Cele mai geloase zodii. Se transformă în adevărați detectivi când devin suspicioși

Gelozia este un sentiment care nu ar trebui să existe într-o relație, e dovada clară că nu există încredere, iar atunci când te temi de ea parcă dispare iubirea. Ei bine, experiențele practice arată că totuși acest sentiment poate exista. Dar cum stau lucrurile din punct de vedere al zodiacului? Iată care sunt cele mai geloase zodii din horoscop, potrivit stelelor:

separator

Scorpionii

Scorpionul este o zodie ceva mai dificilă, care nu face excepție nici în dragoste. Nativii din această zodie pot fi foarte suspicioși și pot cere chiar adevărate demonstrații când se simt nesiguri. De aceea, este bine să încerci să eviți să le oferi motive care să îi facă să izbucnească, scrie clickpentrufemei.ro.

Peștii

O zodie aparent calmă, nu însă și dacă este luată în calcul sfera relațiilor. Cu toate că nu sunt cei mai fideli parteneri, au pretenții mari de la persoana iubită și se așteaptă la declarații de dragoste. În cazul în care nu reușești să le atingi așteptările, este posibil să te lovești de gelozia acestor nativi.

Berbecii

Cum era de așteptat, cei născuți în această zodie sunt dependenți de atenția pe care le-o oferă partenerul și, de asemenea, nu trec cu vederea niciun fel de minciună. Ai grijă, așadar, ce spui, fiindcă nativul din această zodie este capabil să mute munții din loc, în cazul în care are anumite dubii.

Leii

Nu mai este un secret pentru nimeni că orgoliosul leu este dispus să facă orice pentru a se lăuda cu atuurile sale. însă dacă printre acestea te numeri și tu, lucrurile se pot complica. Chiar dacă nativii din această zodie sunt persoane independente, în lipsa unor dovezi concrete ale afecțiunii persoanei iubite, ei pot deveni suspicioși și se pot îndepărta. De aceea, trebuie să fii sinceră cu nativul din zodia leu, dar să fii dispusă să îl și lauzi uneori, pentru a-i hrani orgoliul și a-l face să se simtă mândru.

Taurii

Cu toate că taurii sunt persoane extrem de sensibile, dispuse să trăiască o viata liniștită, fără complicații, alaturi de persoana iubită, se pare că, la cea mai mică bănuială, nativul acestei zodii se transforma într-un adevărat detectiv, dispus să elucideze misterul care, de multe ori, nu există.

În linii mari, se consideră că semnele de Apa, precum racul, scorpionul, peștii, sunt cele mai geloase, nativii acestor zodii fiind predispusi la atacuri de gelozie. Racii și Scorpionii sunt persoane introvertite, secretoase, care nu-și manifestă trăirile, însă izbucnesc atunci când te aștepți mai puțin. Pentru stabilitatea lor emoțională este nevoie de asigurări și reasigurări cu privire la sentimentele partenerului de cuplu. Peștii, în schimb, deși sunt foarte geloși, sunt și foarte iertători.

La polul opus în ceea ce priveste gelozia sunt Gemenii și Săgetătorii. Au încredere prea mare în ele pentru a se îndoi de sentimentele partenerului. Săgetătorul este pe ultimul loc în clasamentul geloziei, el respectă independența și spațiul intim al partenerului de cuplu. Însă, dacă sunt înșelați, infidelitatea înseamnă… sfârșitul relației.

Video revoltător. O femeie în baston este lăsată în stradă de către șoferul unui microbuz de linie
Articolul anterior
Cea mai liniștită cameră de pe Pământ în care nu poți sta mai mult de câteva minute
Articolul următor
Alte articole interesante