5 greşeli pe care le faci în pat la 40 de ani

La această vârstă, estrogenul începe să scadă, iar femeile nu mai simt aceeași plăcere sexuală ca la 20 de ani. Pentru a remedia situația, trebuie să evite câteva greșeli în așternut!

separator

Vârsta la care simți cea mai mare plăcere sexuală!

Nu foloseşti lubrifiant

Odată cu vârsta de 40 de ani, nivelul estrogenului, hormonul feminin, începe să scadă treptat. Iar unul dintre efectele acestui proces este uscăciunea vaginală, caracterizată printr-o secreţie insuficientă de mucus în timpul partidelor de amor. Din această cauză, penetrarea poate deveni dureroasă şi neplăcută. Lubrifiantul este, prin urmare, aliatul tău de bază pentru partide de amor satisfăcătoare după această vârstă. Cumpără un lubrifiant de calitate şi nu uita să-l ai întotdeauna la îndemână, scrie eva.ro.

Învaţă să îi decodezi comportamentul după sex

Nu încerci să te reinventezi

Este foarte uşor ca monotonia să se instaleze în viaţa ta sexuală, mai ales dacă ai o relaţie de mulţi ani alături de partenerul tău. Dar în loc să te resemnezi, la această vârstă ar trebui să te reinventezi. Foarte multe femei au declarat în cadrul studiilor efectuate de-a lungul anilor că viaţa lor sexuală devine tot mai satisfăcătoare pe măsură ce înaintează în vârstă. Iar dacă nu te regăseşti deloc în descriere, atunci este cazul să faci unele schimbări. Reinventează-ţi treptat viaţa sexuală. Vino cu iniţiativa, propune-i lucruri noi partenerului tău, încercaţi ceva ce n-aţi mai făcut până acum şi vei descoperi că viaţa ta amoroasă poate fi fabuloasă!

Nu îţi stimulezi libidoul

Grijile şi stresul, care pot atinge cote alarmante la această vârstă, îţi afectează serios libidoul, şi prin urmare viaţa sexuală. Iar dacă nu faci nimic pentru a-ţi recăpăta cheful de amor, şi relaţia ta ar putea avea de suferit. De aceea, metodele care te ajută să te relaxezi, care îţi eliberează mintea şi îţi oferă o stare de calm şi bine sunt esenţiale pentru a redobândi echilibrul. Încearcă să faci sport, să meditezi, să faci yoga sau să asculţi muzică de relaxare. De asemenea, poţi folosi şi mici trucuri pentru a-ţi stimula libidoul. Poartă lenjerie foarte sexy, citeşte cărţi erotice care îţi vor aprinde imaginaţia sau trimite-i mesaje cu tentă sexuală partenerului tău.

Viermi giganţi în corpul unui bărbat din China, mare consumator de sushi!
Articolul anterior
Cum a evoluat modelul inelelor de logodnă de-a lungul timpului!
Articolul următor
Alte articole interesante