Efectele negative ale sexului!

Fiecare trebuie să

separator
știe că sexul poate provoca nu doar plăcere absolută, ci și anumite efecte negative. Deși sunt mai mult sau mai puțin grave, specialiștii sunt de părere că la baza rănilor suferite în timpul actului sexual stă lipsa de experiență a partenerilor sau creativitatea acestora care de multe ori este dusă la extrem. Mai jos îți prezentăm câteva dintre leziunile surprinzatoare pe care le poți suferi atunci când faci sex.

Efectele-negative-ale-sexului

1. Orgasmul prea intens afectează vederea

orgasmulSpecialiștii afirmă că orgasmele intense determină creșterea fluxului de sânge, care eventual poate provoca rupturi ale vaselor sangvine. Iar ca urmare a acestui proces, ochii devin roșii, iar vederea poate fi afectată. Deși este o leziune temporară și nu are consecințe de lungă durată, aceasta poate crea situații neplăcute.

 

2. Unele situații stânjenitoare

vinulDeseori cuplurile optează pentru un vin bun, deoarece acesta ne ajută să căpătăm o stare de spirit potrivită pentru ca actul sexual să fie unul satisfacator. Însă înainte de a-l consuma asigură-te că ai pus paharele într-un loc sigur. Și asta deoarece conform unor statistici există un număr tot mai mare de accidente, provocate de cioburile paharelor care s-au spart. Deși dorința este mare, fii atentă înainte de actul sexual și evită situațiile stânjenitoare.

3.  Sexul poate provoca atacuri de cord

atac de cord

 

Sexul poate fi considerat și un exercițiu ce te poate ajuta la arderea a peste 300 de calorii pe oră. În urma unor cercetări efectuate, s-a constatat că după o partidă de sex energică, crește de trei ori riscul de a avea un atac de cord.

 

4.  Sexul în locuri periculoase

locuri interziseFii mereu conștientă că locul în care alegi să faci sex poate fi, adesea, destul de periculos. Potrivit unui top realizat de cercetătorii britanici, cel mai periculos loc pentru sex este, canapeaua. Mașina, scările sau dușurile – sunt alte locuri în care se pot întâmpla accidente.

Cu toate acestea în topul celor mai grave leziuni din timpul sexului se numără întinderile de mușchi și tendoane, genunchi, spasme ale mușchilor gâtului sau chiar leziuni ale coloanei vertebrale. Din acest motiv chiar dacă știi că sexul îți oferă plăceri extreme, fii atentă deoarece sănătatea ta contează.

text: Iulia Arnaut

Eleganța dantelei a cucerit sezonul cald
Articolul anterior
Guvernul o susține sau nu pe Aliona Moon la ESC 2013?
Articolul următor
Alte articole interesante