5 pași spre un orgasm de milioane!

Orgasmul unui bărbat depinde de mai mulți factori precum cei psihologici, emoționali și fizici. Pentru că nu le au atât de intense ca ale femeilor, îți oferim 5 sfaturi care te vor ajuta să-i asiguri un orgasm puternic.

separator

1. Descoperă primele semne ale orgasmului

Învață să-ți cunoști partenerul și să descoperi semnele care anunță un orgasm. Dacă îți poți da seama când urmează să aibă orgasm îl poți face și mai intens, prin trucurile pe care ți le recomandăm mai jos.

2. Vorbește cu el

Spune-i că vrei cu adevărat să aibă orgasm. Chiar acum. Spune-i că te excită acest lucru. Simplul fapt că îi comunici, s-ar putea să-l facă să aibă un orgasm mai puternic și mai liber decât în mod obișnuit.

3. Lasă-l să ejaculeze pe corpul tău

Nu trebuie să imiți un film porno pentru a-i satisface lui o fantezie dacă tu nu te simți confortabil cu acest lucru. Dar dacă te simți bine, spune-i unde vrei să ejaculeze pe tine. Dacă îl asiguri că nu ai nicio problemă în acest sens, îl faci să se simtă plin de încredere și masculin.

4. Apucă-l de fund

Când faceți dragoste și e pe punctul să aibă orgasm, apucă-l de fund. E o modalitate de a-i spune „Îmi doresc cu adevărat asta”, fără să folosești cuvinte.

5. Joacă-te cu sfârcurile lui

Nu toți bărbații au sfârcuri sensibile, dar unora le place să fie atinși în zona respectivă. Dacă face parte din această categorie, linge-i sfârcurile sau strânge-le ușor între degete înainte să aibă orgasm. Îi va intensifica trăirile fizice.

Sursa

Adela Popescu a plasat primele poze de la cununia civilă!
Articolul anterior
Blugii “buclucași” care lasă posteriorul la vedere!
Articolul următor
Alte articole interesante