De ce preferă bărbaţii tineri femeile mai în vârstă? Patru motive

Exemplele în care el devine îndrăgostit de o femeie mai mare, astăzi, nu mai sunt atât de rare. Unul dintre motive ar fi că femeia modernă știe cum să aibă mai multă grijă de ea și să îmbătrânească frumos. Iată, mai jos, și alte motive pentru care bărbaţii tineri sunt atrași de femeile mature!

Încrederea în sine

Femeile trecute de prima tinereţe ştiu ce vor de la viaţă şi de la o relaţie amoroasă, sunt mai încrezătoare în propriile forţe şi nu mai pierd timpul cu nimicuri, îşi stabilesc mai bine priorităţile şi, nu în ultimul rând, se bucură mai mult de viaţă şi de ceea ce-i poate oferi cel de lângă ea.

Maturitatea emoţională

O parteneră mai matură poate aduce stabilitate în viaţa partenerului ei care încă mai bâjbâie în ceea ce priveşte cariera lui şi restul alegerile pe care le are de făcut. Ea îl poate ajuta pe junele de lângă ea să se maturizeze mai repede, să descopere ce vrea şi el de la viaţă şi de la o relaţie sentimentală. E posibil ca bărbaţii tineri să fie plăcut impresionaţi de o femeie care este un partener egal şi nu cineva care depinde în mare măsură de el.

Experienţa de viaţă

Un partener mai mare poate deveni mentor, un adevărat ghid pentru cel care încă nu şi-a trasat prea bine drumul pe care doreşte să-l străbată în viaţă. Experienţa ei îi poate beneficia şi lui, iar greşelile ei îi pot servi tânărului astfel încât să nu mai comită şi el aceleaşi greşeli. E de-a dreptul satisfăcător să constaţi că nu-ţi pierzi timpul cu cineva care păşeşte prin viaţă la fel de nesigur ca tine.

Independenţă financiară

Elegant e ca, atunci când cuplul iese în oraş, el să plătească cheltuielile amândurora, însă acest lucru poate deveni o povară pentru cineva la început de drum, care nu beneficiază încă de un venit consistent. În cazul unei relaţii cu o persoană mai în vârstă e posibil ca nici ea să nu accepte decât o plată jumi-juma la fiecare întâlnire amoroasă.

sursa

Un medic pediatru dezvăluie simptomele severe ale coronavirusului la copii
Articolul anterior
O mamă cu 6 copii a mai vrut unul şi au apărut încă 8. Cum se descurcă?
Articolul următor
Alte articole interesante