5 tipuri de sex pe care trebuie să le încerci până la căsătorie!

Dacă încă nu ai făcut marele pas, ai timp să încerci câteva tipuri de sex nebun.

separator
După aceasta, poţi fi sigură că nu te vei trezi peste 20 de ani regretând că nu ai experimentat mare lucru în viaţa ta.

Sex cu un străin

De-abia poţi să îi pronunţi numele şi nu înţelegi chiar tot ce zice, dar nu-i aşa că orice iese din gura lui sună exotic şi incitant? Dacă nu ai bifat până acum sex cu un străin, trebuie să o faci.

Sex cu un bărbat foarte bine dotat

Dacă nu faci asta, îţi vei petrece restul vieţii întrebându-te cât de mare e „prea mare”. În plus, asta ar fi o poveste numai bună de spus prietenelor la petrecerea burlăciţelor, nu?

Bad sex

Genul de sex care e atât de departe de ideea de „bun”, încât să vrei cu disperare ca el să dispară de lângă tine imediat. La ce te ajută? Ştiind ce înseamă sexul cu adevărat prost, vei şti să apreciezi sexul bun.

Sex cu cineva mai în vârstă şi sex cu cineva mai tânăr

Trebuie să încerci şi asta: sex cu un bărbat mai în vârstă şi sex cu un bărbat mai tânăr. Sigur, tipul mai în vârstă te va copleşi cu atenţii, cadouri, maniere impecabile, în timp ce tipul mai tânăr va dori să vă petreceţi toată ziua în pat.Această experienţă te va învăţa foarte multe lucruri despre bărbaţi, în general.

Sex în singurătate

Sexul cu tine însăţi e cel mai bun pentru că e cu o persoană pe care chiar o iubeşti. Aceasta este cea mai bună metodă de a afla ce îţi place şi ce nu. În plus, ai o mulţime de opţiuni: de la chestii care vibrează la tot felul de alte jucării. Important este să vrei să explorezi lucruri noi.

sursa

Are doar 3 ani și este cea mai stilată fetiță din lume!
Articolul anterior
Victoria Daineko se mărită!
Articolul următor
Alte articole interesante