Previziuni pentru perioada 18-24 februarie! Vezi ce ți-au pregătit astrele

În acest articol vei afla cum va fi săptămâna aceasta în plan personal, dar și în carieră.

separator

BERBEC – În plan profesional ai nevoie de mult mai multă stabilitate și organizare în această săptămână. Pentru tine deadline-urile lejere sunt ocazia potrivită pentru a face lucrurile în propriul ritm și adoptând propria modalitate de soluționare.

TAUR – Deși îți susții mereu punctul de vedere în raport cu ceea ce simți, starea emoțională confuză din această perioadă nu îți va permite să faci asta. Totul în jur ți se pare covârșitor și parcă nu mai energia necesară pentru a face ceea ce ți-ai propus.

GEMENI – Abordarea cea mai evidentă în raport cu anumite situații nu este întotdeauna și cea care se recomandă. Modul în care se aliniază planetele în perioada următoare te va face să pierzi controlul asupra propriului echilibru.

RAC – Chiar dacă te simți constrânsă de anumite reguli, este esențial să îți dai seama de importanța lor. Modul respectuos în care alegi să te raportezi la cei din jur te va ajuta să îți deschizi uși în plan profesional.

LEU – În zilele următoare este posibil să ai parte de o schimbare radicală benefică în plan psihic. O persoană importantă din viața ta te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță pe care o simți în plan profesional.

FECIOARĂ – În raport cu o anumită relație de prietenie ai senzația că misiunea mutuală care vă leagă este de fapt centrul emoțional al legăturii dintre voi. Expansiunea orizonturilor profesionale te ajută să faci lucruri pe care ți le-ai dorit dintotdeauna, chiar dacă provocările de care vei avea parte sunt dintre cele mai neconvenționale.

BALANȚĂ – Ești nerăbdătoare și faci lucrurile în grabă, neluând în considerare riscuri evidente. Zilele care urmează vor fi pline de suspans în raport cu anumite aspecte din viața ta, chiar dacă ai senzația că nimic nu te mai poate surprinde.

SCORPION – Procesul de tranziție în care te afli în această perioadă îți oferă oportunitatea de a te maturiza din mai multe puncte de vedere. Jupiter este destul de energic astfel încât tot ceea ce vei trăi te va ajuta să descoperi lucruri noi despre tine ca persoană și ca femeie.

SĂGETĂTOR –  Tot ceea ce ține de propriul cămin este pentru tine o sursă de energie pozitivă. Vrei să redecorezi, să achiziționezi lucruri pe care ți le dorești de demult și faci toate astea pentru că sentimentul de acasă este împlinirea ta absolută în această perioadă.

CAPRICORN – Iluzia pe care o trăiești atunci când vine vorba de controlul asupra propriei vieți se spulberă rapid la aflarea unor vești triste. Te simți epuizată și îți este teamă că fără să vrei, vei ceda.

VĂRSĂTOR – Conflictele interioare în care te zbați în această perioadă te forțează să vezi lucrurile cu alți ochi. Simplitatea și banalul își fac loc în viața ta și îți oferă motive palpabile de fericire, chiar dacă uneori nu ai fost conștientă de acest lucru.

PEȘTI – Marte-Uranus, această diadă plină de forță te ajută să îți recapeți încrederea în sine în urma unor eșecuri incontestabile. Ești o fire puternică, focusată pe acțiune și pe rezultate și nimic nu te va face să îți întorci privirea din fața drumului pe care ai pășit.

Sursa

Ester Peony va reprezenta România la Eurovision 2019. Ascultă-i piesa aici!
Articolul anterior
Moldoveanca Anastasia Iacub și-a etalat silueta pe plajele din Seychelles
Articolul următor
Alte articole interesante