Alex și Irina Marcoci: “Râd vecinii de noi” sau cum e să lași etajul 9 pentru o casă la sol

Pentru acest cuplu carantina nu a fost o provocare. Să fii gospodar în toată legea, să ai casă la sol, asta în condițiile în care ai crescut toată viața la balconul de la etajul 9, e ceva. Stângaci, în ochii vecinilor, chișinăuienii, de câțiva ani, învață din mers arta vieții armonioase în suburbie.
În carantină, Alex și Irina Marcoci și-au făcut timp și pentru amenajarea dormitorului. Aveau deja procurată o saltea de 5 stele, dar pat încă nu.

separator

Prezentatorul de radio alături de frumoasa lui soție sunt părinți a doi copii, formând un cuplu de 19 ani. Timp în care nu au avut momente de cotitură și nu au vociferat niciodată cuvântul divorț.

#stilunic – Alexandru Ghețan și Marco Ballerini:”Azi vedem cine este cel mai bun stilist: noi sau Nicoleta?”

În ultima perioadă îi vezi tot mai des împreună pe la diverse emisiune, deoarece după participarea în cadrul unui proiect, au devenit prieteni. Par foarte diferiți, însă ambii se înțeleg foarte bine și în acest episod de #stilunic vei avea ocazia să vezi cât de bine se cunosc. Un episod unde Alexandru Ghețan și Marco Ballerini au fost provocați să devină pentru o zi stiliști. Cine a câștigat, vezi în emisiune!

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

Importanța șamponului de păr în procesul de styling

Orice aranjare poate arăta senzațional pe un păr sănătos. Și de aici trebuie să pornească totul. Dacă vrei să întorci priviri, să îți placă ce vezi în oglindă – este foarte important să ai grijă ce produse folosești.

În acest video, hair stilistul Ekaterina Atasii și-a propus să vă spună de ce gama Equilibra de produse pentru păr este o variantă de avut încredere!

Aici afli mai multe detalii despre produs:

INSTAGRAM – https://www.instagram.com/equilibra_moldova/

Facebook – https://www.facebook.com/Equilibra.Moldova

Site – https://ff.md/

#stilunic – Felicia Dunaf și Valeria Pașa:”Vorbim azi mai mult despre stil sau Eurovision?”

Două interprete, prietene și foarte talentate. Felicia Dunaf și Valeria Pașa sunt invitatele acestei ediții #stilunic. Dacă sunt concurente și cum s-au susținut una pe alta pe parcursul carierei vom afla chiar de la ele. Dar și vedem cum s-au descurcat în rol de stiliste!

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

Încă o victimă în sistemul medical. Cine este medicul din Orhei răpus de Covid-19?
Articolul anterior
Bucură-te de un antrenament GRATUIT pentru graviduțe! Înregistrează-te la webinar!
Articolul următor