Ce spune ora la care te-ai născut despre tine

Oamenii mereu vor să afle ce le rezervă viitorul, de aceea îi interesează ce spun astrologii sau numerologii. Știai că ora la care te-ai născut îți influențează viața în mod direct? Vezi cum este caracterul tău și ce relații ai cu oamenii în funcție de ora la care ai venit pe lume!

separator

1. Dacă te-ai născut între miezul nopții și 02:00 dimineața

Te simți încrezătoare și confortabilă în orice situație socială cu care ești deja familiară. Cauți stabilitate și securitate, și de aceea unii oameni te consideră rezervată. Îți place să educi și să încurajezi oamenii să trăiască în conformitate cu niște valori sociale pozitive. Familita ta este prioritatea numărul 1.

2. Dacă te-ai născut între 02:00 – 04:00 A.M.

Ești neliniștită și curioasă, mereu în căutare de ceva nou de descoperit. Ești o persoană intelectuală și un vorbitor desăvârșit. Ești o prietenă credincioasă. Îți place să scrii, să citești și să călătorești, și preferi activitățile sportive mai ușoare.

3. Dacă te-ai născut între 04:00 – 06:00 A.M.

Trebuie să înveți cum să-ți iei apărarea. Ești îngrijorată cu privire la păstrarea resurselor, și îți pasă de viitor. Știi că e bine să împarți, și adori să motivezi oamenii din jurul tău. Ești romantică, dar uneori poți fi puțin încăpățânată, scrie connectr.tasta.ro.

4. Dacă te-ai născut între 06:00 – 08:00 A.M.

Ești grozavă în orice câmp artistic imaginabil. Ai nevoie să te simți importantă și ceri foarte mult de la tine. Ai o nevoie excesivă de aprobare. Ești un lider natural, dar poți fi „bossy” câteodată.

5. Dacă te-ai născut între 08:00 – 10:00 A.M.

Ești deosebit de sensibilă. Activități precum meditația te fac să te simți nouă și împăciuitoare. Îți place să petreci timp singură și nu cauți glorie sau faimă. Îți place să-i servești pe alții și să aduci pace și armonie în sufletele lor.

6. Dacă te-ai născut între 10:00 și prânz

Ai o personalitate foarte vioaie. Îți place să fii cu cei care-ți împărtășesc interesele. Ești un bun jucător de echipă și știi cum să aduci oamenii împreună. Ești mereu în căutare de noi prieteni, momente grozave și experiențe amuzante.

7. Dacă te-ai născut între 12:00 – 14:00 P.M.

Ești o persoană ambițioasă și responsabilă, care știe cum să se descurce eficient cu orice problemă. Ai o nevoie de a fi admirată ca cineva care știe exact ce vrea, dar fii atentă: împlinirile tale profesionale îți pot pune în pericol viața privată.

8. Dacă te-ai născut între 14:00 – 16:00 P.M.

Ești o persoană foarte activă și aventuroasă, care neagă rutina și stabilitatea, fiind mereu gata să exploreze ceva nou. Ești nerăbdătoare să-ți lărgești orizonturile și cauți mereu răspunsuri la cele mai provocatoare întrebări filozofice.

7. Dacă te-ai născut între 16:00 – 18:00 P.M.

Ești o persoană pozitivă și energică, ce are o sete de a rezolva cele mai profunde mistere ale vieții. Adesea ești prea speriată pentru a te deschide cuiva și a-ți împărtăși sentimentele. Nu-ți place să iei nimic pe gratis, mai ales dragostea și încrederea.


8. Dacă te-ai născut între 18:00 – 20: 00 P.M.

Deții un cadou special: poți simți nevoile celorlalți și ai o capacitate uimitoare de a te pune în locul lor. Tinzi să eviți confruntările și să pui prea multe întrebări, acceptând viața așa cum e.

9. Dacă te-ai născut între 20:00 – 22:00 P.M.

Știi cum să încurajezi oamenii, iar pentru a te simți bine, nu trebuie să fii în centrul atenției – te simți minunat atunci când ajuți alți oameni. Îți place să fii apreciată de ceilalți. Ești o perfecționistă și nu-ți place să faci greșeli.

10. Dacă te-ai născut între ora 20:00 – 00:00

Știi exact cine ești și ce vrei. Strălucești de bucurie și vitalitate. Apreciezi creativitatea și tânjești după atenție și teamă. Pentru a-ți îndeplini scopurile, întotdeauna încerci să-ți depășești limitele.

Micuțul care a intrat în comă după administrarea vaccinului s-a stins din viață!
Articolul anterior
Cu ce înlocuim fondul de ten în sezonul cald
Articolul următor
Alte articole interesante