Cum să te relaxezi după serviciu. 4 metode

Ce poți să-ți mai dorești după o zi chinuitoare de muncă? Cu siguranță, câteva minute de relaxare. Timp în care nimeni și nimic să nu te deranjeze. Îți propunem un ritual pe care ar fi bine să-l urmezi în fiecare seară.

separator
img818

 Fă-ţi timp. Asigură-te că în următoarele douăzeci de minute nu te va deranja nimeni. Nu lua telefonul cu tine în baie. Ar fi de preferat să îl ţii pe silent ca să nu fii tentată să dai fuga să răspunzi.

Aprinde lumânări parfumate. Noi ţi le recomandăm pe cele cu vanilie întrucât mirosul delicat şi dulceag al mirodeniei acţionează asupra unei zone din creier direct asociată cu emoţia şi starea de bine. Astfel, odată ce parfumul vaniliei te învăluie nivelul de stres scade treptat.

Foloseşte produse aromaterapeutice. „Calea spre sănătate este să faci în fiecare zi o baie parfumată şi un masaj aromat”, spunea Hippocrate, părintele medicinei. Aşa că fie că optezi pentru o spumă de baie sau ulei de baie, asigură-te că te învăluie în aromă de lavandă (cu rol relaxant), mentă (cu efect revigorant) sau orice altă aromă care îţi place.

60750226

Focusează-te pe senzaţii. În loc să îţi încarci mintea cu problemele de peste zi sau cu griji şi nemulţumiri, concentrează-te asupra senzaţiilor pe care le resimţi-apa caldă, care îţi acoperă pielea, spuma care te gâdilă pe spate. Dacă îţi propui ca doar momentul prezent să conteze şi reuşeşti să îţi faci mintea să “tacă” măcar pentru câteva clipe, te vei simţi mult mai calmă şi mai relaxată după.

sursa

Cum să asortezi fusta midi. Idei de toamnă!
Articolul anterior
Cum arată fiica Ninei Ştanski
Articolul următor
Alte articole interesante