Video!!! Cum a evoluat cariera lui Ionel Istrati timp de 20 de ani

Ionel Istrati este un artist cu o voce puternică care a devenit cunoscut atât în țară, cât și peste hotare datorită pieselor și videoclipurilor sale pline de culoare și imaginație.

separator

A urcat pentru prima dată pe scenă, încă în anul 1998 și de atunci a înțeles, că muzica este viața lui. De mic copil, Ionel a fost numit „Privighetoarea Nistreană” pentru vocea sa excepțională. În anul 2008 și-a lansat primele piese și a filmat primul său videoclip la piesa „Poate”. Totuși, hitul care l-a consacrat și a fost desemnat șlagărul anului 2011, este piesa „Люблю тебя”, videoclipul căreia a acumulat în același an, într-un timp record, peste un milion de vizualizări. Iată ce ne-a mărturisit artistul despre evoluția sa, de până acum.

„Sunt de aproape 20 de ani în frumusețea muzicii, în zâmbetul cald al celor care m-au susținut. Eram foarte mic când culegeam aplauze și o făceam pe mama fericită. Am avut întotdeauna oameni frumoși alături, iar în 2008 am creat primul clip. Muzica este cea mai frumoasă revelație a omenirii, ce minunat că o putem savura!”

Ionel a făcut și un filmuleț despre activitatea sa, pe care l-a plasat pe canalul său de youtube. Mai jos, îți propun să-l vizionezi și tu:

O femeie din Moldova a împlinit 110 ani!
Articolul anterior
Gloria Gorceag a lansat o piesă nouă, în colaborare cu un cunoscut DJ internațional
Articolul următor
Alte articole interesante