Poți face sex dacă ești răcită?

În sezonul rece este aproape imposibil să nu răcești. Dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți la sex. Mai mult, dacă ai febră, sexul este recomandat.

separator

 

Renunţă la sexul oral

Pe lângă faptul că ar putea deveni neplăcut pentru amândoi dacă tot întrerupi activitatea din două în două minute ca să-ţi sufli nasul, dacă îl ai înfundat şi nu poţi respire, te vei sufoca încercând să îi faci sex oral.

Ce poziţii de sex să încerci când eşti răcită

Când eşti răcită ai şi nasul roşu de la atâta suflat, eşti palidă, ai cearcăne pentru că eşti obosită. Pe scurt, nu arăţi la fel de bine ca de obicei, aşa că cele mai bune poziţii de sex sunt cele în care… nu vă vedeţi feţele. Puteţi face sex doggie-style (el te penetrează din spate) sau reverse cow-girl (tu deasupra, cu faţa spre picioarele lui). Totuşi, dacă încercaţi prima poziţie sugerată, roagă-ţi partenerul să nu fie prea agresiv pentru că mişcările puternice ţi-ar putea produce o durere de cap oribilă.

Cu său fără sărutat?

Fie că ai răcit doar tu şi nu vrei ca partenerul să ia răceala de la tine sau aţi fost afectaţi amândoi de vremea rece, cel mai bine ar fi să nu vă sărutaţi înaintea sau în timpul partidei de sex. Vezi partea bună a lucrurilor, cu această ocazie puteţi încerca şi un alt tip de sex, fără sărutat!

Nu uita de şerveţele

Este o idee bună să ţii şerveţele la îndemână de fiecare dată când faceţi sex şi în mod special atunci când eşti răcită. Ţine-le aproape în cazul în care îţi vine să strănuţi neaşteptat sau începe să-ţi curgă nasul pentru că te încălzeşti cu totul. Dacă nu ai nevoie de ele, cu atât mai bine, însă tot trebuie să le ai la îndemână.

sursa

Alarmant! Peste 8000 de bolnavi diagnosticați cu cancer în Moldova într-un singur an
Articolul anterior
Medicii nu-şi explică minunea vindecării de cancer a femeii din Suceava. Iată reţeta care a vindecat-o!
Articolul următor
Alte articole interesante