Cele mai tari idei de cadouri pentru bărbați de Sărbători!

Sărbătorile de iarnă bat la ușă, cu toții așteptăm să ne bucurăm de ele alături de cei dragi. Acest fapt mai implică și dăruirea sau primirea de cadouri. Unul dintre cele mai dificile cadouri de găsit, este cel pentru persoana iubită. Pentru că este cel mai important și pentru că trebuie să surprindă, să bucure, să transmită un mesaj…

separator

1. O noapte romantică…

…cel mai frumos cadou îl poți inventa chiar tu. Doar voi doi și lumânările arzând, într-o atmosferă unică de Revelion! Încearcă să te transformi în Crăciunița lui pentru o noapte și să-i îndeplinești toate dorințele!

2. Orice accesoriu din sfera sportului preferat!

Dacă iubitul tău este împătimit al oricărui tip de sport, ar aprecia ceva legat de acesta cum ar fi: o minge de fotbal, o rachetă de tenis, gantele, adidași sau ceva legat de haine.

3. Accesorii pentru calculator!

Îi poți procura: un mousse de ultima generație sau un hard-disk portabil pe usb, o pereche de căști sau un mouse-pad (aici chiar poți imprima unul cu poza voastră pe el, combinând în felul acesta două cadouri în loc de unul singur).

4. Un pulover, o eșarfă sau o căciulă!

Trebuie să știi că orice bărbat simte nevoia ca cineva să aibă grijă de el! Se va simți măgulit, dacă va primi un asemenea cadou, acceptându-l cu plăcere!

5. O felicitare muzicală!

Poți întregistra mesajul: ”Te iubesc!”, plus o felicitare din suflet. Astfel, ori de câte ori îți va duce dorul, va deschide felicitarea și va asculta din nou mesajul tău. Este un cadou incredibil de frumos!

6. Ceasul de mână!

Ceasurile de mână sunt cadourile  ideale pentru bărbați, indiferent de vârsta lor. Dacă oferi un ceas cadou, alege-l cu grijă, iar persoana dragă îl va purta la sigur, oferindu‐ți satisfacția că ai ales cadoul ideal.

7.  Cadou după hobby-ul ascuns al iubitului

Află care este hobby-ul ascuns al iubitului și fă-i un cadou neașteptat. Cumpără lucrul care se asociază cel mai mult cu hobby-ul lui, astfel îl vei face să se simtă iubit și fericit că te-ai gândit la el.

8. Un obiect personalizat

Vrei ca în cele mai speciale momente să ieși în evidență cu un cadou neobișnuit? Fă-i omului drag drept cadou un obiect creativ şi plin de semnificaţie. Poți opta între: maiou cu poza ta sau a voastră, ramă acvatică, breloc sau multe alte lucruri personalizate cu voi doi.

9. Sony PlayStation, jocuri electronice sau un telefon de ultimă generație!

Nici un bărbat nu va spune nu unui cadou ce conține un joc. Indiferent cât de serios încearcă să pară în viața de zi cu zi, în cele din urmă tot un copil se dovedește a fi.

10. Dăruiește un cadou ce va stârni umorul

Bărbații în general iubesc în femei și simțul umorului, iar dacă iubitul tău nu este foarte supărăcios, îi poți oferi cadou o caricatură a lui, un mesaj nostim și sensibil, o sesiune foto în ipostaze neobișnuite etc.

Ține minte: acordă o atenție deosebită împachetării cadoului, deoarece acesta contează la fel de mult ca și conținutul său.

Text: Iulia Arnaut

Trucuri de frumusețe de la Iulia Vântur
Articolul anterior
Nu încerca să slăbești ca Angelika Varum
Articolul următor
Alte articole interesante