Nu vrea să se însoare cu tine? Iată de ce!

Aveți o relație serioasă, iar el fuge de următorul pas, căsătoria? Fiecare bărbat își dorește alături femeia perfecta pentru el, care să îl completeze și să-l împlinească. Însă sunt câteva categorii de femei de care fug bărbații. Vezi dacă nu ești și tu una dintre femeile care nu sunt trecute pe lista candidatelor la măritiș, în opinia bărbaților chestionați de site-ul de matrimoniale Samantha’s Table Matchmaking.

separator

1. Femeia “Trăiesc numai pentru tine”

Este tipul de femeie care se agață cu disperare de un bărbat. La început el este flatat de atenția pe care o primește din partea unei femei, însă, cu timpul, este pur și simplu sufocat de atâta dragoste. Bărbații au nevoie de o femeie independentă și nu de cineva care să stea toată ziua la ușă, așteptându-l să vină acasă.

2. Femeia “Vreau un tată!”

O vezi numai alături de bărbați mult mai în vârstă decât ea și asta pentru că are nevoie de un tată, nu de un iubit sau de un soț. La început, bărbații pot fi încântați de faptul că li se cere permisiunea să facă un lucru, că li se cere părerea sau sfatul, însă, când își vor da seama că lângă ei se află o femeie care trăiește ca-n adolescență cu dorința de a-i atrage atenția “tăticului”, vor ieși rapid din relație.

3. Femeia “Îi dau raportul mamei!”

Este femeia care nu ia nicio decizie de una singură, dacă nu s-a consultat în prealabil cu mama. Vorbesc la telefon de zeci de ori pe zi. La început, bărbații pot fi atrași de ideea de a avea alături o femeie grijulie, care se înțelege perfect cu familia ei, însă nu vor fi prea încântați să afle că femeia îi cere permisiunea mamei pentru lucruri care îi privesc doar pe ei.

4. Femeia “Am aflat un secret”

Este femeia care știe toate bârfele din cartier și moare de nerăbdare să i le spună bărbatului de lângă ea și tuturor. La început, bărbații pot fi atrași de modul în care vorbește, de glumele ei, dar vor începe să se gândească dacă nu cumva, la un moment dat, sunt și ei înșiși subiecte savuroase în conversațiile ei cu alte persoane.

5. Femeia “Vreau și eu”

Este tipul de femeie care vrea să fie cel puțin la fel de “bună” ca restul persoanelor pe care le cunoaște personal. Și-a luat X haină de blană, vrea și ea. Familia Y a plecat în vacanță în străinătate, vrea și ea. Vorbește constant despre ceea ce fac alții și ceea ce au alții. Toate aceste lucruri pun presiune pe bărbat, care începe să se gândească dacă nu cumva femeia are o problemă cu ea însăși.

Sursa

5 alimente care îți distrug somnul
Articolul anterior
5 metode prin care îți poți motiva copilul să învețe
Articolul următor
Alte articole interesante