Final de SLĂBEŞTE SĂNĂTOS!

Ambiţie, curaj, dorinţă, reuşită – acestea sunt cuvintele de ordine care au figurat în proiectul, ce a făcut curioasă  mai multă lume. Acum un an 4 femei: Victoria, Angela, Marina şi Victoria  au acceptat cea mai mare provocare, pe care au avut-o vreodată în viaţa lor, proiectul SLĂBEŞTE SĂNĂTOS, sub egida Unica Shaping Club.

Cu scopuri bine definite, cele 4 doamne, ajutate de instructorii Unica Shaping Club, au reuşit să învingă greutatea, iar  una dintre ele, să câştige titlul Miss Shaping!

Marina Tarita

Marina Tărâţă

Vârsta:

29 ani

Înălţimea:

1,64  cm

Ocupaţia:

Profesoară de limba engleză la clasele primare

Motto de viaţă:

„Ambiţia mea este dorinţa de afirmare, prin muncă asiduă şi jertfire de sine.”

Greutate la început de proiect:

103 kg

Masă corporală la moment:

77 kg

A slăbit:

26 kg

Instructor:

Ludmila Griţcu – Iabanji/Alina Ciubotaru

Galina Tomaş

,

director general Unica Shaping Club. Iniţiator și coordonator al proiectului  Slăbeşte Sănătos.

„Marina este şi ea o femeie puternică, cu un potenţial  enorm de muncă, doar că trebuie să lucreze mai conştiincios şi să se înarmeze cu răbdare, pentru că orice rezultat  necesită investiţii emoţionale şi de timp. Chiar dacă proiectul a fost finalizat, ea poate  să-şi acorde o a doua şansă şi să ducă la bun sfârşit ceea ce şi-a propus acum un an. Succesele, pe care Marina le-a obţinut, sunt oarecum semnificative, dar ceea ce poate rezulta dintr-o muncă mai asiduă, o va surprinde în viitor.”

Vreau să le mulţumesc Marinei, Victoriei, Angelei şi Victoriei pentru faptul că au dedicat un an din viaţa lor promovării modului sănătos de viaţă, le sunt recunoscătoare şi le urez o viaţă plină de tot ce este mai frumos pe lume!

 

Final de SLĂBEŞTE SĂNĂTOS!
Articolul anterior
Final de SLĂBEŞTE SĂNĂTOS!
Articolul următor
Alte articole interesante