Trei poziții de sex pentru noaptea de Revelion!

Vrei să ții minte acest Revelion pentru tot restul vieții? Atunci condimentează-l cu niște poziții inedite. Sexul în duș, pe furiș sau la bucătărie își vor face gust de sărbătoare.

separator

697768l-640x0-w-990d22de

Copacul

Această poziţie este potrivită atât pentru sexul la duș, cât şi pentru sexul „pe furiş”, atunci când nu ai o camera disponibilă şi găseşti un loc izolat în care alegi să te bucuri de plăcerile trupeşti.

Partenerul tău stă în picioare, eventual rezemat de un perete, cu faţa către ţine. Tu te prinzi cu braţele de gâtul lui şi îţi încolăceşti picioarele de mijlocul sau. Pentru această poziţie ai nevoie şi tu şi partenerul de o anumită doză de forţă fizică, însă veţi descoperi împreună că merită efortul. Este o poziţie foarte intimă datorită îmbrăţişării strânse dintre voi. Va puteţi privi, sărută şi mângâia corpul reciproc.

Acelaşi gen de poziţie o poţi experimenta tu stand aşezată pe masă, iar partenerul în picioare. Va fi mai uşor pentru amândoi.

Călăreaţă întoarsă

Bărbaţii aleg uneori că partenera lor să preia conducerea în timpul unui act sexual. În acest caz, cea mai cunoscută poziţie este „femeia deasupra”, însă poţi varia puţin această poziţie dacă te aşezi nu cu faţa, ci cu spatele la partener. Practic, partenerul tău stă pe spate, cu picioarele întinse, iar tu îngenunchezi deasupra lui, cu spatele.

E o poziţie extrem de excitantă atât pentru femeie, cât şi pentru bărbat. Tu deţii controlul mişcărilor, iar el se bucură să îţi admire trupul unduindu-se.

Dansul în poală

Este o poziţie foarte sexy şi care se mai numeşte şi „sex la cinema” întrucât presupune ca el să stea pe un scaun sau pe marginea patului, iar tu să de aşezi în poala lui tot ca pe un scaun, ori cu fața, ori cu spatele la el. Este o poziţie foarte erotică, pentru că îţi dă libertatea să te mişti lasciv, ca într-un dans senzual, în timp ce partenerul te îmbrăţişează şi îţi mângâie sânii.

Eva.ro

10 trenduri în materie de nunți pentru anul 2017
Articolul anterior
Vrei să fii în formă de Revelion? Respectă câteva reguli simple!
Articolul următor
Alte articole interesante