Are 42 de ani, dar acceptă scene de nuditate în filme

Actriţa Cameron Diaz a spus că refuză să facă lucruri pe care societatea le aşteaptă de la ea şi că nu îşi caută un soţ şi nu vrea neapărat copii. Vedeta americană a mai spus că este deschisă scenelor de nuditate din filme.

separator
images

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 42 de ani, a declarat, într-un interviu pentru ediţia americană din noiembrie a revistei Marie Claire, că nu va lăsa societatea să îi influenţeze alegerile privind viaţa personală, potrivit contactmusic.com.

În trecut, vedeta a spus că nu vrea să se aşeze la casa ei, cu un soţ şi cu copii, dar zvonurile recente legate de logodna cu actualul iubit, Benji Madden, vocalist al trupei Good Charlotte, arată că ideea unei familii nu îi este chiar străină actriţei.

„Îmi trăiesc viaţa, nu mă gândesc la ce ar trebui să fac sau să nu fac în viaţă. Trăim într-o societate în care toată lumea are copii şi vrea ca şi ceilalţi să aibă copii. Există cultura asta care spune că vedetele trebuie să fie ca restul lumii, aşa că oamenii se gândesc «eu am copii, ea de ce nu are?», dar eu nu voi face ceva doar pentru că asta se aşteaptă lumea să fac”, a declarat Diaz pentru Marie Claire.

descărcare

Pe de altă parte, actriţa pare dispusă să ofere publicului ceea ce i se cere referitor la cariera sa. Cameron Diaz a avut o scenă de nuditate parţială în comedia „Sex Tape”, iar vedeta a admis că este deschisă scenelor de nuditate totală în filmele în care joacă.

maxresdefault

„Oamenii mi-au văzut fesele. Mi-au văzut posteriorul de sus, l-au văzut de jos. Nu mă opun scenelor de nuditate, atâta timp cât sunt parte a poveştii. Voi face tot ce e nevoie pentru a face lucrurile bine”, a spus Diaz.

842347-390d4938-020f-11e4-9138-9da47e60188f

 

Sursa

Sasha Lopez are 12.000 pentru noul videoclip
Articolul anterior
Când un copil poate traversa frontiera de stat
Articolul următor
Alte articole interesante