Nata Albot: “Eu știu cât este de dificil când bărbații spun minciuni și înșală. Eram atât de frântă în căsnicia mea…”

Peste 300 de femei au așteptat-o cu sufletul la gură pe Nata Albot la o seară de confesiuni, organizată de Women’s Summit Moldova. Fosta producătoare TV a povestit lucruri pe care nu le-a mai spus nimănui și a arătat poze pe care nu le-a publicat nicăieri. Află cum și-a început calea și la ce concluzii a ajuns după ce s-a ars de câteva ori.

separator

“16 ani. Era perioada când răsăreau primele radiouri private. Am participat la un concurs, am răspuns la o întrebare, m-am dus la radio să-mi iau premiul și am înțeles că eu aici trebuie să lucrez.

Aveam un aparat cu bobine acasă și îmi înregistram vocea. Părinții mei au aflat că vreau să lucrez la radio doar în clipa în care am fost acceptată acolo. Până atunci, ei nu știam că eu în taină, acasă, fac probe, le trimit la radio, bat la ușă, le duc… nimeni nu mă lua în seamă pentru că eram o puștoaică…

Lucram și zilele, și nopțile. Au urmat mai multe posturi de radio. Am devenit director de programe, după care nouă ani am fost director de radio.

A urmat prima sarcină, m-am despărțit de tatăl viitorului meu copil, am înțeles că trebuie să am mai mulți bani, i-am spus șefului că sunt însărcinată și singură trebuie să câștig mai mult… am lucrat ca reporter… mergeam gravidă în cluburi de noapte, făceam reportaje despre toate, doar pentru a face 2.500 de lei pe lună în plus.

A venit Pro TV-ul cu prezentarea știrilor, cu emisiunea, lumea a început să mă vadă… într-un moment dat mi-am dat seama că nu mai am unde crește și am avut curajul să tai și să merg mai departe. Îmi părea că nu mai există viață după Pro TV, ca apoi să descopăr că ea există, mai mult decât atât, încep să vină oferte.

Am acceptat să fiu directorul show-ului “Fabrica de Staruri”. Și, deja erau trei copii, și am încheiat-o cu acest concurs… și am plecat în vacanță.

Pentru prima dată am plecat fără părinți, fără dădacă… am mers doar noi, părinții, copiii și o pereche de fini. Am plecat în Turcia, eram siguri că ne-am consolidat relația… și acolo l-am pierdut pe Bogdan, ne-am întors acasă fără el. Era anul 2009, eu aveam 29 de ani și asta s-a întâmplat pe 29 iunie. Această cifră și acum îmi trezește emoții negative.

Înainte de a pleca în vacanță, am semnat un contract cu o companie americană pentu serialul “Aventura Americană”. 11 episoade pe care trebuia să le filmez în America. Când ne-am întors fără Bogdan, ne-am zis că nu mai putem să rămânem acasă. L-am înmormântat și peste două săptămâni deja eram în America. Am hotărât dacă tot sunt acolo, să-i fac o vizită fratelui, care se afla în SUA de câțiva ani. M-a impresionat curățenia de acolo, frumusețea din jur, gazoanele îngrijite și nimic ascuns de vecini. Îmi plăcea sălbătăciunea naturii de acolo.

Am revenit acasă, dar fericirea pe care am simțit-o acolo m-a făcut să mă gândesc să plec definitiv. Acolo unde nimeni nu te știe. Și am depus actele cu soțul meu. În 2012 am primit viza care ne spunea că trebuie urgent să intrăm în țară. Eram deja separată de tatăl copiilor mei.

Jurnal TV a fost pentru mine apogeul a ceea ce înseamnă libertate, posibilități și echipă. Dar asta până într-un moment dat, când libertatea a început să însemne antimafie și eu nu vroiam să confund visele mele cu planurile cuiva. Au început să se reducă bugetele, au apărut probleme în echipă. Am decis în 2013 că voi pleca. După aceea, practic toată echipa s-a destrămat.

Din clipa în care s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Bogdan și am văzut cum scenariile mele eșuează, am înțeles un lucru: niciun fel de planuri. Dacă vrei să-l amuzi pe Dumnezeu, povestește-i despre planurile tale. Există doar acum și aici. Nu vreau eternitate, nu vreau veșnicie, nu vrea să mi se promită că vom fi până la adânci bătrâneți împreună pentru că asta nu există.

Am vrut să plec singură… dar, într-un moment, Andrei mi-a zis că merg și eu cu tine. I-am zis: “Cum ar fi asta? Tu ești mai tinerel, eu sunt femeie serioasă, am doi copii, viză de reşedință, tu ești turist. “ El a insistat și am plecat împreună. Nu a fost un plan și este cel mai extraordinar lucru care mi s-a întâmplat în ultima vreme. Nu-mi imaginez cum ar fi fost viața mea dacă Andrei nu mergea cu mine.

Până a pleca, nu am trăit nicio zi împreună, eram simpli iubiți. Nu știam decât că Andrei este băiatul mamei, născut la o vârstă târzie, care-l așteaptă la miezul nopții cu borșul nici rece, nici fierbinte, cu șapte feluri de mâncare și cu untul deja uns pe pâine. Am avut rezerve pentru că nu am vrut să fiu dădacă, nu am vrut să-mi asum un al treilea copil.

Aș risca să vă spun că nu am avut parte de atâta liniște sufletească în 10 ani de căsnicie cât în aceşti doi ani.

Eu știu cât este de dificil când bărbații spun minciuni și înșală, când bărbații trimit sms-uri la iubite și pe urmă le șterg. Eram atât de frântă în căsnicia mea, într-o căsnicie în care eu iubeam și cineva se lăsa iubit. Și atunci am zis că nu vreau să mă mărit niciodată. Și dacă Dumnezeu îmi va mai trimite iubire, am s-o accept, dar nu vreau s-o oficializez cu ștampile, cu acte. Nu am nevoie de toate astea ca să fiu fericită. Nu sunt adepta mariajului clasic din clipa în care am trecut prin ce am trecut, sunt pentru iubirea și prietenia necondiționată.”

womens-484 womens-486 womens-483 womens-477 womens-476
womens-479 womens-475 womens-457

Și-a părăsit soția și copiii pentru amantă. După 8 ani a realizat un lucru devastator

Un bărbat a ales să își facă o nouă familie alături de amantă, părăsindu-și soția și cei doi copii. Cu timpul, bărbatul a realizat că a făcut o mare greșeală, dar după 8 ani a cunoscut ce înseamnă să fii părăsit de persoana iubită. Ce s-a întâmplat cu soția lui?

Cum se manifesta depresia la barbati diferit fata de femei?

În viață orice om greșește, dar câteodată greșelile pot aduce multe suferință, mai ales persoanelor din jur. Este povestea unui bărbat care și-a părăsit familia pentru a fi cu amanta, pe care susține că a iubit-o foarte mult. Cu două luni înainte de a împlini 10 ani de căsnicie, acesta și-a părăsit soția și cei doi copii. A cunoscut-o pe Eva pe Facebook, iar chimia dintre ei a fost extrem de puternică.

Lipsea tot mai des de acasă, iar momentele petrecute alături de Eva erau minunate. În tot acest timp, soția sa își petrecea timpul cu copiii, avea grijă de casă și se ocupa de tot ce ține de familia ei. După ce s-au despărțit, el s-a mutat împreună cu amanta în alt oraș, iar fosta soție a rămas cu custodia copiilor.

„Eram insurat, imi cunosteam soţia de 15 ani. Am parasit-o cu doua luni inainte de aniversarea a 10 ani de la nunta.
Eram parintii a doi copii minunati, care acum sunt adolescenti, atunci aveau 7 respectiv 9 ani.Calatoream cu serviciul, stateam la 3 hoteluri pe saptamana. Asa am ajuns sa o intalnesc pe Eva*.Credeam ca sotia nu ma mai iubeste. M-am convins singur de faptul ca nu ii pasa de mine sau de nevoile si dorintele mele, imi dorea doar salariul.De fiecare data cand vorbeam mi se parea ca ma cicaleste si ca se plange de ceva. Ea de fapt cauta atentia mea: un weekend doar noi doi, un film la cinema, o cina in oras – tot ceea ce faceam eu cu Eva* in timp ce imi abandonasem familia.” 

Ce a descoperit bărbatul după 8 ani

A trăit impreună cu Eva vreme de 6-7, dar la un moment dat relația lor se răcise, iar certurile devenise o obișnuință. Atunci, bărbatul și-a dat seama că îi este dor de fosta soție și de copii. În tot acest timp, mama copiilor lui devenise independentă, se ocupa singură de educația copiilor și petrecea timp nelimitat cu el. 8 ani de zile fosta soție a stat singură, fără să își refacă viața. Și-a dedicat toți anii aceștia copiilor.

„Dar am gresit. Mi-am dat seama ca am lipsit de la anii cei mai frumosi din viata copiilor mei. Imi lipsea faptul ca sunt stalpul familiei si imi lipsea timpul petrecut cu ei. Am abandonat lupta si am lasat-o pe sotie sa se ocupe singura de cresterea lor. Desigur, plateam pensie alimentara, dar lipseam la momentele importante din viata lor. Sotia se descurca greu, singura cu cheltuielile casei. Eu luam masa la restaurante selecte, in timp ce sotia mea se chinuia sa le ofere copiilor siguranta de a doua zi.Fosta sotie a stat singura timp de 8 ani. Avea intalniri, dar nu mergea mai departe. Faptul ca a fost singura atata timp, m-a facut sa cred ca nimeni nu o dorea si ca ii lipsesc anumite calitati, pe care niciun alt barbat nu le-a gasit la ea. De fapt, ea a stat singura pentru a se concentra pe copii.”

Un alt bărbat și-a asumat responsabilitatea de a avea grijă de fosta lui familie

Ulterior a venit ziua în care merita și ea să fie fericită. Fosta soție și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, în timp ce fostul soț, care o părăsise pentru amanta, era umbrit de gelozie. DIn păcate, bărbatul a privit cum un alt bărbat și-a luat asupra lui responsabilitatea de a proteja familia lui, familie pe care el o părăsise în urmă cu ani de zile. Cu toate astea, și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o și le-a oferit un sfat celor care vor trece prin același lucru:

„„Astazi locuiesc singur si imi vad copii ocazional. Au crescut mari si ma judeca pentru ca i-am parasit. Cine ii poate invinui? Din toate calitatile Evei, una ii lipsea: ea nu era niciodata mama copiilor mei – dragostea mea adevarata.
Impartasiti povestea mea, de dragul familiei, iubiti si apreciati femeia de langa voi!”

sursa

Cuplurile în care soția este mai slabă decât soțul sunt cele mai fericite, potrivit unui nou studiu

Chiar dacă la prima vedere, afirmația oamenilor de știință ar semăna mai mult cu un stereotip, argumentele lor sunt cât se poate de convingătoare. Așadar, dimensiunea corpului poate juca un rol în relația de cuplu. 

Tinerii căsătoriți au completat întrebări de satisfacție o dată la patru ani, iar studiul a arătat, în medie, că în căsătoriile în care soția era mai slabă decât soțul, aceștia erau mai fericiți. Aceasta s-a bazat pe IMC-ul cuplului (indicele de masă corporală), care poate fi calculat folosind greutatea și înălțimea. Acest lucru nu înseamnă că este nevoie ca femeile să urmeze o dietă și exerciții fizice extreme, ci mai degrabă se referă doar la IMC în raport cu soții lor.

Percepția atractivității femeilor diferă de cea a bărbaților

Într-un alt studiu, bărbaților și femeilor li s-au oferit 100 de fotografii și li s-a cerut să evalueze cât de atrăgătoare au găsit persoana din imagine. Bărbații tindeau să fie de acord cu femeile pe care le considerau atractive, în timp ce femeile aveau rezultate mai variate.

Calitățile pe care bărbații le-au preferat și s-au dovedit a fi mai atrăgătoare au fost silueta subțire și seducția, în timp ce femeile au preferat bărbații subțiri și musculoși.

Femeile tind să prefere bărbații mai robuști datorită evoluției și tendințelor primare

Obiceiurile vechi mor greu. Datând din instinctele noastre de peșteră, femeile văd bărbații bine făcuți ca pe niște vânători puternici care le pot proteja și le pot oferi hrană. Acesta poate fi motivul pentru care, instinctiv și subconștient, femeile tind să fie mai atrase de bărbații mai înalți și mai bine făcuți.

Există întotdeauna excepții

În timp ce studiul a arătat că majoritatea cuplurilor au avut rezultate similare, au existat excepții, deoarece mulți alți factori joacă un rol masiv în ceea ce privește fericirea în căsnicie, cum ar fi sănătatea mintală, nivelul veniturilor, viața socială etc. Acest lucru demonstrează că femeile de orice dimensiune și statură pot fi mulțumite cu partenerul potrivit.

sursa

„Înainte să nasc, soţul mi-a zis că nu mă mai iubeşte”

O femeie a ținut să-și scrie povestea pe rețelele sociale pentru a aminti tuturor că fericirea vine din interior, nu exterior.

“O vilă mare, o pisicină în curte, două mașini frumoase în fața casei și așteptând primul copil. După 9 ani de căsnicie, aveam totul. Cel puțin așa credeam.

Mai aveam două zile și urma să nasc, când o discuție cu soțul meu m-a dărmat complet.

– Vreau să fiu alături de copil, dar să știi că nu te mai iubesc.

Nu-mi venea să cred ce aud. Observasem că se îndepărtase de mine în timpul sarcinii, dar mă gândeam că doar îi este frică de noua lui meserie, cea de tătic.

Mi-a spus că avusese o aventură acum cinci ani și că de atunci și-a dat seama că nu mai simte nimic pentru mine.  M-am gândit la copilul meu și i-am spus că îl iert și că trebuie să încercăm să ne salvăm căsnicia.

Înainte să nasc aveam tot felul de sentimente. Eram entuziasmată că îl voi cunoaște pe cel mic, dar îmi era frică de soarta căsniciei mele.

Cosmin s-a născut într-o vineri, în iunie. Era așa frumos și inocent. Nu știa ce haos e în viața mamei lui. Cred că avea vreo patru luni când mi-am dat seama de adevăratul motiv al soțului meu. Avea o aventură de când rămăsesem însărcinată și aceasta continua. Mi-am luat copilul de cinci săptămâni și am lăsat în urmă și piscina și vila și visele mele.

Ne-am mutat într-o garsonieră minusculă. Nu m-am simțiti niciodată atât de singură și compleșită de necazuri. Eram disperată.

Nu-l lăsam pe Cosmin să mă vadă plângând. Mă ascundem în baie.

Cosmin avea vreo patru luni când am ajuns la capătul puterilor. M-am certat groaznic cu tatăl copilului meu. M-am ascuns în baie, m-am așezat în poziția fetală și mi-am zis că nu vreau să mai trăiesc. A urmat o liniște groaznică. Nici nu știu cum am stat pe jos în baie cu lacrimile șiroind pe obraji, dar la un moment dat am găsit o putere în mine cum nu credeam că există. M-am descis să îmi iau viața în mâini, să nu-l las pe fostul soț să îmi afecteze viața. Mi-am dat seama că acordasem prea multă atenție slăbiciunilor mele și ajunseseră să îmi conducă viața.

Mi-am făcut bagajele, am luat copilul și am plecat la fratele meu. pe drum mi-am dat seama cine era motivul pentru această putere, copilul meu. El mi-a dat putere să continui, să mă trezesc în fiecare dimineață. Mi-am dat seama că fericirea mea vine din interior.

E o lecție pe care trebuie să o învețe oricine. Eu făcusem greșeala să îmi bazez identitatea pe căsnicia mea, pe lucrurile materiale din jurul meu. Eu am învățat că eu sunt responsabilă pentru fericirea mea.”

sursa: www.unica.ro

O actriță anorexică are 20 de kilograme și e pe moarte!
Articolul anterior
Art Show! Ce se întâmplă cu adevărat în corpul femeii gravide
Articolul următor