Femeile trecute de 40 de ani încetează să mai numere caloriile…

Chiar şi la 40 de ani femeile sunt atrăgătoare! Nu mai trăiesc cu povestea primei iubiri pe buze, dar au entuziasm ca la 25 şi raţiune ca la 30.

separator

2008-sex-and-the-city-002

Apoi au clipit. Au deschis ochii. Și au văzut o lume nouă. Şi cred în mai bine, pentru că cel mai rău deja li s-a întâmplat. Și au supraviețuit – tocmai pentru a crede din nou în ceva mai bun. Ele au auzul sensibil, mâini blânde şi sunt frumoase. Nu simpatice, ci cu adevărat frumoase, pentru că se mândresc cu fundul lor, sânii, nasul sau picioarele cu care le-a înzestrat Dumnezeu.
Femeile la 40 de ani știu secretul. Ele deja au trecut peste glumele despre „milioane”, „carieră”, „succes” și „statut social”. Ele ştiu exact ce lucruri sunt importante- nu ceea ce este afișat la televizor, scrie pe internet, sau ce se discută pe rețelele de socializare. Știu despre toate aceste lucruri şi tac. Despre faptul că cel mai important lucru în viață este viața însăși: gustul ei, culoarea, ritmul, mirosul, capacitatea de a te bucura în fiecare zi.

Nu formulează enunțuri cu fraze lungi, rectificate, tehnici de seducţie şi ţinute pregătite pentru “ieşiri în oraş”. Ele au încetat să mai fie „într-o activă căutare”. Ele s-au regăsit pe sine. Şi s-a dovedit că aşa reale sunt foarte şi foarte interesante pentru cei din jur. Poate nu chiar pentru toţi, doar pentru acei bărbaţi care sunt demni de ele. Acum pot din nou să plângă emoţionant şi să râdă în hohote.f5f1769a62a77d33778ba73296cde484
Femeile trecute de 40 de ani nu sunt bătrâne. Ele poartă fuste lungi, deoarece este foarte frumos. Și, de asemenea, poartă şi fuste scurte, dar și blugi. Și bijuterii diferite, indiene, aruncându-le pe cele scumpe “de firmă” în cutii demult uitate.
Ele nu mai trebuie să se laude că „am și eu am un diamant”. Pentru ele contează doar să le placă.
Femeile de peste 40 încetează să mai numere caloriile. Deoarece dragostea, mișcarea, pasiunea, inspirația, lucrează mult mai bine decât sălile de fitness și chirurgii plasticieni. De aceea au şi devenit atât de frumoase.
Nu luptă. Nu ating înălţimi. Ele pur şi simplu trăiesc. Și sunt sigure că, după încă 40 de ani va fi totul cu mult mai interesant…

Sursa

Nepoata Sofiei Rotaru, nevoită să îmbrace cămășile fratelui!
Articolul anterior
Câte calorii are cafeaua și care este cea mai bună
Articolul următor
Alte articole interesante