Pe ce cadouri fără sens își cheltuiesc banii bogătașii de la Hollywood

Fiecare star, cu mendrele lui. Unele vedete de talie internațională nu mai știu în ce să-și investească banii. Altele sunt în stare să chetuiască milioanele pe daruri extravagante.

separator

Angelina Jolie a investit 15 mln de dolari într-o insulă în formă de inimă pe care i-a făcut-o cadou lui Brad Pitt la aniversarea de 50 de ani.

Dar vedeta din Hollywood nici pe aproape nu este cea mai ingenioasă la daruri sofisticate. Ben Affleck în 2003 i-a adus în dar iubitei Jenifer Lopez un wc cu diamante, perle și rubine. Prețul acestui detaliu din camera de baie a atins suma de 105 mii de dolari.

2

David Beckham a mers și mai departe, oferindu-i în dar soției un vibrator cu diamante de 1,5 mln de euro.

În 2008 Tom Cruise și soția sa Katie Holmes au vrut să-și uimească oaspeții cu daruri învelite într-o hârtie specială, care i-a costat 6 mii de dolari.

O parte din starleți iubesc să-și facă singuri cadouri. Elton John, de exemplu, cheltuiește anual 60 de mii de dolari pentru florile care-i înfrumusețează casa.

Karl Lagerfeld, unul dintre cei mai importanți creatori de modă, are peste 300 de aparate player și ipod. A angajat și un om special care are grijă ca aceastea să nu se piardă prin casă.

Larisa Guzeeva și-a arătat adevărata față!
Articolul anterior
Calvin Klein a fost învinuit că are modele prea grase
Articolul următor
Alte articole interesante