Tragedii pe platourile de filmare!

Mulți cred că pe platourile de filmare totul este foarte interesant și distractiv, însă, nu este chiar așa. În spatele mai multor pelicule stă nu doar munca grea a actorilor și cascadorilor, dar și tragedii umane.

separator

1. The Expendables 2 – Eroi de Sacrificiu 2

În timpul filmărilor, un cascador a murit, iar altul a ajuns în stare critică după ce a apărut o problemă în scena cu barca de cauciuc care explodează. Au fost nevoie de cinci ore pentru a-l readuce pe supraviețuitor la stabilitate.

1

2. Now You See Me – Jaful perfect

În timpul filmărilor episodului de evadare a lui Henley Reeves din camera de apă, actrița Isla Fisher a fost la un pas de a se îneca la modul serios. Lanțul de cătușe care era pe actriță s-a blocat și ea a stat aproximativ 3 minute sub apă în încercarea de a se elibera de cătușe.

2

3. Harry Potter and the Deathly Hallows. Part 1 – Harry Potter și Talismanele Morții. Partea 1

Cascadorul lui Daniel Radcliffe, David Holmes pe platourile de filmare s-a lovit la gât și a rămas paralizat. În vârstă de 25 de ani, cascadorul a participat la scena de zbor a eroilor și s-a prăbușit în perete, lăsându-l parțial paralizat în partea de sus a corpului.

3

4. The Hangover Part II – Marea Mahmureală 2

Cascadorul Scott McLean a primit un traumatism cranian și alte leziuni în timpul filmărilor unui episod în care două mașini se ciocnesc. În timpul executării trucului, MacLean a scos capul pe fereastră când mașina s-a ciocnit de o altă mașină. Ca urmare, el a intentat un proces împotriva companiei Warner Bros și a cerut despăgubiri pentru prejudiciul cauzat sănătății sale.

4

5. The Dark Knight – Cavalerul negru

Operatorul Conway Wickliffe și-a pierdul viața atunci când în timpul filmării unui truc, mașina în care se afla nu a intrat în cotitură și s-a izbit violent de un copac.

5

6. The Crow – Corbul

O eroare fatală în timpul filmărilor ce a provocat moartea accidentală a fiului celebrului actor Bruce Lee, Brandon Lee a șocat întregul Hollywood. În timpul filmărilor, din arma falsă a zburat capacul și a lovit actorul direct în stomac. Brandon Lee a murit din cauza unei hemoragii care nu a putut fi oprită la timp.

6

7. xXx – Triplu X

Cascadorul lui Vin Diesel, Garry O’Connor juca o scenă în care trebuia să aterizeze cu parapanta pe un vapor, cu o viteză amețitoare. Cu toate acestea, cascadorul nu a calculat traiectoria, s-a prăbușit într-un pod și a murit din cauza unei lovituri puternice. Producătorii filmului de acțiune au păstrat scena în film (cu excepția morții cascadorului), pentru a aduce un omagiu ultimei lucrări a lui O’Connor.

7

8. Top Gun

Pilotul cascador Art Scholl, în timpul filmărilor blockbuster -ului „Top Gun” a pierdut controlul aeronavei și a căzut în Oceanul Pacific. Echipa de salvare așa și nu a găsit corpul cascadorului și nici avionul.

8

9. Twilight zone – Zona crepusculară

În timpul filmărilor unei scene de luptă din Vietnam, pilotul elicopterului a pierdut controlul aparatului de zbor și s-a prăbușit, omorând încă trei actori – Vic Morrow, Mu-Sa Ding Li în vârstă de 7 ani și  Renee Shin-Yi de 6 ani. Bărbatul și unul dintre copii au fost decapitați de elicea elicopterului. Regizorul filmului John Landis a fost judecat, dar judecătorul, după ce a vizualizat imaginile tragediei, a constatat nevinovăția regizorului.

 

sursa

Când au văzut-o, rudele nu știau cum să reacționeze!
Articolul anterior
Ce poartă tinerele din Japonia în această vară!
Articolul următor
Alte articole interesante