Vrei să știi dacă ești sexy? Consultă zodiacul!

Nici hainele, nici machiajul nu te pot transforma într-o femeie sexy. Această trăsătură ori o ai, ori n-o ai. Iată ce zodii au fost înzestrate cu sex-appeal.

separator

Berbec

Femeia Berbec debordează de sex appeal, indiferent de înfăţişarea ei. Poţi fi slăbuţă sau plinuţă, frumoasă sau ştearsă. Dar oricum, ai o personalitate puternică şi un mod de a fi care atrage bărbaţii ca un magnet.

Taur

Oricât te-ai strădui, nu ai acel gen de şarm care să atragă imediat atenţia bărbaţilor. Chiar dacă natura te-a înzestrat cu o frumuseţe rară, în ochii lor eşti destul de rece şi distantă. Din fericire, cine ajunge să te cunoască este cucerit de tandreţea ta, calmul tău şi de sufletul tău mare.

Gemeni

Niciunul din admiratorii tăi nu ar putea spune exact ce le place la tine, dar cu siguranţă nu este vorba de sex appeal. La început, majoritatea te văd ca pe o prietenă bună sau chiar ca pe o soră şi în timp ajung să se îndrăgostească de tine. Dar la prima vedere nu prea eşti considerată o femeie sexy.

Rac

Ai tu multe calităţi, dar sex appeal-ul nu este una dintre ele. Nu eşti nici pe departe bomba sexy din fanteziile bărbaţilor, ci mai degrabă femeia „de casă” pe care ei şi-ar dori-o de soţie. Pe de altă parte, familistă convinsă, nici nu ţi-ai dori să fii o bombă sexy.

Leu

În public eşti o adevărată divă şi toate privirile masculine se îndreaptă asupra ta. Sociabilă, veselă şi cu personalitate puternică, eşti mereu în centrul atenţiei. Totuşi, ai nevoie de prezenţa altora ca să străluceşti. În intimitate, partenerul nu te mai găseşte la fel de sexy.

Fecioară

La prima vedere nu eşti deloc sexy. Cu o atitudine „serioasă” şi rece, mai degrabă îndepărtezi bărbaţii decât să îi atragi. Dar cine reuşeşte să treacă de scutul pe care l-ai ridicat în jurul tău, nu va regreta. În intimitatea dormitorului tău eşti o adevărată bombă sexy.

Balanţă

Nu prea eşti genul de femeie care să emane sex appeal şi nici nu ţi-ai dori să fii. Mai degrabă o boemă cu suflet de artist, atragi un anumit gen de bărbaţi, iar cei „normali” sunt imuni la farmecele tale. În dormitor eşti foarte pricepută, dar tot nu te apropii de genul clasic al bombei sexy.

Scorpion

Eşti foarte sexy, indiferent de felul cum arăţi. Poţi să fii grăsuţă, să ai nasul mare, sau pur şi simplu un chip urâţel. Defectele fizice nu îţi ştirbesc în niciun fel sex appeal-ul care vine din personalitatea ta puternică, şarmantă, de o veselie molipsitoare.

Săgetător

Nu eşti neapărat sexy în sensul clasic al cuvântului. Bărbaţii sunt atraşi de tine cu adevărat abia după ce ajung să discute cu tine măcar câteva minute, iar efectul pe care îl asupra lor nu este condiţionat de aspectul fizic.

Capricorn

Dacă vrei cu adevărat poţi fi orice. Aşa că poţi să fii şi o femeie foarte sexy, chiar dacă această trăsătură nu e în firea ta. Un bărbat care ştie să-ţi arate că te respectă, că te iubeşte şi că îţi este fidel, poate scoate la iveală latura ta sexy.

Vărsător

Dacă nici tu nu eşti sexy, atunci cine? Chiar dacă nu ai o siluetă de top model şi un chip de Lolită modernă, felul cum vorbeşti şi cum te mişti le stârneşte bărbaţilor tot felul de dorinţe. Problema este să ştii cum să-i alegi pe cei cărora le vei îndeplini aceste dorinţe.

Peşti

Nu eşti nici pe departe o bombă sexy, chiar dacă fizicul te ajută. Nici vestimentaţia ta, nici felul de a interacţiona cu bărbaţii nu te transformă într-un obiect al dorinţelor lor. Mai degrabă eşti fata liniştită şi romantică pe care şi-ar dori-o lângă ei toată viaţa.

sursa

Viața de cuplu are 7 etape: „Dacă am fi știut cu toții de ele, divorțuri ar fi fost cu 80% mai puține”

Ne alegem singuri soțul sau soția. Însă pentru a avea parte de o adevărată dragoste, trebuie să ne cunoaștem reciproc, să ne împrietenim și abia după asta să ne iubim. Unii consideră că soții se iubesc doar la începutul relației. Ulterior ochelarii roz sunt dați jos și aceștia se confruntă cu primele provocări și probleme de familie. Și de foarte multe ori așa se întâmplă că anume atunci dragostea dispare, scrie pe www.fasingur.ro.

Fidelitatea și răbdarea sunt cele mai mari virtuți ale iubirii. Dacă considerați că iubirea voastră a luat sfârșit, atunci trebuie să știți că ea nici măcar nu a început.

1. Etapa buchetelor de flori și a bomboanelor de ciocolată

Această etapă durează în jur de 18 luni. Atunci când bărbații și femeile să îndrăgostesc, câțiva hormoni specifici se activează și îi fac pe parteneri să vadă lumea în culori aprinse. La această etapă partenerii sunt vrăjiți reciproc. Ei se află într-o stare asemănătoare cu a persoanelor care folosesc droguri. Nici într-un caz în această perioadă nu trebuie luate decizii importante, pentru că în scurt timp ”hormonul dragostei” nu va mai funcționa și lucrurile vor părea așa cum sunt ele în realitate.

2. Etapa de saturație

La această etapă începi să privești relația voastră cu capul lucid. Multe sentimente dispar, în schimb te deprinzi să fii alături de perechea ta. Drept urmare comportamentul tău se schimbă și te simți mult mai liber în apropierea ei/lui.

3. Etapa de respingere

Asta se întâmplă cu toți. Încep să apar certuri și se fac vizibile anumite trăsături negative de caracter. La această etapă crezi că cel mai simplu este să vă despărțiți sau divorțați. Însă după ce faci asta începi altă relație și iarăși intervin etapele 1 și 2 după care din nou 3 și acest cerc vicios poate continua până la nesfârșit.

4. Etapa răbdării

Dacă iubiții au trecut cu bine de etapa de respingere, ei au devenit automat mai înțelepți. Cercurile nu mai sunt la fel de dramatice și ambii înțeleg că deși certurile apar și dispar, relația trebuie să continue. Ambii știu că este nevoie pur și simplu de răbdare.

5. Etapa respectului

Este prima etapă a iubirii veritabile, pentru că până acum iubire ca atare nu a fost. Partenerii încep să-și conștientizeze obligațiile, gândindu-se nu la ceea ce vor pentru sine, ci la ceea ce pot face pentru persoana dragă.

6. Etapa prieteniei

Acum partenerii au devenit persoane foarte apropiate. Ei au încredere unul în altul sută la sută, asemenea unor prieteni. Iar prietenia deschide calea spre adevărata dragoste.

7. Etapa iubirii veritabile

Pentru a ajunge aici este nevoie de făcut o cale foarte grea, pline de dificultăți și provocări. Iubirea nu este ceva cade ca din cer cum cred unii. Iubirea apare doar atunci când omul devine matur în interior, încetează să mai fie egoist și respinge preconcepțiile.

Milioane de oameni fac o greșeală mare. Ce să nu faci niciodată imediat după sex

Ceea ce fac toți după o partidă de amor este la fel de important ca ceea ce se face înainte de ea sau în timpul ei. În general, este bine de luat în seamă lucrurile care îl deranjează sau îl face să sufere pe cel pe care nu am vrea decât să îl vedem fericit.

Aşadar, când vrei să te bucuri de tot ce implică sexul, NU te ridica imediat şi NU te îndrepta în goana luminii spre baie unde să îţi faci igiena imperios necesară.

Ai face bine dacă l-ai flata (ai flata-o) în continuare, i-ai atinge corpul, i-ai atinge părul în timp ce ai mai sta la poveşti cu el/ea sau dacă, pur şi simplu, i-ai respira în piept în timp ce vă ţineţi în braţe.

Dacă te-ai ridica imediat de lângă el, e acelaşi lucru cu a-i spune că vrei să scapi de orice urmă ți-a lăsat-o pe corp – o ofensă greu de descris.

Nu te lăsa pradă unei discuţii telefonice lungi (indiferent cine e sau ce importanţă are persoana care se află de partea cealaltă a firului) – deconectarea bruscă de partener şi atenţia îndreptată către altceva, care nu are nicio legătură cu el, trădează în primul rând superficialitatea sentimentelor sau chiar superficialitatea ta în general, ca om.

Deşi este foarte indicat să discutaţi după terminarea partidei de sex, e bine să îţi cerni cu atenţie subiectele alese – cele mai constructive sunt cele care vă ajută să vă descoperiţi unul în faţa celuilalt şi cele care vă ajută să vă apreciaţi unul pe celălalt şi mai mult.

E frumos şi sănătos să precizaţi, mai în glumă sau mai în serios, ce v-a plăcut, ce v-a făcut să vă depăşiţi limitele, ce v-a intimidat în sens pozitiv.

În acelaşi timp, nu e bine nici să cazi într-o euforie copilărească ca şi cum ai fi câştigat o mare victorie.

Nu vă certaţi, chiar dacă se ivesc motive faceţi orice ca să schimbaţi subiectul sau să îl amânaţi pentru mai târziu pentru că o ceartă în astfel de situaţii va face să dispară tot farmecul partidei de sex şi, în contextul dezamăgirii resimţită multiplicat, a deznădejdii că nimic din ce e frumos nu rezistă, veţi duce relaţia pe un teren extrem de alunecos şi, implicit, primejdios.

sursa: www.realitatea.net

Cele mai importante lucruri pe care să le știi înainte de a doua căsătorie

În a doua căsătorie poți fi fericit, însă trebuie să iei în considerare mai multe lucruri, după cum arată psihologii. Care sunt acele provocări, dar și cum pot fi ele depășite.

Prima căsătorie nu rezistă mereu pentru totdeauna, însă, conform studiilor, a doua căsătorie are o rată de succes mai mare decât prima.

Al doilea mariaj se bucură de beneficiile experienţei. Persoanele aflate la a doua căsătorie cunosc deja mare parte din responsabilităţile unei căsnicii.

A doua căsătorie culege recompensele primei căsătorii. E vorba de reflecţie şi evoluţie personală. Oamenii au învăţat să nu mai repete greşelile din trecut, iar asta îi conduce către un al doilea mariaj mai fericit.

Partenerii la o a doua căsătorie sunt toţi marcaţi de ideea de a face lucrurile să funcţioneze de această dată. Asta nu înseamnă că prima căsătorie e lipsită de această dorinţă, dar oamenii recăsătoriţi privesc această uniune la un alt nivel.

Printre obstacolele cu care se poate confrunta a doua căsătorie se numără:

– resentimente care persistă față de fostul partener

– sentimente de atașament față de fostul partener

-un simț al independenței crescut

– obligații financiare comune cu fostul partener

– copil din relația anterioară

Pentru ca a doua căsătorie să funcționeze bine, partenerii nu trebuie să presupună că lucrurile se vor așeza de la sine. Din contră, ei trebuie să analizeze ce nu a mers bine în prima căsnicie, mărturisește Ioana Marinescu, consilier acreditat pentru dezvoltare personală și trainer, pentru Libertatea.

Deși multe persoane au tendința de a da vina pe fostul partener pentru ce nu a mers bine în relație, este bine să analizeze și propriul rol în situație.

Eșecul unei prime căsătorii îi poate face pe oameni să simtă anxietate cu privire la viitoarele relații. Ei pot aduce cu ei un bagaj de furie, resentimente și sentimente de trădare, pe care îl „varsă” în noua relație, îngreunând conexiunea cu noul partener.

Cum poate să funcționeze mai bine a doua căsătorie?

Pentru ca a doua căsătorie să prospere, psihologul are mai multe sfaturi:

-fă din mariaj o prioritate

-eliberează-te de resentimentele și furia fostei relații

– păstrează comunicarea onestă cu jumătatea ta

– vorbește despre probleme înainte să se transforme în resentimente

– construiește relații pozitive cu copiii vitregi

Un lucru important când te recăsătorești este disponibilitatea de a fi adaptabil. O a doua căsătorie vine cu schimbări majore de viață, cu schimbări pe plan financiar, dar și pe planul relațiilor cu familia și prietenii.

Cum îți dai seama că nu ești gata pentru a doua căsătorie?

Există câteva semnale care pot sugera că nu ești gata de o a doua căsătorie, potrivit expertului, iar acestea sunt:

– visele de a te împăca cu fostul partener

-stările de supărare create de divorț

-senzația că nu poți fi sincer cu noul partener

-incompatibilitatea de valori sau obiective cu noul partener

Însă nu trebuie să renunți automat la ideea de a te căsători din nou, dacă simți că ceva nu merge bine. Un terapeut sau un consilier de relații te poate ajuta să îți pui prioritățile în ordine și să te împaci cu trecutul.

Klaus Iohannis, dat în judecată de propria soție
Articolul anterior
O femeie are 3 cerinţe faţă de un bărbat. Crezi că sunt: casă, mașină și-o haină? Te înșeli.
Articolul următor