Cei mai doriți burlaci din lume cu sânge albastru!

Sunt tineri, celebri şi bogaţi, dar  încă nu şi-au găsit jumătatea. Cei mai mulţi dintre ei au moştenit banii și faima, de la familiile lor regale. Iar aceste caracteristici îi transformă în adevărate ţinte pentru domnișoarele care visează la o viață fericită alături de un iubit miliardar.

1. Prințul Amadeo al Belgiei

Deși nu se cunoaște valoare averii sale, datorită originilor sale regale, tânărul de doar 26 de ani este inclus în clasamentul celor mai râvniți burlaci. El se numără printre cei mai atrăgători prinți din lume. A studiat la cele mai bune școli din Belgia și Anglia iar în prezent trăiește și lucrează în New York.

2. Prințul Philippos

Bogat și deștept, prințul de 25 de ani, și-a făcut studiile la cele mai prestigioase școli de peste ocean. Este cel mai tânăr copil al Regelui Constantin al II-lea al Greciei și al Reginei Anne-Marie din Danemarca.

3. Prințul Harry

Tânăr, frumos, bogat(cu o avere de 46 milioane de dolari) și cu sânge albastru. Aceste criterii îl fac pe al treilea moștenitor al tronului britanic de 27 de ani să fie considerat o partidă ideală.

4. Șeicul Hamdan bin Mohammed

Prințul moștenitor al Dubaiului în vârstă de 28 de ani, pe lângă faptul că arată foarte bine, este recunoscut și ca un poet talentat. A publicat mai multe poeme patriotice și romantice sub pseudonimul Fazza. La o vârstă atât de tânără, șeicul este moștenitorul unei averi de 12 miliarde dolari.

5. Prințul Badr Jafar

Le cei 31 de ani, pe lângă faptul că este prințul Dubaiului, acesta mai este și  un om de afaceri de succes. Iubește petrecerile și femeile frumoase, iar frumoasa Naomi Campbell este doar una din cunoscutele vedete care i-au trecut prin pat.

6. Prințul Azim al Brunei

Tânărul de 30 de ani este considerat genul de “băiat rău “, având reputația unui playboy miliardar. De-a lungul timpului, prințul s-a făcut remarcat datorită petrecerilor fabuloase la care au participat celebrități precum Janet Jackson, Sophia Loren, Mariah Carey sau Scarlett Johansson.

7. Prințul Felix de Luxembourg

Alături de fratele său mai mai mare, tânărul în vârstă de 26 de ani, este moștenitorul uneia dintre cele mai mari averi din Europa- aproape 4 miliarde de dolari.

8. Prințul Pierre Casiraghi al Monaco-ului

Tânărul de 23 ani, care seamană izbitor de tare cu Jude Law, vorbește patru limbi străine, cântă la saxofon și recent a devenit acționar în compania de construcții a răposatului său tată. El a primit porecla de Prințul Playboy pentru escapadele amoroase din Italia.

Text: Iulia Arnaut

5 lucrurie pe care le spun bărbaţii, dar pe care nici ei nu le cred!
Articolul anterior
Fii jucăușă purtând colanți și ciorapi colorați
Articolul următor
Alte articole interesante