5 poziţii sexuale, care îţi fac dimineaţa mai frumoasă!

Cea mai bună partidă de sex, este cea de dimineaţă. Dar din păcate multe cupluri nu profită de beneficiile acestui „tratament”.  Prin urmare, specialiştii au ajuns la  concluzia că, lipsa sexului matinal, nu este cauzată de lenea bărbaţilor, ci de cea a femeilor. Reprezentantele sexului frumos, nu se consideră atrăgătoare dimineaţa,  de aceea mai bine preferă să-şi bea cafeaua sau să se machieze, decât să facă sex.

separator

Îţi propunem 5 poziţi sexuale, care îţi vor face dimineaţa mai vioaie!

1. Sex la duş

Sexul matinal în duş, plăcerea ta numărul unu! În loc să faceţi duş separat înainte să ieşiţi din casă, mai bine intraţi amandoi la duş şi incercaţi o partidă de sex pe “fugărite”. Potriveşte apa şi foloseşte-te de capul de duş ca să-ţi stimulezi clitorisul. Această senzaţie unică îţi va da energia necesară, pentru toată ziua înainte.

2. Linguriţa

Pentru o partidă de sex la primele ore ale dimineţii, nu sunt indicate poziţiile sexuale complicate. Linguriţa este “metoda” eficientă în majoritatea cazurilor, îndeosebi, când vine vorba de sexul matinal. De aceea, o poziţie precum linguriţa este cel mai bun remediu pentru a începe ziua cu zâmbetul pe buze!

3. Doggy style

O altă poziţie sexuală, care îţi va face dimineaţa mai frumoasă, este doggy style. Pe lângă plăcere şi senzaţii unice, marele plus este că tu nu ai prea mult de lucru, toată treaba fiind în sarcina partenerului tău.  Te simţi de parcă ai fi “în mâinile ” unui maseur profesionist,  care te relaxează şi te energizează la maxim.

4. Sex la măsuţă

Cafeau şi sexul pe măsuţă- plăcerea maximă de dimineaţă. Cel mai excitant e să te aşezi în poala lui pe un scaun, să îţi sprijini braţele pe masă şi să te mişti în voie.
Specialiştii susţin că această poziţie, actionează asupra psihicului tău, conferindu-ţi o stare de bine. Dacă vrei să-ţi iei doza de energie matinală, ştii cu siguranţă ce trebuie să faci!

5. Femeia deasupra

Sexul este cel mai bun înlocuitor al exerciţiilor de dimineaţa sau a unei ture de alergat prin parc. Sexul matinal, te energizează, te relaxează şi îşi dă o doză suficientă de fericire pe întreaga zi. Încearcă să te trezeşti înaintea iubitului tău, mergi la baie şi pregăteşte-te de “acţiune” . După care, revino în dormitor şi trezeşte-l cu săruturi şi mângâieri. Aşază-te deasupra lui şi mişcă-te aşa cum numai tu o poţi face. O astfel de dimineaţa… daaaa!

Sexul e plăcere, şi nicidecum ruşine!

Sursa: ele.ro

Michelle Obama la antrenamente! Video
Articolul anterior
Ei sunt câștigătorii celei de-a doua semifinale Eurovision 2015
Articolul următor
Alte articole interesante