Top 10 cele mai sexy picioare de la Hollywood

Forma, lungimea, pielea tonifiată, strălucirea şi fineţea sunt criteriile care au stat la baza acestui de top. Cele 10 dive alese sunt recunoscute pentru frumuseţea picioarelor lor în toată lumea.

separator

1Erin-Wasson-S-Moda-21. Erin Wasson se poate mândri cu picioare perfecte, bine proporţionate şi o piele tonifiată. Nici urmă de celulită. Astfel, Erin  este celebritatea cu cele mai frumoase picioare de la Hollywood. Când păşeşte pe covorul roşu, cu siguranţă, toate privirile sunt aţintite asupra ei.

Megan-Fox-legs2. Megan Fox este întotdeauna glamour. Şi este considerată drept una din cele mai sexy femei din lume. Chiar dacă Megan este minionă, picioarele ei ocupă locul 2 în top.

Maria Sharapova 3. Maria Sharapova este un sex-simbol în lumea tenisului. Picioarele sale sunt foarte tonifiate şi arată demenţial.

Uma Thurman4. Uma Thurman, fie că poartă fuste, rochii sau pantaloni scurţi, picioarele ei arată la fel de bine. Uma ne-a vrăjit pe toţi cu picioarele sale lungi în „Kill Bill”.

paris hilton5. Paris Hilton se poate lăuda cu picioare lungi şi sexy pe care le lasă întotdeauna la vedere, purtând fuste mini.

heidi-klum6. Heidi Klum. Într-adevăr toate manechinele au picioare frumoase, însă Heidi se poate mândri cu trupul său perfect.

cameron-diaz7. Picioarele lui Cameron Diaz au devenit „cunoscute” în momentul în care actriţa a apărut în filmul „The Mask”, într-o rochie albă şi scurtă. Consacrarea a venit însă odată cu „Charlie’s Angels”.

Jessica Alba8. Picioare fine, piele tonifiată şi bronzată, într-un cuvânt Jessica Alba.

victoria

 

9.Victoria Beckham ar putea seduce orice bărbat cu ajutorul picioarelor sale subţiri şi sexy.

Natalie Portman

 

10. Natalie Portman nu mai este demult fetiţa din filmul “Star Wars”. Acum este sexy şi strălucitoare.

Sursa

Satul Lozova e în pregătiri! Ce vă așteaptă la Bostaniada 2014?
Articolul anterior
Ion Paladi trăiește o dragoste interzisă
Articolul următor
Alte articole interesante