Iată ce trebuie să faci ca o partidă de sex să dureze mai mult!

Conform studiilor, o partidă de sex durează între 5 și 10 minute, iar 71% dintre bărbați sunt nemulțumiți de această performanță și și-ar dori să poată rezista mai mult.

separator

Iată câteva idei pentru o durată mai mare a partidei de sex:

Preludiu

Atunci când vrei ca o partidă de sex să dureze mai mult, dedică mai mult timp preludiului. Potrivit unui studiu, cuplurile care petrec mai mult timp sărutându-se și jucându-se, petrec mai mult timp în pat (în jur de 29 minute), spre diferență de cele care trec direct la acțiune (8 minute).

Iată ce trebuie să faci ca o partidă de sex să dureze mai mult!

Alege plăcerea

Dacă vei avea un preludiu mai lung, vei avea un dublu câștig: orgasme multiple și sex de durată. Bărbații și femeile experimentează orgasmul în mod diferit. Bărbații experimentează o perioadă refractară în care corpurile lor se întorc la o stare de pre-excitare. Corpurile femeilor trec prin faza de excitare datorită căreia sângele se duce în regiunea pelviană. Acesta este motivul pentru care, după o partidă de sex ai vrea să atingi din nou punctul culminant în timp ce el este pur și simplu epuizat. Însă dacă este pregătit pentru o a doua rundă, aceasta va dura mai mult.

s_1377418313_540x540

Alege cu grijă poziția

Poate  că îți place să fii deasupra deoarece contactul clitoral este direct, însă poziția mai aduce un beneficiu – sexul de durată. Poți controla viteza și ritmul ce duc la orgasm. Și chiar dacă el este cel care termină primul, penisul îi va rămâne timp de câteva minute în poziție erectilă, permițându-ți să te bucuri de sex.

Iată ce trebuie să faci ca o partidă de sex să dureze mai mult!

Bea un pahar de vin

Alcoolul relaxează sistemul nervos central, ceea ce duce la întârzierea ejaculării. Mai mult, vinul conține resveratrol, o substanță ce ajută la creșterea numărului hormonilor sexuali. Limitează-te doar la un pahar, altfel vei adormi.

Iată ce trebuie să faci ca o partidă de sex să dureze mai mult!

 

Sursa

Vedetele umblă cu bradul!
Articolul anterior
O vedetă de la noi are epoleți de maior. Ghici cine-i?
Articolul următor
Alte articole interesante