15 filme cu scene fierbinți!

Senzualitatea și scenele fierbinți nu odată au jucat drept sursă de inspirație pentru mulți regizori, care într-un final au creat filme deosebite. În lista de mai jos poți găsi filme bune, cu actori hot și actrițe sexy, acțiune incitantă, dialoguri provocatoare, muzică bună, peisaje de vis și multă senzualitate.

separator

Original Sin

Un film care te va cuceri prin jocul extraordinar al actorilor, piesajul perfect și multă senzualitate.

Belle du Seigneur

Un film despre un bărbat de succes, care se îndrăgostește la nebunie de o aristocrată. Și pe parcurs totul se transformă într-o nebunie totală.

Sliver
După ce se mută într-un apartament nou, pe Carly o urmărește o serie de circumstanțe ciudate. Dar acest lucru nu o împiedică să creeze o aventură cu Zeke – proprietarul unui zgârie-nori. Un film unde actorii se potrivesc perfect.

https://www.youtube.com/watch?v=hwntMRqsI6o

Fear

Acest thriller fascinant și intrigant te va ține în suspans până la sfârșit.

À la folie… pas du tout

Angelique, este o tânără naivă, fără griji, care își împarte timpul între studiile sale la Arte Plastice și activitatea ei de chelneriță într-un bar din Bordeaux. Într-o zi ea se îndrăgostește nebunește, pasional, obsesiv, de un medic cardiolog, Loic, care este căsătorit și în curând va deveni tată. Angelique va face imposibulul să separe acest cuplu, înfruntând obsesiv obstacolele și aparentul prezent în aceasta poveste de dragoste.

The Piano

Jane Campion – regizoarea și scriitoarea filmului „The piano” provine din Noua Zeelandă. În film, personajul principal este Ada, o femeie mută, ce are o fetiță. Din cauza unei căsnicii aranjate, ea va trebui să se mute într-o pădure din Noua Zeelandă. De aici apar tulburări, crize, disperări: nu-și găsește locul, și în scurt timp va pierde și pianul, singura ei avere materială pe care și-a luat-o din Scoția.

Never Talk to Strangers

Dr. Sarah Tylor este de profesie psihiatru, specializată în problemele de personalitate multiplă. În prezent ea tratează un pacient care suferă de această tulburare. Din cauza trecutului ei, în care s-a confruntat cu o copilărie fără mamă, și cu un tată căruia nu i-a păsat de ea, iar mai apoi a trecut printr-o relație eșuată în care iubitul a încercat să o violeze, Sarah preferă să se dedice muncii sale fără a se mai implica într-o relație serioasă. Asta până într-o seară, când îl cunoaște pe Tony Ramirez într-un supermarket, și care plin de șarm o abordează fără timiditate. Acesta nu se dă bătut până când Sarah nu cedează avansurilor sale, obținându-i numărul de telefon. Astfel între cei doi se naște o relație plină de pasiune, mister, dar și neîncredere.

Big Love

Un soț, trei neveste. Asta ar fi visul oricărui bărbat ? Fă cunoștință cu familia Henrickson și decide-te tu.

Unfaithful

Unfaithful este povestea romantică a unui cuplu. Ed și Connie Sumner sunt căsătoriți de câțiva ani buni și au un fiu, o casă frumoasă și cam tot ce și-ar dori un cuplu. Deși Connie are aproape tot ce și-ar putea dori, datorită monotoniei ce a intervenit în ultima vreme, ea vrea totuși mai mult. Astfel, într-o zi când încercă să ia un taxi, se întâlnește accidental cu un tânăr de care aceasta devine obsedată. Își înșeală soțul și prin acțiunea ei egoistă pricinuiește multe necazuri. Soțul gelos îl omoară pe tânăr și astfel povestea ia o întorsatură dramatică.

Non ti muovere

Fiica chirurgului Timoteo, Angela este victima unui accident de motocicletă. Cât timp Timoteo așteaptă operația pe creier a fiicei sale, acesta își amintește de o aventură pasională pe care a avut-o cu Italia, o femeie simplă de la periferia orașului în care locuiește el.  Filmul urmărește aceste flashback-uri pe care doctorul le are.

https://www.youtube.com/watch?v=MT5JyPAPV7A

The Postman Always Rings Twice

Filmul cuprinde scene referitoare la petrecerile organizate de greci. El, Nick Papadakis este numit „Grecul”. Cora ajunge la concluzia că munca la restaurant este prea monotonă. Ea îşi doreşte atât bani cât şi o altă legătură. Filmul cuprinde scene tensionate. Frank Chambers vrea să parvină şi să devină dintr-un hoinar un om cu avere. Acest film a fost nominalizat la Premiile Fotogramas de Plata.

https://www.youtube.com/watch?v=IBo7Mg3FUtE

 

6 seriale coreene pe care nu trebuie să le ratezi

În ultimii ani, serialele coreene au devenit tot mai populare. Cultura pop coreeană a luat amploare și a devenit un adevărat fenomen. Venim noi cu o selecție a celor mai bune seriale coreene pe care îți recomandăm să le vizionezi în perioada următoare!

Crash Landing on You – Sa-rang-eui bul-sa-chak

Yoon Se-ri este o antreprenoare de succes din Coreea de Sud, care în timpul unui zbor cu parapanta aterizează de urgență în Coreea de Nord, în zona demilitarizată. Acolo întâlnește un ofițer de poliție nord-coreean care o ajută să se ascundă și cei doi încep o poveste de dragoste secretă

Love Alarm – Joahamyeon Ullineun

„Love Alarm” este o mini-serie de 8 episoade în stilul Black Mirror, care prezintă o lume în care tehnologia te ajută să-ți găsești persoana iubită, cu ajutorul unei aplicații care te alertează dacă o persoană aflată în apropierea ta te place. Kim Jojo este o tânără care își găsește prima dragoste cu ajutorul acestei aplicații. Serialul este produs și difuzat de Netflix.

Itaewon Class / Itaewon Keullasseu

Un serial despre răzbunare. Park Sae-ro-yi este exmatriculat de la școală, după ce îl agresează pe bătăușul școlii, Jang Geun Won, și refuză să-i ceară iertare. În plus, tatăl său, care lucrează pentru compania părintelui bătăușului, este concediat, iar la sucrt timp moare într-un accident provocat de Jang Geun Won. Park Sae-ro-yi îl atacă pe tatăl colegului său și ajunge în închisoare, dar după ce este eliberat, jură să se răzbune și să distrugă compania omului de afaceri. 

Hospital Playlist / Seulgiroun Euisasaenghal

Serialul prezintă povestea a cinci medici de la spitalul Yulje Medical Center, care sunt prieteni de când au intrat împreună la facultatea de medicină, în 1999. Serialul lansat în 2020 și a fost confirmat pentru al doilea sezon. 

Goblin – The Lonely and Great God

Goblin trăiește de 800 de ani, în urma blestemului lui Dumnezeu, mortalitatea sa, pe care o disprețuiește cel mai mult, nu poate fi înlăturată decât cu o singură forță: mireasa lui umană. Imediat cum blestemul este eliminat, Goblin se transformă într-un praf.

Străinul – Stranger/Bimilui Soop

Este inclus pe lista celor mai bune seriale coreene TV de către publicația New York Times, deoarece a avut un succes răsunător. Vei putea urmări povestea unui procuror și a unui detectiv care lucrează împreună cu scopul de descoperi corupția dintr-un caz de crimă în serie. Un serial captivant și extrem de interesant.

Zodii care au toate șansele să se îmbogățească în 2022

Dorința de a obține succes o au toate semnele zodiacale, însă astrele s-au aranjat în așa fel încât numai trei nativi să se bucure de un real triumf în ceea ce privește partea financiară. Asta nu înseamnă că ceilalți nativi nu vor avea noroc cu banii, pentru că, știți voi – stelele au grijă de tot și de toate. Cine sunt norocoșii zodiacului în anul care vine, conform tabu.ro.

VĂRSĂTOR: Reprezentanții acestui semn zodiacal vor cunoaște succesul din punct de vedere financiar în anul 2022. Capacitatea sa de a se reinventa îi stimulează pe cei din jur, toată lumea poate vedea cât de multă schimbare devine cheia succesului. Anul viitor, nativul în Vărsător și-ar putea schimba mediul profesional, sau i se va oferi oportunitatea. Datorită pragmatismului, flexibilității și receptivității sale, nimeni nu poate concura cu Vărsătorul și are frâu liber pentru a-și rotunji veniturile. Mai multe surse de venit și un număr mare de oportunități îi permit să beneficieze de o situație confortabilă. Abilitățile sale super-interpersonale vor fi cheia îmbogățirii sale, iar planetele îl vor ajută!

PEȘTI: Indecizia Peștilor este urmată de o hotărâre nebănuită, capabilă să îi propulseze în vârf, cine ar fi crezut? În sfârșit, Peștii își concentrează toată puterea – cu calm – și economisesc energie! Totul începe să se miște, acesta este cel mai important lucru înainte să vrea să țintească sus și să-și facă planuri mărețe. De la 1 ianuarie până la 10 mai, planeta sa preferată Jupiter oferă o gamă largă de posibilități de a-și dezvolta cariera. Când Peștii și Taurul se întâlnesc, cele mai nebunești planuri sunt probabil să devină realitate. Întâlnirea are loc în jurul datei de 12 aprilie printr-o alianță frumoasă între Mercur și Venus: pe partea profesională, inițiativele sale sunt susținute de oameni importanți și competenți.

FECIOARĂ: Pentru Fecioară, anul 2022 este de bun augur. Venus aduce noroc în ceea ce privește finanțele de la 1 ianuarie până la 6 martie. Fecioara este prudentă și nu își face prea multe griji pentru finanțele ei în 2022, începând anul sub cele mai bune auspicii. Stelele par să fie de partea sa, așa că nu trebuie să-și numeri banii prea atent. Ar trebui să existe oportunități mari în cariera sa, dar să păstreze seriozitatea tot timpul și nu se lase păcălită. Va fi însă criticată pentru intransigența sa, care va da roade. Fecioara se impune ignorând privirile și judecățile celorlalți.

Cel mai bine plătiți sportivi din lume în 2021

Forbes și-a lansat topul anual cu cel mai bine plătiți sportivi din lume pentru 2021. Deși pandemia a făcut ravagii în sport, cu o mulțime de evenimente majore anulate sau amânate, raportul arată că cel mai bine plătiți zece sportivi au luat acasă câștiguri brute de 1,05 miliarde de dolari. În acest an, luptătorul de MMA Conor McGregor se află în fruntea listei cu câștiguri totale de 180 de milioane de dolari.

Forbes și-a lansat topul anual cu cel mai bine plătiți sportivi din lume pentru 2021, pe baza câștigurilor obținute din premii în bani, salarii, sau bonusuri din ultimele 12 luni. Luptătorul de MMA Conor McGregor a câștigat locul 1 anul acesta.

Deși pandemia a făcut ravagii în sport, cu o mulțime de evenimente majore anulate sau amânate, raportul arată că cel mai bine plătiți zece sportivi au luat acasă câștiguri brute de 1,05 miliarde de dolari înainte de impozitare, în ultimul an.

În acest an, luptătorul de MMA Conor McGregor se află în fruntea listei cu câștiguri totale de 180 de milioane de dolari, depășind cele două legende ale fotbalului Lionel Messi și Cristiano Ronaldo , care s-au clasat constant în topurile în ultimii câțiva ani.

Moldoveanul Serghei Piculschi este antrenorul renumitului luptător de arte marțiale mixte Conor McGregor.

Serghei Piculschi este originar din Albota de Sus, Taraclia, și este antrenorul renumitului luptător din anul 2007.

Cel mai bine plătiți sportivi în 2021

  • Conor McGregor (180 de milioane de dolari)
  • Lionel Messi (130 milioane de dolari)
  • Cristiano Ronaldo (120 milioane de dolari)
  • Dak Prescott (107,5 milioane de dolari)
  • LeBron James (96,5 milioane de dolari)
  • Neymar da Silva Santos Júnior (95 de milioane de dolari)
  • Roger Federer (90 de milioane de dolari)
  • Lewis Hamilton (82 de milioane de dolari)
  • Tom Brady (76 de milioane de dolari)
  • Kevin Durant (75 de milioane de dolari)

Trei sportivi au depășit, de asemenea, 100 de milioane de dolari în câștiguri totale anul acesta: vedetele fotbalului Lionel Messi, Cristiano Ronaldo și fundasul NFL Dak Prescott. Messi, stabilește un record pentru jucătorii de fotbal, cu totalul său în 2021 de 130 de milioane de dolari. Prescott, cu 107,5 milioane de dolari, bate recordul jucătorilor din NFL datorită unui bonus de 66 de milioane de dolari de la Dallas Cowboys.

Cum să te îmbraci ca să pari mai înaltă! 6 trucuri
Articolul anterior
Iurie Bădicu a devenit tătic pentru a doua oară!
Articolul următor