Sex oral la prima întâlnire. Da sau ba?

O femeie de 35 de ani a povestit cât de mulțumită poți fi după ce petreci o noapte cu un bărbat necunoscut. Mai ales dacă n-ai făcut sex de 3 ani. Iată ce destăinuie aceasta:

separator
450252541

Am vrut să sting lumina, dar m-a rugat s-o las aprinsă. Am intrat în pat, ne-am sărutat, mi-a atins sânii, avea palmele calde, îmi plăcea.

Mă umezisem toată. N-ar fi trebuit să fiu aici. Nu cu bărbatul ăsta. Un macho ieftin care s-a dat la mine în barul hotelului. Eram conştientă că în următoarele cinci minute voi face lucruri pe care urma să le regret a doua zi. Dar, credeţi-mă, am 35 de ani, şi n-am mai făcut sex de trei ani.

Şi vreau să fac asta. Normal, mi-aş dori o relaţie cu un bărbat sănătos la cap, unul care să mă iubească, unul care să vrea să aibă o relaţie cu o mamă care are un copil de zece ani, dar nu mai există astfel de creaturi pe planeta noastră.

Camera de hotel era drăguţă, m-am dezbrăcat în baie. Încă arătam bine. Nu aveam riduri, sânii erau fermi. În afară de părul lung şi negru care-mi atingea umerii, nu mai aveam niciun alt fir pe corp. Machoul meu de bar se dezbrăcase şi se băgase în pat. Abia de-i reţinusem numele. Am aflat despre el că lucrează în departamentul de marketing al unei bănci şi nu făcea mai nimic. Avea 30 de ani, dar nu fusese căsătorit niciodată. Mergea la sală şi agăţa femei. Ce viaţă?

Am vrut să sting lumina, dar m-a rugat s-o las aprinsă. Am intrat în pat, ne-am sărutat, mi-a atins sânii, avea palmele calde, îmi plăcea. M-a întrebat şoptit dacă fac sex oral.

Când m-am trezit, ceasul din cameră arăta ora 7.30. Jaluzele erau trase. Machoul meu plecase. M-am gândit că m-a costat cam mult noaptea de sex, trebuia să plătesc camera, dar, una pesta alta, eram mulţumită. Fusese mai bine decât mă aşteptasem. A fost tandru şi l-am lăsat să-mi facă tot ce i-a trecut prin cap. Avea o imaginaţie bogată.

Ciudat, nu mă simţeam vinovată. Mi-am făcut duş, m-am îmbrăcat şi am coborât la recepţie. Am întrebat cât costă camera în timp ce răscoleam prin poşetă după card. Recepţionerul, cu un zâmbet plin de înţelesuri, mi-a zis că totul fusese achitat. ”Domnul v-a lăsat şi o carte de vizită”, a spus zâmbăreţul.

Am luat-o şi am strecurat-o în portofel, hotărâtă să o folosesc săptămâna viitoare. Dacă voi putea să-mi ţin firea până atunci!

Eva.ro

În sfârșit se căsătoresc?! Anna Kournikova cu inelul de logodnă pe deget
Articolul anterior
Dovada că Beyonce copiază stilul lui Jennifer Lopez!
Articolul următor
Alte articole interesante