Anatol Melnic: în ultimii 3 ani sufăr de o schimbare atât fizică, cât și sufletească

“Îmi era frică să te intervievez”, a povestit prezentatoarea emisiunii „Uși Deschise” invitatului din această ediție, considerat „omul farselor”. Doar că Anatol în ultimii ani trece prin o schimbare extrem de radicală, una care îl face lăudat de unii și criticat de alții.

Ce l-a determinat să se apuce de slăbit sau cum este văzut acum de publicul de acasă? – sunt doar câteva din subiectele abordate în acest interviu. Ne-a cântat, ne-a deschis ușile sufletului… așa că vă invităm să priviți interviul „altfel” cu și despre Anatol.

#usideschise cu Igor Belei: despre caritatea în Moldova, excesul de binefacere în orfelinate, voluntariat

Invitatul acestei ediții #usideschise este unul special, deoarece duce o misiune importanta în spate – este directorul Misiunii Sociale Diaconia, Igor Belei.

În această ediție vă propunem să-l cunoașteti pe cel din spatele a sute de acte de caritate care ajută zeci de oameni să ducă o viață mai bună!

#usideschise cu astrolog și somelier: ce vă așteaptă în 2023 și cum servim corect alcoolul pe masa de sărbătoare

În aceasă ediție specială, la trecerea între ani, ne-am gândit că cea mai bună decizie ar fi să venim cu doi invitați speciali și care au ce povesti. Astrologul și numerologul Tanya Toho Paduraru va povesti ce vă așteaptă în 2023, iar somelierul Veaceslav Dogari vă oferă sfaturi despre cum putem combina corect vinurile la masa de sărbătoare!

Iar echipa de producție vă mulțumește tuturor că ne-ați fost alături, ați comentat, privit și admirat lucrul nostru. Vă mulțumim și vă promitem în 2023 să devenim și mai buni!

#stilunic – Kătălina Rusu:”Nu îmbrac eu așa ceva, am acasă dar stă doar în șifonier”

Mămică de fetițe, sau prințese cum spune chiar ea, este invitata Nicoletei la această ediție #stlunic. Kătălina Rusu recunoaște că acum adoră să facă shopping pentru fetițe, nu mai are răbdare să își cumpere ei ținute. Ochii sunt mereu țintiți pe hăinuțe pentru prințesele casei.

Îi place să le combine frumos, să le îmbrace la fel și uneori să se asorteze chiar și ea cu ele. La emisiunea noastră a fost ea provocată să îmbrace un  stil care singură niciodată nu și l-ar fi ales!

Declarațiile oficiale din partea Gazprom, privind furnizarea de gaze în Moldova
Articolul anterior
Tânăr de 24 de ani, lovit mortal de un taxi pe o stradă din Capitală
Articolul următor