Când şi cum să vorbeşti cu partenerul despre sex

Partenerii care discută subiectele legate de viața sexuală au de 10 ori mai multe șanse să dezvolte o relație de cuplu fericită. Iată subiectele cele mai fierbinţi:

separator
sex

1. Protecția

Nu contează câți parteneri ați avut înainte sau că v-ați făcut analizele medicale, discuțiile legate de contracepţie nu trebuie să lipsească. Stabiliți o formă de protecție și asigurați-vă că amândoi vă simțiți confortabil.

2. Pozițiile

Stabiliți ce poziții vă plac şi care vă provoacă disconfort. Încercați uneori să vă împărtășiți fanteziile sexuale.

3. Rutina și planificare

Discutați despre preferințele în materie de rutină și stabiliți dacă puteți urma un tipar sau dacă amândoi sunteți mai satisfăcuți atunci când încercați lucruri noi. Poate părea ușor lipsită de romantism, însă planificarea actului sexual aduce beneficii în cuplu, întrucât vă obligă să nu mai lăsați plăcerea pe ultimul loc în lista de priorități.

5. Disfuncții

Dacă nu le aduci în discuție, problemele de erecție nu vor face decât să vă întrerupă plăcerea când vă e lumea mai dragă. Ai grijă să nu discuți despre astfel de probleme în dormitor, în momentele critice. Dacă situația se repetă, nu te teme să îi spui că și la tine există momente când nu reușești să te concentrezi pentru că eşti pre stresată.

6. Sugestii

Deși discuțiile și schimbul de păreri după sex pot părea ușor jenante, un feedback face minuni în cuplu. Încearcă să faci comentarii ce țin mai mult de tine, decât de el.

Kim Kardashian se mărită!
Articolul anterior
Natalia Barbu, între luxul de București, și confortul spiritual din satul buneilor!
Articolul următor
Alte articole interesante