Cele mai răutăcioase femei în funcție de zodie!

Astrologii au făcut un top al celor mai răutăcioase femei în funcție de semnul zodiacal. Vezi dacă te numeri și tu printre ele!

separator

Rac

Femeile Rac pe cât sunt de sensibile, pe atât de rele, cu o cruzime greu de comparat cu alte semne zodiacale. Persoanele care nu vor să aibă de a face cu răutatea lor, trebuie să fie sincere și foarte atente la detalii.

Din cauza nesiguranței care le dă bătăi de cap, aceste femei sunt predispuse la suferință și trădări. De obicei, femeia Rac este ușor de rănit și pozează în rol de victimă, însă poate fi și o fire malițioasă atunci când se întrece limita.

Fecioara

Femeile născute în zodia Fecioarei sunt unele dintre cele mai rele din horoscop, uneori poate chiar mai rele și decât femeile Rac. Acestora le place să manipuleze oamenii și să demonstreze că sunt superioare. În general, femeia Fecioară poate vedea defectele oricui și nu va ezita să le puncteze.

Atunci când se supără sau se simt jignite, nu ezită să se răzbune și să facă tot posibilul ca apoi să iasă basma curată. Cel mai bine este să eviți să superi o astfel de femeie deoarece răzbunarea ei nu va fi una ușoară.

Pești

Femeile născute sub semnul zodiacal Pești fac și ele parte din topul femeilor răutăcioase. Acestea se victimizează și țipă mai mult în situațiile conflictuale.

Atunci când se enervează, o astfel de femeie atacă violent, după care se retrage. Îi face mare plăcere să-și cicălească partenerul și nu ezită să se implice în diverse certuri și scandaluri.

Săgetător

Femeia născută în zodia Săgetător urăște oamenii falși. Aceasta nu este răutăcioasă în mod special, însă, știe exact unde să lovească atunci când își propune să critice sau să reproșeze ceva. Deși emană voie bună, aceasta reacționează exploziv când se înfurie.

De asemenea, răutatea Săgetătorilor poate fi și tacită, ignoră anumiți oameni ca și cum ei nu ar fi existat vreodată, chiar dacă au petrecut cu ei ani întregi.

sursa

Tartă americană cu dovleac
Articolul anterior
12 restaurante în care nu-ți va fi a mânca!
Articolul următor
Alte articole interesante