, candidații vor putea primi ajutorul Comisiei la completarea formularului online pe platforma eadmitere. Pentru orice detalii referitoare la admiterea în învățământul superior din țară, persoanele interesate vor putea apela la Call Centru: 0 8000 5005.

ULTIMA ORĂ! Alertă de incendii în toată țara. A fost emisă o avertizare Cod Galben

Meteorologii au emis un avertisment Cod Galben de incendii în toată țara, în intervalul de acțiune: 16-22.07.2024. Din cauza temperaturilor ridicate și a lipsei precipitaților, pe arii extinse se va menține pericol excepțional de incendiu (clasa V) cu caracter natural, informează unica.md cu referire la Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

”Vă îndemnăm să respectați cu strictețe regulile de apărare împotriva incendiilor. În condiții de umiditate redusă și temperaturi ridicate orice sursă de aprindere scăpată de sub control poate provoca incendii de proporții. Mai mult, o atenție maximă trebuie acordată copiilor, pentru a evita jocul acestora cu focul și respectiv izbucnirea unor situații excepționale.”, anunță meteorologii.

Moment aniversar! „Doctor Lica Salon” a împlinit cinci ani de activitate
Articolul anterior
Vine Moș Nicolae! Cărți bune cu reduceri de 50%, în câteva librării din Capitală
Articolul următor