Ce spune culoarea părului despre viața ta sexuală

Oamenii de ştiinţă au descoperit că ar putea exista o legătură între cantitatea de pigment conţinută în firele de păr şi caracteristicile fiziologice ale unei persoane, care determină temperamentul și însuşirile vieţii sexuale.

separator

Cercetătorii pretind că părul poate trăda felul în care ne comportăm în momentele intime.

Roșcatele, viață sexuală foarte activă

Veştile sunt surprinzătoare pentru femeile care se bucură de nuanțe roșcate ale părului. Un studiu efectuat de Institutul de Cercetări din Hamburg, Germania  a arătat că există o legătură între culoarea părului la femei și frecvența actelor sexuale la care participă. În cadrul cercetării, roşcatele au ocupat locul fruntaş, acestea au fost cele mai dornice să trăiască senzații ,,tari’’. De altfel, şi bărbaţii le-au considerat cele mai atractive și mai seducătoare femei.

Brunetele sunt mai experimentate

Brunetele sau femeile cu părul șaten nu se laudă cu un număr impresionant de relații. Într-un sondaj la care au participat 2.500 de femei brunete, mai puțin de jumătate au răspuns că acceptă relații de scurtă durată. În acelaşi timp, 53% dintre reprezentanţii sexului tare au spus că merită să le cucereşti întrucât sunt experimentate.

Blondele trăiesc din plin momentul

Studiile au scos la iveală că blondele se simt cel mai bine atunci când fac dragoste. În cadrul unui sondaj, 36% dintre bărbaţi consideră că blondele sunt cele mai aventuroase în timpul unui act sexual.

De asemenea, femeile cu părul deschis la culoare au un nivel mai mare de hormon estrogen, de aceea tind să fie mai scunde și, ipotetic, mai fertile.

Şi-a fotografiat soţia nud, în timp ce făcea yoga!
Articolul anterior
“Doamna de fier” din Ministerul Agriculturii pe calea transformărilor
Articolul următor
Alte articole interesante