Cum să seduci un bărbat din zodia Capricornului

Muncitori, încăpățânați, hotărâți, ambițioși și exigenți – numai femeile alese sunt capabile să obțină dragostea și respectul bărbatului Capricorn.

separator

 1. Capricornul – este unul dintre cei mai precauți, grijulii și serioși reprezentanți ai zodiacului. Există o teamă dureroasă de cenzură socială în interiorul lui, așa că nu vă așteptați la reacții spontane ale unui astfel de partener (așa cum se spune, la „emoții”) – pentru că fiecare pas este atent gândit. O mare greșeală este încercarea de a scoate acest nativ din zona de confort și, în plus, să fie tachinat în public.
 2.  Capricornii nu înțeleg și nu le plac flirturile și sugestiile extinse – cu reprezentanții acestui semn trebuie să fii cât mai sinceră și mai naturală.
 3. Ei sunt foarte reticenți în a influența și de a intra în relații, menținând în același timp statutul lor sacru de un mândru singuratic pentru o lungă perioadă de timp. Este foarte important ca inițiativa cunoașterii și dezvoltării ulterioare a evenimentelor să provină de la el și acest lucru poate dura destul de mult timp – vă rugăm să aveți răbdare! Un astfel de om vrea să înceapă, să învețe cât mai mult posibil despre un potențial partener și după ce cântărește toate argumentele pro și contra, intră într-o aventură de dragoste. Nu este un impuls spontan, ci o decizie amănunțită și deliberată.
 4. Reprezentanții acestui semn, pentru o lungă perioadă de timp, ascund relația lor romantică față de ceilalți. Este, înainte de toate o chestiune de încredere în partener. Acești oameni nu vor fi de acord niciodată cu rolul de „jucării” în lista de victorii de dragoste. Cum să câștigi un bărbat Capricorn? Dovediți în practică că sunteți cel mai sigur om pentru el.
 5. Sexul pentru o noapte sau o relație de o săptămână nu este evident povestea lui. Acesta este un om de cuvânt, întruchiparea unei abordări fundamentale a vieții, și trebuie să fie sigur că „totul este serios” pentru tine. Acest lucru nu înseamnă că deja la prima întâlnire trebuie să-i spui câți copii vrei de la el, dar merită să-i faci de înțeles că totul este foarte serios.
 6. Atent, educat, dar în același timp rece, detașat și incredibil de închis – prima impresie din comunicarea cu reprezentanții acestui semn. Nu renunța! Pentru un bărbat din zodia Capricorn, este absolut normal. De îndată ce se simte confortabil, această imagine inaccesibilă se va schimba. Veți fi uimită de cât de blând, de sincer, de vesel și de credincios poate fi un astfel de partener.
 7. Du-te la punctul culminant. Cum să înțelegi un bărbat Capricorn într-o relație? Argumentând despre acest semn, nu puteți ignora subiectul carierei, care în viața lor, este esențială. Un astfel de om va alege o femeie care împărtășește pasiunea sa pentru muncă și are obiective similare în viață. El are nevoie de cineva care să fie gata să-l sprijine în ambiții profesionale, fără a-și împiedica succesul și creșterea. Nu face niciodată Capricornului un ultimatum: fie eu, fie orele suplimentare. Alegerea cu siguranță nu va fi în favoarea ta.
 8. La o întâlnire cu el fii liberă să vorbești despre muncă, despre ziua de mâine, luna, anul. Ar trebui să fie despre planuri reale, nu despre visuri estompate și standard. Un astfel de om nu are timp pentru fantezii goale. Trebuie să-l convingi pe Capricorn: că această uniune este cea mai bună afacere în viață pentru el!
 9. Cum să câștigi un bărbat Capricorn? Mai întâi trebuie să-i câștigi respectul. El apreciază : o etică profesională puternică, un sentiment puternic de responsabilitate, concentrare și organizare, calități mult mai mari decât abilitățile culinare.
 10. Vorbind despre stil – Nu-i place să atragă prea multă atenție asupra lui și a cuplului său, așa că se va simți jenat dacă toți bărbații din cameră vă vor urmări fiecare mișcare. El este impresionat de haine de culoarea verde, negru și gri și nu este indiferent și față de femei în albastru și violet.
 11.  Cum să înțelegeți că un bărbat Capricorn te place? Un semn bun este întâlnirea cu prietenii a căror aprobare este incredibil de importantă pentru el. Încearcă să-i farmeci, dar nu-l faceți gelos.
 12. Următoarea etapă este: cum să înțelegi că el este îndrăgostit? Cele mai puternice relații cu acești nativi cresc din prietenie strânsă. Poți vorbi mult timp, glumi și chiar să vă ajutați reciproc cu sfaturi de iubire, când deodată … veți înțeleg că nu puteți face față pasiunii și atracției.

Dar cel mai important fii fericită șiu împlinită, deoarece o meriți din plin!

Zeci de morminte și monumente funerare au fost distruse într-un cimitir din Cahul
Articolul anterior
Bogdan și Larisa Dascăl sărbătoresc nunta de cristal
Articolul următor
Alte articole interesante