Mihai Trăistariu, despre preferințele sexuale. N-ai auzit de așa ceva!

Pentru a fi în centrul atenției, interpretul  face publice și cele mai intime lucruri din viața sa. Mihai Trăistariu a vorbit, la cea mai recentă apariție, despre preferințele sale sexuale.

separator
traistariu_55_ab9cb43815

Acesta spune că de doi ani a practicat continența sexuală, o metodă mai puțin obișnuită, dar despre care sexologii spun că este foarte benefică atât pentru fizic, cât și pentru psihic.

”Cred că 90 la sută dintre oameni nu știu ce este continența. Nici eu nu am știut până la un punct. Am aflat de la cineva, m-am interesat pe google și am aflat că yoghinii practică acestă continență. E o metodă de a face dragoste, cu finalizare, dar îți păstrezi substanța în organism. Și atunci te simți bine, ești fericit și cică îți cresc toate capacitățile extrasenzoriale… Eu practic de doi ani și am fost foarte sever la capitolul ăsta. Deci dacă era cât pe ce să… așa… m-am oprit și am făcut cum trebuie ca să se numească continență. Mi s-a părut eficient, pentru că aveam ușoare depresii, la 30 de ani te apucă puțin strechea… și aveam mici nemulțumiri. Și vreau să-ți spun că mi-au trecut toate și sunt foarte fericit și mulțumit de mine. Mă simt întinerit și energic”, a declarat Mihai Trăistariu, la Antena Stars.

Continența sexuală presupune un control deplin și conștient al funcției sexuale în cuplu, implicând contactul sexual cu posibilitatea atingerii unui număr nelimitat de orgasme de către cei doi iubiți, dar care nu se finalizează prin ejaculare la bărbat și prin descărcare explozivă a potențialului sexual la femeie, potrivit medicului din România, Ovidiu Chis.

Îngrozitor! Ce se întâmplă dacă dormi cu părul ud!
Articolul anterior
Ai mâncat vreodată borş cu lapte? Russu Rusalina îţi dezvăluie reţeta
Articolul următor
Alte articole interesante