15 filme cu scene fierbinți!

Senzualitatea și scenele fierbinți nu odată au jucat drept sursă de inspirație pentru mulți regizori, care într-un final au creat filme deosebite. În lista de mai jos poți găsi filme bune, cu actori hot și actrițe sexy, acțiune incitantă, dialoguri provocatoare, muzică bună, peisaje de vis și multă senzualitate.

separator

Original Sin

Un film care te va cuceri prin jocul extraordinar al actorilor, piesajul perfect și multă senzualitate.

Belle du Seigneur

Un film despre un bărbat de succes, care se îndrăgostește la nebunie de o aristocrată. Și pe parcurs totul se transformă într-o nebunie totală.

Sliver
După ce se mută într-un apartament nou, pe Carly o urmărește o serie de circumstanțe ciudate. Dar acest lucru nu o împiedică să creeze o aventură cu Zeke – proprietarul unui zgârie-nori. Un film unde actorii se potrivesc perfect.

Fear

Acest thriller fascinant și intrigant te va ține în suspans până la sfârșit.

À la folie… pas du tout

Angelique, este o tânără naivă, fără griji, care își împarte timpul între studiile sale la Arte Plastice și activitatea ei de chelneriță într-un bar din Bordeaux. Într-o zi ea se îndrăgostește nebunește, pasional, obsesiv, de un medic cardiolog, Loic, care este căsătorit și în curând va deveni tată. Angelique va face imposibulul să separe acest cuplu, înfruntând obsesiv obstacolele și aparentul prezent în aceasta poveste de dragoste.

The Piano

Jane Campion – regizoarea și scriitoarea filmului „The piano” provine din Noua Zeelandă. În film, personajul principal este Ada, o femeie mută, ce are o fetiță. Din cauza unei căsnicii aranjate, ea va trebui să se mute într-o pădure din Noua Zeelandă. De aici apar tulburări, crize, disperări: nu-și găsește locul, și în scurt timp va pierde și pianul, singura ei avere materială pe care și-a luat-o din Scoția.

Never Talk to Strangers

Dr. Sarah Tylor este de profesie psihiatru, specializată în problemele de personalitate multiplă. În prezent ea tratează un pacient care suferă de această tulburare. Din cauza trecutului ei, în care s-a confruntat cu o copilărie fără mamă, și cu un tată căruia nu i-a păsat de ea, iar mai apoi a trecut printr-o relație eșuată în care iubitul a încercat să o violeze, Sarah preferă să se dedice muncii sale fără a se mai implica într-o relație serioasă. Asta până într-o seară, când îl cunoaște pe Tony Ramirez într-un supermarket, și care plin de șarm o abordează fără timiditate. Acesta nu se dă bătut până când Sarah nu cedează avansurilor sale, obținându-i numărul de telefon. Astfel între cei doi se naște o relație plină de pasiune, mister, dar și neîncredere.

Big Love

Un soț, trei neveste. Asta ar fi visul oricărui bărbat ? Fă cunoștință cu familia Henrickson și decide-te tu.

Unfaithful

Unfaithful este povestea romantică a unui cuplu. Ed și Connie Sumner sunt căsătoriți de câțiva ani buni și au un fiu, o casă frumoasă și cam tot ce și-ar dori un cuplu. Deși Connie are aproape tot ce și-ar putea dori, datorită monotoniei ce a intervenit în ultima vreme, ea vrea totuși mai mult. Astfel, într-o zi când încercă să ia un taxi, se întâlnește accidental cu un tânăr de care aceasta devine obsedată. Își înșeală soțul și prin acțiunea ei egoistă pricinuiește multe necazuri. Soțul gelos îl omoară pe tânăr și astfel povestea ia o întorsatură dramatică.

Non ti muovere

Fiica chirurgului Timoteo, Angela este victima unui accident de motocicletă. Cât timp Timoteo așteaptă operația pe creier a fiicei sale, acesta își amintește de o aventură pasională pe care a avut-o cu Italia, o femeie simplă de la periferia orașului în care locuiește el.  Filmul urmărește aceste flashback-uri pe care doctorul le are.

The Postman Always Rings Twice

Filmul cuprinde scene referitoare la petrecerile organizate de greci. El, Nick Papadakis este numit „Grecul”. Cora ajunge la concluzia că munca la restaurant este prea monotonă. Ea îşi doreşte atât bani cât şi o altă legătură. Filmul cuprinde scene tensionate. Frank Chambers vrea să parvină şi să devină dintr-un hoinar un om cu avere. Acest film a fost nominalizat la Premiile Fotogramas de Plata.

 

Cum să te îmbraci ca să pari mai înaltă! 6 trucuri
Articolul anterior
Iurie Bădicu a devenit tătic pentru a doua oară!
Articolul următor
Alte articole interesante