Irina Binder: “De ce înşală femeile?”

O femeie înșală foarte greu, iar motivele ei sunt total diferite de cele ale bărbaților. Cu puținele excepții, când ele înșală datorită firii infidele, a curiozității sau a lipsei iubirii față de partener. Femeile o fac atunci când sunt neglijate, atunci când se simt abandonate, neapreciate și nedorite. Femeia va căuta în altă parte ceea ce-i lipsește, pentru că e dependentă de dragoste, de afecțiune și de atenție.

Irina Binder: “De ce înşală femeile?”

Înșală atunci când partenerul ei nu o mai face să se simtă frumoasă, dorită, importantă, când nu o mai respectă și atunci când acesta nu mai este receptiv la nevoile ei. Unei femei nu-i ajung lucruri și confort financiar pentru a fi fericită și împlinită.

Oamenii condamnă mai mult infidelitatea femeilor decât pe cea a bărbaților. Dar nimeni nu se gândește că femeia se sacrifică, de cele mai multe ori, și rămâne într-o relație în care nu este împlinită. Rămâne alături de familie, de copii și le dedică lor toată viața ei. Rămâne alături de bărbatul incapabil să o facă fericită, deși ar putea renunța la tot.

Rămâne prizonieră într-o viață ratată și se resemnează în fața neputinței de a schimba ceva, doar din iubire pentru familia ei. Rămâne doar cu vise fanteziste și cu întrebări retorice despre cum ar fi fost dacă… Iar singurele clipe de împlinire sunt puținele momente de tandrețe, când se refugiază în brațele aceluia care-i oferă acel puțin de care ea depinde atât de mult… și nici măcar acea fericire nu este completă, pentru că ea se învinovățește și se condamnă obsesiv pentru greșeala de a căuta niște clipe amărâte de „fericire”…

 *Citeste mai multe articole pe blogul Irinei:  http://www.irinab.com/

Gafă de proporții! Iubita lui Ronaldo cu rochia ruptă pe podium!
Articolul anterior
Citește “La Blog”-ul lui Sergiu Beznițchi și Igor Guzun!
Articolul următor
Alte articole interesante