Cum și-au pierdut virginitatea. Detalii picante despre prima noapte de sex a vedetelor

În timp ce unele vedete sunt deranjate de insistenţa presei de a afla detalii intime despre ele, altele sunt complet lipsite de inhibitii și vorbesc cu lejeritate despre sex. Astfel, câteva din ele au povestit deschis cum și-au pierdut virginitatea.

separator


Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu spune că în prima noapte de amor ea a fost cea care a luat initiațiva.

Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate și aproape că eu l-am provocat. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot amețea, dar era prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmărindu-mi instinctul, căci experiența nu exista, eram mult mai liberă ca el, care era oarecum îngrozită de ideea dezvirginării„, a declarat diva cu ceva timp în urmă.

radulescu

Andreea Esca 

Andreea Esca a uimit pe toată lumea atunci când a făcut mărturisiri despre prima ei experiență sexuală, în cartea „Ce-am făcut când am tăcut”.

Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Eu, de exemplu, aveam obsesia asta cu „Merită”? Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescență de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieșeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el… Cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merita să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual. ‘Primul’ a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiți în sens fizic și nu am regretat niciodată decizia„, a dezvăluit Esca.

esca

Roxana Ionescu

Pentru Roxana Ionescu, primul bărbat din viața ei a fost Laurențiu, cel care i-a devenit mai apoi soț. Cu el a făcut dragoste pentru prima oară, pe când avea 17 ani. „Ne cunoșteam de când aveam 14 ani. Ulterior, am devenit și iubiți. Prima oară am făcut dragoste cu bărbatul care avea să-mi devină soț, la el acasă. A fost romantic„, a povestit vedeta.
Cei doi însă au divorțat în urmă cu doi ani, după ce Laurențiu și-a înșelat soția cu sora nașei lor de cununie.

roxana

Sursa

Află unde găseşti mâncare pe placul nutriţioniştilor
Articolul anterior
Iurie Roșca divorţează? Iată ce spune soţia lui
Articolul următor
Alte articole interesante