Geta Burlacu – prietena explozivă!


Mariana Reazantev – Lucreteanu,
Expert în Metafizica Chineză

Analiza pe care o fac astăzi, se referă la știința ”Cei patru stâlpi ai destinului”, cunoscută ca Bazi în Astrologia Chineză, veche de mai bine de 6000 de ani.

Conform acestei tehnici, data de naștere a persoanei se transformă în 4 coloane de semne chinezești – care în traducere relevă cele 5 elemente primordiale (apa, lemnul, focul, pământul și metalul), precum și patru din cele 12 animale zodiacale. Relația dintre elemente și semnificația animalelor, ne conferă o descriere amănunțită a personalității.

Am transformat data de naștere a Getei Burlacu și iată ce am obținut:

După cum se vede, avem patru stâlpi – reprezentând anul, luna, ziua și ora de naștere de la dreapta la stânga. Ziua de naștere determină stâlpul de bază al personalității. Așa am descoperit că personalitatea Getei Burlacu este sub semnul Lemnului Yang.

În Bazi, Lemnul Yang este asemuit cu un copac mare și solid, bine înfipt în pământ și cu o coroană bogată îndreptată spre cer. Astfel de persoane sunt de cele mai multe ori destul de pragmatice și discern realitatea într-un mod lipsit de amăgiri iluzorii. Așa cum un copac mare crește spre cer, așa si persoanele acestea își doresc să crească în carieră și nu acceptă ”mai puțin” dacă se poate ”mai mult”.  Un copac mare întotdeauna are o tulpină groasă și rigidă, la fel și aceste persoane, sunt încăpățânate și nestrămutate în privința deciziilor sau părerilor de viață. Nu poți să le convingi sau să le schimbi părerea sub nici o formă și deseori au probleme de relaționare din cauza lipsei de flexibilitate. Cu toate acestea, capacitatea lor de a înțelege și de a scoate în evidența cele mai mici detalii, le fac să fie organizatori înăscuți și deseori pedagogi iscusiți. Dacă vrei să știi adevărul fără echivoc, mergi și întreabă un Lemn Yang unde-ți sunt greșelile și cum poți să le îmbunătățești, nu te va minți și-ți va da și un sfat bun!

Lemnul Yang are mentalitatea lui singulară și este extrem de perseverent, nu se lasă batut până nu-și atinge scopul. Câteodata însă poate fi puțin cam agresiv și prea insistent, dorindu-și să se facă după voia lui! Însă te poți baza pe el, dacă vrei ca treaba să fie făcută bine și dusă la bun sfârșit!

Dur în exterior, însă moale în interior, așa poate fi caracterizat Lemnul Yang! Chiar dacă par extrem de duri și uneori insensibili, oamenii aceștia sunt primii care sar în ajutor atunci când chiar ai nevoie! Ei nu sunt cei care refuza, așa că deseori ceilalți apelează la ei mereu pentru a fi ajutați! Copacul oferă umbră și protecție împotriva soarelui și oamenii de Lemn Yang fac la fel! Le place sa fie protectori și o fac din instinct cu cei care sunt mai slabi ca ei.

Pentru că din patru stâlpi, trei sunt sub semnul Lemnului Yang, personalitatea Getei e aflată la extremă, fiind o persoana dintr-o bucată și reușind sa aibă un tablou asupra vieții cert, știind foarte bine ce vrea de la viață! Singurul element diferit în partea de sus a hărții, este Metalul Yin – care în cazul de față reprezintă ”soțul”. Acest element vine să echilibreze harta, ceea ce denotă că bărbații în viața Getei, aduc un aport de cizelare a personalității. Deși ”Casa Căsătoriilor” în harta este slabă (potențial divorț), însuși elementul soțului e unul puternic, dar mascat de strălucirea de diamant și aspectul Yin (feminin) al Metalului, ceea ce înseamnă că Getei îi plac bărbații draguți care ies în evidență, însă va căuta în aceștia putere masculină autentică și capacitate de soluționare a problemelor.

Personalitatea de Lemn Yang dusă la extremă a Getei Burlacu, poate scoate la iveală aspecte mai puțin plăcute, ca încăpățânarea feroce și ambiția fără scrupule, precum și dorința de a învinui pe alții în eșecurile vieții. Acestea pot fi combătute în timp prin dezvoltare personală.

Personalități renumite născute Lemn Yang: Dan Bălan, Geta Voinea, Cristian Brancu, Mihai Petre.

Ce aduc celelalte elemente în hartă? Tigrul întărește personalitatea Lemnului Yang și adaugă o notă specifică animalului, ca puterea de luptă, dar și jovialitate prin glume și prostioare, mai ales în mediul sigur, cum e familia ori prietenii.

Deși e Lemn Yang, Geta Burlacu, după tipul de pesonalitate e ”Connector”! Astfel de persoane sunt extrem de prietenoase și știu să se facă plăcute de toata lumea! De aceea o parte din personalitatea Lemnului Yang intră în umbră, și ceea ce vedem toți la Geta Burlacu mai întâi – e abilitatea ei de a relaționa cu oricine!

Conectorii sunt cei care cunosc pe toată lumea și crează conexiuni – cu și între oameni. Ei au capacități extraordinare de socializare cu ceilalți. Sunt oameni prietenoși și vorbăreți, care intră în contact cu diferite persoane și sunt plini de energie!

Când harta unei astfel de persoane este echilibrată, ei tind sa fie extremi de persuasivi și au o influiență extrem de mare asupra celor din jur – colegilor, prietenilor! Ei sunt adepții genului care își caștigă oamenii de partea lor! Le plac lucrurile excitante, pline de aventură și acțiunile rapide și sunt incapabili să traiscă rutina sau sa ducă o viță extrem de organizată.

Acești oameni sunt cei care reusesc să organizeze cele mai tari petreceri, picnicuri, sau orice alte activități care impliă prieteni și cunoscuți, și vin cu idei trăznite, de la a juca împreună jocuri pe calculator, pâna la a face sushi cu prietenele într-o bucatarie de bloc!

Ei au reflexe rapide și gândire agilă, ei pot veni cu idei sau surprize de ultim minut și să angajeze în evenimentele lor un numar mare de oameni.

Dar o persoană nu e atât de simplă, de aceea pe lângă stâlpul personalității (Lemn Yang) și tipul de personalitate (Conector), mai avem și profile dominante în harta personalității. Iată care sunt primele trei profile (din zece) în harta Getei: Prietenul, Interpretul, Artistul. Se pare că are tot ce-i trebuie pentru a avea parte de cariera în care e antrenată!

Și totuși, dacă lumea ar fi atât de simplă… să căutăm, zic, provocările Getei Burlacu.

În primul rând vom analiza combinația de stele din hartă, care provin din relația elementelor și a animalelor. Care sunt acestea?

Steaua ”Depozitul de Bani” – 2 stele – aduce potențial de a acumula avere și de a achiziționa imobile.

Steaua ”Nobilul” – în Casa Părinților – aduce șansă de ajutor divin și susținere părintească.

Steaua ”Arte” – șansă de a avea simț artistic.

Steaua ”Singurătate” – 2 stele, una în Casa Bunicilor și una în Casa Copiilor – tendința de a se izola față de Bunici/ Copii, sau de a simți că viața a trecut fără a avea șansa de a-i cunoaște cu adevărat.

Steaua ”Floare de Piersic” – carismă sexuală.

Steaua ”Calul Ceresc” – tendința de a călători mult sau posibilitatea de a locui peste hotare.

Steaua ”Virtute și Celebritate”- șansa de a deveni renumit.

Așadar, în concluzie aș spune că Geta Burlacu a venit pe Terra să se facă cunoscută. Cu atâtea stele valoroase și potențialul hărții, șansa să fi ajuns în domeniul muzical/ artistic e majoră.

În ultimă instanță vom analiza soarta Getei Burlacu și stâlpii de noroc din harta Bazi.

În stâlpii norocului, Geta a intrat în 2009 într-un ciclu nou, total diferit de cel anterior. În acest ciclu își va dori să facă afaceri și s-ar putea foarte ușor să-i reușească, pentru că în straturile ascunse ale personalității, se regăsesc abilități de afacerist. Chiar dacă nu va face afaceri, Geta se va ocupa în această perioadă de proiecte noi și bănoase. Aceste proiecte îi vor reuși datorită oamenilor pe care îi cunoaște și datorită relațiilor acumulate în timp.

Tot în această perioada, dar mai ales spre 40 de ani, pot apărea complicații vizavi de viața personală, care implică casa căsătoriei, de aceea e mai bine să aibă grijă de căminul familial. Complicațiile în casa căsătoriei sunt prosibile în 2011, 2014, 2017. Nici anul 2009 nu cred că a fost unul prea ușor.

Per total, Geta Burlacu este într-o perioadă de noroc bună, cu ceva probleme în trecut, însă anii care vin ar trebui să o mai regăsim pe scenă, sau cu proiecte ce vor ieși cu siguranță în evidență.

Geta Burlacu:”Este o analiză care îmi place și sunt în mare parte de acord, mai mult, aș citi această caracterizare de fiecare dată când n-aș avea dispoziție. Este scris cu multă inspirație și chiar dacă pe alocuri nu mă regăsesc în totalitate, ipotetic tot despre mine e. Mulțumiri dnei Mariana Reazantev – Lucreteanu pentru această descrierea frumoasă! 

DARA despre dragoste, despre asta!
Articolul anterior
Cele mai proaste filme din 2012!
Articolul următor
Alte articole interesante