Nata Albot: “Eu știu cât este de dificil când bărbații spun minciuni și înșală. Eram atât de frântă în căsnicia mea…”

Peste 300 de femei au așteptat-o cu sufletul la gură pe Nata Albot la o seară de confesiuni, organizată de Women’s Summit Moldova. Fosta producătoare TV a povestit lucruri pe care nu le-a mai spus nimănui și a arătat poze pe care nu le-a publicat nicăieri. Află cum și-a început calea și la ce concluzii a ajuns după ce s-a ars de câteva ori.

separator

“16 ani. Era perioada când răsăreau primele radiouri private. Am participat la un concurs, am răspuns la o întrebare, m-am dus la radio să-mi iau premiul și am înțeles că eu aici trebuie să lucrez.

Aveam un aparat cu bobine acasă și îmi înregistram vocea. Părinții mei au aflat că vreau să lucrez la radio doar în clipa în care am fost acceptată acolo. Până atunci, ei nu știam că eu în taină, acasă, fac probe, le trimit la radio, bat la ușă, le duc… nimeni nu mă lua în seamă pentru că eram o puștoaică…

Lucram și zilele, și nopțile. Au urmat mai multe posturi de radio. Am devenit director de programe, după care nouă ani am fost director de radio.

A urmat prima sarcină, m-am despărțit de tatăl viitorului meu copil, am înțeles că trebuie să am mai mulți bani, i-am spus șefului că sunt însărcinată și singură trebuie să câștig mai mult… am lucrat ca reporter… mergeam gravidă în cluburi de noapte, făceam reportaje despre toate, doar pentru a face 2.500 de lei pe lună în plus.

A venit Pro TV-ul cu prezentarea știrilor, cu emisiunea, lumea a început să mă vadă… într-un moment dat mi-am dat seama că nu mai am unde crește și am avut curajul să tai și să merg mai departe. Îmi părea că nu mai există viață după Pro TV, ca apoi să descopăr că ea există, mai mult decât atât, încep să vină oferte.

Am acceptat să fiu directorul show-ului “Fabrica de Staruri”. Și, deja erau trei copii, și am încheiat-o cu acest concurs… și am plecat în vacanță.

Pentru prima dată am plecat fără părinți, fără dădacă… am mers doar noi, părinții, copiii și o pereche de fini. Am plecat în Turcia, eram siguri că ne-am consolidat relația… și acolo l-am pierdut pe Bogdan, ne-am întors acasă fără el. Era anul 2009, eu aveam 29 de ani și asta s-a întâmplat pe 29 iunie. Această cifră și acum îmi trezește emoții negative.

Înainte de a pleca în vacanță, am semnat un contract cu o companie americană pentu serialul “Aventura Americană”. 11 episoade pe care trebuia să le filmez în America. Când ne-am întors fără Bogdan, ne-am zis că nu mai putem să rămânem acasă. L-am înmormântat și peste două săptămâni deja eram în America. Am hotărât dacă tot sunt acolo, să-i fac o vizită fratelui, care se afla în SUA de câțiva ani. M-a impresionat curățenia de acolo, frumusețea din jur, gazoanele îngrijite și nimic ascuns de vecini. Îmi plăcea sălbătăciunea naturii de acolo.

Am revenit acasă, dar fericirea pe care am simțit-o acolo m-a făcut să mă gândesc să plec definitiv. Acolo unde nimeni nu te știe. Și am depus actele cu soțul meu. În 2012 am primit viza care ne spunea că trebuie urgent să intrăm în țară. Eram deja separată de tatăl copiilor mei.

Jurnal TV a fost pentru mine apogeul a ceea ce înseamnă libertate, posibilități și echipă. Dar asta până într-un moment dat, când libertatea a început să însemne antimafie și eu nu vroiam să confund visele mele cu planurile cuiva. Au început să se reducă bugetele, au apărut probleme în echipă. Am decis în 2013 că voi pleca. După aceea, practic toată echipa s-a destrămat.

Din clipa în care s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Bogdan și am văzut cum scenariile mele eșuează, am înțeles un lucru: niciun fel de planuri. Dacă vrei să-l amuzi pe Dumnezeu, povestește-i despre planurile tale. Există doar acum și aici. Nu vreau eternitate, nu vreau veșnicie, nu vrea să mi se promită că vom fi până la adânci bătrâneți împreună pentru că asta nu există.

Am vrut să plec singură… dar, într-un moment, Andrei mi-a zis că merg și eu cu tine. I-am zis: “Cum ar fi asta? Tu ești mai tinerel, eu sunt femeie serioasă, am doi copii, viză de reşedință, tu ești turist. “ El a insistat și am plecat împreună. Nu a fost un plan și este cel mai extraordinar lucru care mi s-a întâmplat în ultima vreme. Nu-mi imaginez cum ar fi fost viața mea dacă Andrei nu mergea cu mine.

Până a pleca, nu am trăit nicio zi împreună, eram simpli iubiți. Nu știam decât că Andrei este băiatul mamei, născut la o vârstă târzie, care-l așteaptă la miezul nopții cu borșul nici rece, nici fierbinte, cu șapte feluri de mâncare și cu untul deja uns pe pâine. Am avut rezerve pentru că nu am vrut să fiu dădacă, nu am vrut să-mi asum un al treilea copil.

Aș risca să vă spun că nu am avut parte de atâta liniște sufletească în 10 ani de căsnicie cât în aceşti doi ani.

Eu știu cât este de dificil când bărbații spun minciuni și înșală, când bărbații trimit sms-uri la iubite și pe urmă le șterg. Eram atât de frântă în căsnicia mea, într-o căsnicie în care eu iubeam și cineva se lăsa iubit. Și atunci am zis că nu vreau să mă mărit niciodată. Și dacă Dumnezeu îmi va mai trimite iubire, am s-o accept, dar nu vreau s-o oficializez cu ștampile, cu acte. Nu am nevoie de toate astea ca să fiu fericită. Nu sunt adepta mariajului clasic din clipa în care am trecut prin ce am trecut, sunt pentru iubirea și prietenia necondiționată.”

womens-484 womens-486 womens-483 womens-477 womens-476
womens-479 womens-475 womens-457

De Ziua Îndrăgostiților: ce cadou să-i faci iubitului în funcție de zodie?

Femeile care vor să-și suprindă jumătatea, dar sunt în pană de idei, pot afla ce cadouri să-i ofere iubitului în funcție de semnul său zodiacal.

separator
Berbec

Pentru bărbatul din zodia Berbec e nevoie de multă dragoste și apreciere. O cină romantică pe care să i-o prepari chiar tu, ar fi de apreciat. În plus, iubește lucrurile practice: un jurnal, un portofel, un organaizer.

Taur

Pregătește-i o cină neobișnuită, iar el o va aprecia cu siguranță!

Gemeni

Dacă ești în căutarea cadoului perfect de Sfântul Valentin pentru bărbatul din zodia Gemeni, ai putea opta pentru unul personalizat care să-i arate cât de bine îl cunoști și să-i amintească în fiecare zi de momentele petrecute împreună.

Rac

Pentru bărbatul Rac alege ceva clasic. Poate fi un articol vestimentar cu poza voastră, un ceas sau, dacă preferă bijuteriile, o brățară cu inițiala lui. Racul își adoră casă, deci este bine să-i oferi o baie caldă, urmăriți un film împreună și faceți o grămadă de fotografii.

Leu

Pentru pasionalul Leu, ai putea pregăti o supriză romantică în doi, plină de pasiune. Dă tot ce e mai bun în noaptea de Valentine`s Day. De asemenea, leii preferă să li se ofere ceea ce ei înșiși au cerut, deci nu ezita să-i pui întrebarea pentru a afla ce cadou să-i dăruiești.

Fecioara

Oferă-i un cadou intelectual sau un cadou făcut cu mâinile tale. Ei vor fi bucuroși să primească o carte sau un pulover tricotat de tine!

Balanță

Balanțele au un simț estetic dezvoltat, deci oferă-le un cadou frumos, fie o imagine sau altceva, dar cu siguranță într-un pachet elegant.

Scorpion

Scorpionul preferă petrecerile într-un club de noapte. Dacă e vorba despre un dar, atunci ar trebui să i se ofere ceva în spiritul sărbătorii: romantic, „fierbinte” și promițător.

Săgetător

Bărbatul Săgetător este unul puternic, agitat și nerăbdător să încerce experiențe și locuri noi. Îi plac la nebunie călătoriile, pe care niciodată nu le vor refuza.

Capricorn

Cadoul perfect este un picnic în natură. Cum vremea este rece, te-ai putea îndrepta către destinații exotice. Îi plac cadourile în interesul hobby-ului său sau oricare altă atenție practică care îi va demonstra că îl cunoști cu adevărat.

Vărsător

Vărsătorii preferă obiectele care le antrenează mintea, deci ai putea să ții cont de acest aspect și să alegi un calendar interactiv, un gadget nou sau chiar o carte. Ei vor accepta cu plăcere și haine elegante din ultima colecție. Dacă le vei oferi un fruct tropical deosebit, vor fi încântați de asemenea.

Pești

Peștii sunt bărbați romantici, nu foarte materialiști, motiv pentru care vor aprecia tot ce vine din partea iubitei. Un album cu amintiri sau o cutie de valori în care să păstreze obiectele semnificative ale relației voastre ar putea fi cadoul perfect. O poezie scrisă de tine, un tablou, va fi cadoul cel mai apreciat.

Zodii care nu pot înșela. Sunt partenerii ideali pentru o relație de succes și de durată

Vi se pare că loialitatea nu are nimic de a face cu astrologia? Potrivit astrologilor, nu este așa. Sunt anumite semne zodiacale care prin felul lor de a fi nu pot înșela niciodată. Acestea rămân alături, indiferent de greutăți.

Iată care sunt nativii care nu pot înșela:

Taur

Nativii Taur sunt deja celebri pentru loialitatea lor neclintită și pentru dedicarea lor în relații. Givernați de Venus, planeta dragostei și a dragostei, cei din Taur apreciază stabilitatea și securitatea în parteneriatele lor. Sunt statornici, de încredere și vor face tot posibilul pentru a-i face pe cei dragi să se simtă în siguranță și prețuiți. Odată ce un Taur se implică într-o relație, va rămâne ea pe termen lung. Loialitatea Taurului nu are limite.

Rac

Racul, un semn de apă guvernat de lună, este profund legat de emoții și familie. Loialitatea lui provine din felul lor protector de a fi. Racii sunt incredibil de devotați celor dragi și prioritizează crearea unui mediu familial iubitor și armonios. Sunt dispuși să facă sacrificii pentru a asigura fericirea și bunăstarea jumătăților lor, ceea ce îi face parteneri excepționali de loiali și grijulii.

Fecioară

Fecioarele sunt cunoscute pentru atenția acordată detaliilor, dar și pentru dăruirea lor. Conduse de Mercur, planeta comunicării, Fecioarele sunt ascultătoare și comunicatoare excelente. Loialitatea lor este înrădăcinată în dorința de a crea un parteneriat perfect. Ei lucrează neobosit pentru a rezolva problemele și pentru a se asigura că relația lor funcționează impecabil. Fecioarele nu se grăbesc niciodată să renunțe la o persoană. Acești nativi cred în rezolvarea provocărilor cu dăruire și cu statornicie.

 Scorpion

Scorpionii sunt cunoscuți pentru natura lor pasională, iar această intensitate se extinde la loialitatea lor în relații. Conduși atât de Marte, cât și de Pluto, Scorpionii îi protejează cu înverșunare pe cei dragi. Ei prețuiesc încrederea și profunzimea emoțională mai presus de orice altceva și sunt dispuși să-și investească toată energia în parteneriatele lor. Scorpionii nu sunt nicidecum cei care să trădeze încrederea, iar loialitatea lor este o dovadă a devotamentului lor neclintit.

Capricorn

Capricornii au un simț al responsabilității bine conturat și sunt devotați relațiile lor. Conduși de Saturn, planeta disciplinei și structurii, Capricornii au o perspectivă pe termen lung a relațiilor. Sunt parteneri foarte loiali și de încredere care cred în construirea unei baze solide pentru relația lor. Capricornii nu sunt influențați de distrageri temporare. Sunt dedicați succesului și longevității parteneriatelor lor.

sursa

Ce le enervează cel mai mult pe femei în dormitor, în afară de sforăitul bărbaților

Un obicei din dormitor al bărbaților le enervează pe femei mai mult decât sforăitul acestora. Mai exact, femeile sunt deranjate de faptul că iubiții lor trag toată pătura sau tot cearșaful de pe ele atunci când dorm, evident.

Continuare Cordelia Profit înainte să mă duc să dorm somn Uneori uneori  cruce Pietriș

Un sondaj efectuat pe un eșantion de peste 1.000 de respondenți, citat de zadovoljna.hr, a concluzionat că sforăitul este depășit de „furtul de pături”, potrivit alephnews.ro. Mai exact, femeile sunt deranjate de faptul că iubiții lor trag toată pătura sau tot cearșaful de pe ele atunci când dorm, evident. Așadar, acesta ar fi cel mai deranjant obicei inconștient în dormitor.

În același top, sforăitul se plasează pe locul al doilea, iar agitația constantă este pe locul al treilea.

Ce îi deranjează pe bărbați, în schimb, la partenerele lor? Potrivit studiului citat, ei au spus că se simt cel mai mult deranjați atunci când o femeie mănâncă în pat.

În același studiu, 17% dintre femeile căsătorite au declarat că nu au nimic împotrivă să doarmă ocazional separat de partenerul lor, deoarece se odihnesc mai bine, în timp ce doar 8% dintre bărbații căsătoriți sunt de aceeași părere.

Pentru unii, mișcarea intestinului se întâmplă ca un ceas. Dar alții care trăiesc cu sindromul intestinului iritabil, cu constipație , sindromul intestinului leneș , boala inflamatorie a intestinului sau alte afecțiuni gastro-intestinale lucrurile nu funcționează atât de ușor. Deci, de ce să nu lăsăm gravitația să-și facă treaba?

Medicii recomandă dormitul pe partea stângă noaptea pentru a preveni arsurile la stomac și pentru a permite gravitației să mute deșeurile prin colon. De asemenea este recomandată o pernă fermă între genunchi pe care să o îmbrățișați pentru a vă sprijini coloana vertebrală, potrivit healthline.com.

Un beneficiu important al dormitului pe partea stângă este sporirea sănătății creierului. În comparație cu somnul pe spate sau stomac, dormitul pe partea stângă vă ajută corpul să elimine ceea ce se numește deșeuri interstițiale din creier. Această curățare a creierului vă poate ajuta să reduceți riscul de a dezvolta Alzheimer, Parkinson și alte boli neurologice.

O actriță anorexică are 20 de kilograme și e pe moarte!
Articolul anterior
Art Show! Ce se întâmplă cu adevărat în corpul femeii gravide
Articolul următor