5 filme pentru vacanța de Paște!

Dacă te numeri printre norocoasele care au vacanță de Paște, te vei putea relaxa din plin alături de iubit, familie și prieteni. Chiar dacă nu au nicio tangență cu Paștele, filmele de mai jos sunt minunate pentru zilele de odihnă.

separator

Big Eyes

Filmul spune povestea unei pictoriţe celebre care îşi semna lucrările cu numele soţului. Când se hotărăşte ca, în sfârşit, să semneze cu numele său real, ea ajunge să provoace unul dintre cele mai mari scandaluri juridice din America.

Minuscule – La vallée des fourmis perdues

Rămăşiţele unui picnic abandonat devin motiv de ceartă între două familii de furnici. Însă, în lupta lor ajung să fie implicate şi amuzantele gărgăriţe, dar şi maleficele furnici roşii.


White Shadow

Filmul spune povestea lui Alias, un adolescent albinos din Tanzania, care este trimis de mama lui să locuiască la oraş. Aici, copilul află pentru prima dată ce înseamnă lumea modernă, dar realizează repede că e complicat să fii diferit, indiferent de locul în care trăieşti.

The Longest Ride

Două cupluri separate de timp încearcă să descifreze ce înseamnă cu adevărat iubirea. Poveştile lor ajung apoi să se întrepătrundă datorită unei cutii cu scrisori vechi.


Wish I was Here

Aidan are în jur de 30 de ani şi niciun scop concret în viaţă. De fapt, orice ar vrea să facă, pare imposibil de realizat. El îşi dă seama curând că trebuie să renunţe la fanteziile sale adolescentine şi să trăiască în prezent.

sursa

Ce trebuie să faci să nu te îngrași de Paști!
Articolul anterior
Poți vopsi ouăle de Paște cu orez! Rezultatul e uimitor
Articolul următor
Alte articole interesante