Ce fel de femeie ești în funcție de zodie

Zodia în care te-ai născut poate influența în mare parte temperamentul tău. Pasiunile pe care le ai, oamenii pe care îi preferi, la fel sunt ghidate de astre. Vezi în informațiile de mai jos ce detalii caracteristice te definesc.

separator
maibine
BERBEC
Femeile din zodia berbec sunt puternice și aventuriere, preferă să trăiască cât mai multe experiențe interesante și nu se dau în lături de la nimic. Sund adepte ale controlului și preferă să țină frâiele într-o relație. Femeia berbec este mare admiratoare a flirtului și iubește să seducă bărbații, iar aceste lucruri se reflectă în modul în care aceasta se îmbracă și se comportă.


TAUR
Femeile taur sunt foarte statornice și serioase. Ele sunt partenere perfecte de viață pentru că nu te lasă la greu și preferă să împartă cu tine orice greutate. Sunt persoane puternice și muncitoare care luptă pentru toate lucrurile pe care le au și nu își trădează niciodată partenerii. Acestea sunt foarte deschise și comunicative și se împrietenesc foarte ușor cu persoane noi. Din punct de vedere financiar, taurii sunt foarte buni gestionari de finanțe.

GEMENI
Femeile din zodia Gemeni sunt celebre pentru bipolaritate și pentru talentul de a trece foarte rapid de la o stare la alta. Sunt mereu pline de energie și doritoare să afle lucruri noi șic să trăiască experiențe interesante. Le plac călătoriile și aventurile și se așteaptă ca cei din jurul lor să fie la fel de deschiși și de optimiști. O femeie gemeni nu va putea să fie niciodată îmblânzită, așa că ai nevoie să înveți să o înțelegi și să o iubești așa cum este ea.

RAC
Femeile din zodia rac sunt mereu relaxate și liniștite și își caută parteneri cu care să poată trăi mereu în pace și armonie. Acestea sunt foarte blânde și calde și ar face orice pebtru a-și proteja partenerul și a se asigura că acestuia îi este mereu bine. De asemenea ele sunt foarte perseverente și încăpățânate, dorindu-și mereu să ducă la bun sfârșit lucrurile pe care și le=au propus și să îi mulțumească și pe cei din jur.

LEU
Femeia din zodia Leu trebuie sa fie mereu respectată și admirată, partenerul ei trebuie să o ridice la rang de zeiță. Probabil că femeia leu este cea mai puternică și mai orgolioasă din întreg zodiacul, așa că persoana care îi stă alături trebuie să fie puternică și răbdătoare. Instinctul matern al leilor este extrem de dezvoltat, așa că femeile leu vor fi mame extrem de dedicate.

FECIOARĂ
Fecioarele sunt persoane emotive, sensibile și călduroase. Ele sunt extrem de calculate și preferă să gândească foarte mult fiecare situație înainte de a lua o decizie. Acestea se conbcentrează mult pe latura obiectivă a lucrurilor și preferă să spună mai puține lucruri pe care sunt complet sigure decât să facă presupuneri greșite. Acestea sunt mereu atente la detalii și nu lasă să le scape niciun fel de detaliu.

BALANȚĂ
Balanțele sunt extrem de comunicative și reușesc să se integreze cu ușurință în orice fel de mediu. Acestea iubesc să se distreze și să petreacă timp alături de cei dragi, să trăiască momente frumoase și să-și creeze amintiri. Acestea sunt foarte corecte și echilibrate. Ele pot cuceri absolut orice bărbat și se vor dedica total relației în care se află. Naturalețea este una dintre principalele lor calități și faptul că reușesc să își păstreze calmul în orice situație le ajută să treacă peste orice.

SCORPION
Femeile scorpion sunt cele mai senzuale și mai misterioase dintre toate cele 12 semne zodiacale. Acestea sunt extrem de pasionate și de dedicate și adoră să îi seducă pe cei din jurul lor. Chiar dacă acestea prin foarte greu încredere în alte persoane, atunci când se atașează de cineva reușesc să se dedice complet relației în care se află și persoanei pe care o iubesc. Inteligența lor nativă și intuiția le face să fie ca un magnet pentru cei din jur.

SĂGETĂTOR
Săgetătoarele unt aventuriere și curajoase. Se află mereu în căutarea adevărului și se luptă constant pentru lucrurile pe care le merită și pe care și le doresc. Aceste sunt foarte corecte și perseverente. Sunt independente și le place să simtă că îi fascinează pe cei din jurul lor. Acestea pun foarte mare accent pe inteligență și umor, astfel că nu te poți aștepta să te simți bine lângă un săgetător dacă ești morocănos mereu.

CAPRICORN
Femeile capricorn sunt foarte practice. Urăsc să piardă timpul sau să simtă că muncesc în zadar. Acestea sunt foarte interesate de autocunoaștere și caută mereu să se înțeleagă atât pe le însele, cât și pe cei din jurul lor. Acestea pot fi foarte impulsive atunci când sunt provocate și urăsc să fie desconsiderate. Fetele capricorn sunt extrem de serioase și poți pune bază pe ele dacă ai nevoie să te ajute vreodată cu ceva.

VĂRSĂTOR
Vărsătoarele sunt femei pasionale și comunicative. Acestora le place să păstreze misterul și preferă să nu dezvăluie prea multe lucruri despre ele atunci când întâlnesc persoane noi. Cu toate acestea, sunt prietene foarte bune atunci când au ajuns să cunoască o persoană și să se deschidă față de ea. Acestea sunt adeptele corectitudinii și nu le place atunci când sunt forțate să țină un secret al altei persoane.

PEȘTI
Femeile născute în zodia pești sunt probabil cele mai sensibile și mai emotive din zodiac. Acestea se atașază foarte repede de ceilalți și sunt adeptele romantismului și afecțiunii. Cu toate acestea, ele pot să fie foarte influențabile și pot să sufere foarte mult din cauza unor lucruri mărunte. Este recomandat să te înarmezi cu cât mai multă sinceritate și răbdare dacă vrei să reușești să cucerești o astfel de femeie.

Sursa

Arome, culori și gusturi irezistibile de pomușoare la cea de-a treia ediție a târgului agro-gastronomic „SUMMER BERRY FAIR”!
Articolul anterior
Doliu în lumea muzicii de –acasă
Articolul următor
Alte articole interesante