Cele șase greşeli pe care le fac femeile într-o relaţie

De multe ori când într-o relaţie apar conflicte, discuţii aprige sau chiar despărţiri, ne este mult mai uşor să dăm vina pe bărbați, decât să găsim problema în noi.

separator

Femeile sunt la fel de predispuse la greşeli  într-o relaţie ca şi bărbaţii. Nu ar fi logic şi corect  să spunem că doar partenerii noştri sunt vinovaţi de faptul că o relaţie nu mai funcţionează ca la început. Înainte să dăm vina pe ei, ar trebui să ne gândim mai întâi dacă nu cumva problema e în noi.Oricât de greu ne-ar fi, trebuie să recunoaştem, că nu suntem perfecte. Ba dimpotrivă, uneori suntem prea posesive, nerăbdătoare şi chiar prostuţe. După îndelungi dezbateri şi discuţii pe forumuri, a fost stabilit un top a celor  mai grave greşeli pe care femeile le fac într-o relaţie. De multe ori, aceste greşeli provoacă despărţiri definitive între parteneri, alteori iubiţii amână să ia o decizie împortantă cu privire la relaţia lor.

1. Eşti mult prea invazivă
În orice relaţie, ambii parteneri au nevoie de o oarecare libertate şi un spaţiu privat pe care să-l poată folosi după propriul lor gust, fără reguli şi compromisuri. Dacă începi să devii un control freak, îi verifici telefonul în fiecare seară, îi ceri parola de la siturile de socializare şi îi controlezi portofelul în speranţa că vei găsi un bon compromiţător, înseamnă că nu ai încredere în el şi eşti foarte geloasă.
Faptul că este într-o relaţie cu tine nu ar trebui să însemne că nu mai are voie să comunice cu alte femei. Este bine să ştii că bărbaţii nu acceptă să le invadezi teritoriul, iar dacă o fac, nu îi va ţine prea mult timp.

2. Nu mai eşti atrăgătoare
Din ce în ce mai mulţi bărbaţi îşi părăsesc partenerele din cauza că acestea nu mai sunt atrăgătoare şi îngrijite. Uită să se epileze cu săptămânile, nu se tund, le creşte mustaţa şi se îngraşă.

Când o femeia este delăsătoare şi indiferentă cu propriul corp, lucrurile nu pot funcţiona spre bine într-o relaţie. La fel ca toţi ceilalti bărbaţi, şi iubitul tau vrea să aibă lângă el o femeie îngrijită, cochetă şi sexy.

3. Refuzi să faci sex cu el
Sunt zile în care nu ai chef să faci sex? Seara eşti obosită şi stresată după o zi grea de muncă, iar timpul care îţi mai rămâne îl dedici gătitului, treburilor casnice şi duşului înainte de culcare? Uite că aici e greşeala ta numărul 1.  O dată, de 2 ori, poţi să te plângi că nu ai chef de sex, însă dacă obişnuieşti să vii cu tot felul de scuze penibile zile la rand, te-ai putea trezi cu un ADIO. Aşa cum tu vrei alintată şi răsfăţată, aşa şi el vrea sex la discreţie.

4. Îl presezi să te ceară de nevastă
Dacă aveţi planuri pentru un viitor comun, dar el nu-ţi adresează celebra întrebare, nu îl presa şi nu-i bate apropouri. Bărbaţii se maturizează un pic mai greu decât noi femeile şi ei au nevoie de ceva timp pentru a-şi da seama dacă au găsit femeia potrivită.
În clipa în care devii disperată, este foarte posibil să vrea să iasă din relaţie, pentru simplul fapt că încă nu este pregătit să devină soţ. Lasă-l să decidă singur când şi cum vrea să fie marele eveniment.

5. Încerci să-l ţii departe de familie
Îţi deteşti soacra şi tot neamul iubitului tău? Atunci află că nu este bine să îl îndepărtezi de familie şi rudele apropiate. Nu e corect să-i interzici vizitele la ai săi, pentru că îl pui într-o situaţie jenantă. Va fi nevoit să aleagă între tine şi părinţii lui, ceea ce nu îl avantajează deloc. În unele cazuri, bărbaţii aleg să rămână cu iubitele, ceea ce stârneşte ceartă şi ură între el şi familia lui. Dar fii atentă că unii bărbaţi pot decide să se despartă de parteneră, anume pentru binele şi pacea căminului părintesc.

6. Eşti prea grijulie cu el în public
Bărbaţii nu suportă să fie foarte cocoloşiţi în public. Este bine dacă îi pregăteşti micul dejun, prânzul şi cina, este bine să-i calci cămaşile şi să-i faci nodul la cravată, însă nu e deloc bine să-i aranjezi părul în public, să îi scuturi scamele de pe sacou în faţa prietenilor sau să-i cureţi cu degetul ud o mică pată de pe frunte.

Ai grijă de relaţia ta şi recunoaşte-ţi greşelile acum, până nu s-a dus de “râpă” tot ce ai construit până în prezent!

Moldovenii din Italia care trimit bani acasă vor trebui să plătească anumite taxe statului italian
Articolul anterior
Sandviciuri din 11 țări absolut delicioase
Articolul următor
Alte articole interesante