10 dintre cele mai spectaculoase piscine din lume

Vara te duce cu gândul la soare, la mare, la plajă și aventuri. Vezi care sunt cele mai spectaculoase piscine din lume, priveliștile cu greu te lasă să reziști tentației de a petrece o vacanță liniștită și relaxantă, parcă ruptă dintr-un paradis.

separator

1. Velassaru Maldives

Această stațiune balneară oferă o imagine panoramică spectaculoasă a Oceanului Indian. Apa ca de cristal și cerul senin în permanență acaparându-ți toată privirea. Plus că poți profita de împrejurări prin scufundări organizate de personalul de la Velssaru Maldives. Astfel, când Oceanul te cheamă, poți chiar să îl pătrunzi și să descoperi recifurile multicolore care se află chiar sub tine.

2. Viceroy Bali, Indonezia

Pentru o priveliște cât se poate de exotică, piscina din complexul Viceroy Bali are vedere direct către Valea Regilor, din Ubud. Singururele lucruri care îți pot distrage atenția sunt atât sunetul păsărilor tropicale, cât și cel al pașilor chelnerilor care vin să-ți ofere un cocktail.

3. LeCrans Hotel & Spa, Elveția

Vrei să încerci ceva nou? Acest resort nu se lasă doborât de vremurile geroase, iar pe timpul iernii, bazinul încălzit este locul în care ar trebui să fii. Imaginează-ți: o piscină cu apă caldă îmbunătoare, în jurul tău peisaje iernatice desprinse ca dintr-o pictură, o băutură îmbietoare în mâna ta.

4.The Cambrian, Adelboden, Elveția

Tot în Elveția, resortul The Cambrian funcționează pe toată durata anului. Te poți bucura ori de plaiurile însorite din munții ce se vor arăta în fața ta din timpul verii să zicem, ori pe timp de iarnă, poți să reperți exercițiul vizual propus anterior.

5.Delamore Lodge, Noua Zeelandă

Pentru o atmosferă cât mai intimă, poți apela la proprietatea Delamore Lodge ce găzduiește o piscină spa, tropicală tip peșteră cu vedere către Golful Owhanake. Hotelul se află la 35 de minute distanță cu feribotul până în orașul Auckland și din fericire, oaspeții primesc băuturi și aperitive gratuite înainte de cină.

6. Marina Bay Sands, Singapore

Dacă încă nu te-ai convins de luxul inclus în cadrul acestor piscine, ar trebui să știi că Marina Bay Stands este definiția exclusivismului. Oferind o priveliște modernă, urbană, este considerată a fi cea mai mare piscină infinită pe acoperiș din lume, hotelul fiind emblematic și regăsindu-se în nenumărate capturi de pe Instagram și ședințe foto dintre cele mai costisitoare.

7. The Oberoi Udaivilas, India

Întinzându-se pe o suprafață mai mare de 50 acri, proprietatea este o emblemă atât pentru arhitectura inspirată de palatele de la Rajasthan, cât și pentru industria hotelieră, oferind piscine întinse pe tot înconjurul hotelului care pot fi accesate din apartamentele private.

8. Villa Althea, Kephalonia, Grecia

Această vilă localizată pe stâncile de deasupra Plajei Myrtos, include propria sa piscină care nu numai că îți oferă acea priveliște desprinsă din imaginația noastră când ne gândim la Grecia, ci și o priveliște către o superbă creație modernistă.

9. Khyber Himalayan Resort & Spa, Kashmir

Fiind înconjurată de Munții Himalaya, această stațiune de ski oferă o abordare diferită față de cea a piscinelor menționate mai devreme. Peisajele iernatice sunt într-adevăr la câțiva pași depărtare, însă interiorul este separat de exterior prin pereți de sticlă care îți permit să te bucuri de cadrul ca de poveste în liniște, la o temperatură normală.

10.The Library, Koh Samui, Thailanda

O cu totul altă abordare adoptă această proprietate, înglobând o bibliotecă cu numai puțin de 1400 de cărți de împrumutat, fiind situată la 1 minut pe jos față de plajă și nu în ultimul rând, incluzând o piscină a cărei podea este compusă dintr-un mozaic de culorile roșu și portocaliu. Această alegere de design creează un efect vizual spectaculos, astfel atribuindu-se piscinei caracterul de unicitate.

sursa

Un studiu dezvăluie că după vârsta de 2 ani, copiii nu au nevoie de somnul de la prânz
Articolul anterior
Gloria Gorceag a devenit mămică. Află sexul și numele bebelușului!
Articolul următor
Alte articole interesante