În pat bărbații doresc să fie ghidați

O viață sexuală cât mai reușită presupune să ţii cont şi de dorinţele, preferinţele partenerului. Iată 6 secrete care îți vor dezvălui adevărul despre sex, și cum să menţii pasiunea dragostei mai mult timp.

separator
problemesex_cuplu_cada_sex_freedigitalphotos_net__11764700

Bărbații iubesc entuziasmul

Este foarte important ca uneori să ai şi tu iniţiativă, să îi arăți cât de mult îl dorești. Nu aștepta ca doar partenerul să facă primul pas.

Varietatea și bărbații 

Dacă ar fi să ne privim dintr-o parte, vom observa că în realitate suntem niște sclavi ai rutinei. Și ne este foarte greu să renunțăm la ceva dacă tare ne place. În pat însă, este foarte important să fim cât mai creativi și jucăuși, să lăsăm rutina sexuală deoparte.

Bărbații vor aventură

Pe lângă jocurile distractive, bărbații mai au nevoie de ceva obraznic și îndrăzneț. Deoarece unele escapade ca: sexul într-un loc public, jucării sexuale sau filmele pentru adulți, vă vor apropia și va reaprinde flacăra pasiunii.

Bărbaților le place să fie ghidați 
Sexul nu este ca în filme, unde totul vine de la sine, de aceea trebuie să fiţi cât mai deschişi unul faţă de altul, iar uneori aminteşte-ţi că bărbaţilor le place să fie ghidaţi.

Bărbații vor atenție

Atenția este factorul cel mai important într-o relație. Cu timpul, aceasta dispare. Iar odată cu apariţia unui copil, drumul spre pat devine tot mai lung, iar când ajungi în dormitor numai la sex nu-ţi stă mintea. De aceea, specialiştii recomandă să nu uiţi de viaţa sexuală, chiar dacă ai destule probleme. Împarte grijile cu partenerul şi tot împreună cu el vei găsi calea spre o relaxare profundă.

Bărbații iubesc femeile sexy

Bărbaților le place să fie încântați și stârniți. Partenerele ar trebui să lase la bucătărie hainele de gospodine și să nu arate în dormitor ca o femeie care spală, gătește și șterge praful, ci ca o divă sexy și senzuală.

Sursa

Citricele provoacă probleme digestive – între mit şi adevăr…
Articolul anterior
Bunica Lenuța Burghilă, în prima ședință foto alături de nepoțică!
Articolul următor
Alte articole interesante