Cu drag de mamă: Ileana Puică, PR Manager – proiectul „Moldova Investment Climate Reform Project”

Ce poate fi mai frumos decât să te uiți în ochii mamei și să înțelegi că acolo, din perfecțiunea irisului și până la marginea unei gene, se naște veșnicia? Mama le înțelege pe toate, ne alină durerea și ne umple sufletul cu lumină și căldură.

separator

Am întrebat-o și pe Ileana Puică, PR Manager – proiectul „Moldova Investment Climate Reform Project” ce înseamnă pentru ea, mama sa.
 • unicamdunica.mdPovestește-mi despre mama ta, ce fel de persoană este, dar și despre cele mai memorabile momente din copilăria ta?

 • Ileana P.Mama este Eliza Puică, o ființă foarte caldă și generoasă, și o mamă de excepție! Ea lucrează de o viață profesoară de arte plastice, de altfel mi-a predat și mie desenul în clasele primare. Mama a știut mereu să fie pe de o parte prietena mea de suflet, pe de altă parte părinte exigent- cel mai mare susținător al meu, dar pe alocuri și un critic dur, ceea ce m-a motivat mult în viață și m-a făcut mereu să tind, să fiu mai bună. Mâinile mamei nu se odihneau niciodată- fie că gătea ceva gustoșel sau croșeta ori împletea ceva frumos pentru mine.
 • unicamdunica.mdCum obișnuia mama să te alinte când erai mică?

 • Ileana P.În copilarie nu era fericire mai mare, decât să mergem în două la teatru, la film, la plimbare sau la o înghețată la cafenea. Aceste ieșiri în două erau foarte speciale! Azi, o invit eu deja pe mama în oraș și țin neapărat să petrecem măcar câteva ore pe lună, doar noi două!
 • unicamdunica.mdCe înseamnă pentru tine mama?

 • Ileana P.Ce înseamnă MAMA pentru mine? Îmi permit să-l citez pe fratele meu, Ion, care i-a dedicat o poezie de 8 martie mamei:
  „Mama, Izvorul dragostei nemărginite, Ne dăruiești lumină și căldură – Necondiționat. Precum soarele de-amiază încălzește, Așa și mama noastră ne iubește. Ești veșnica speranță și-alinare, A tuturor ființelor umane. Căci numai tu ai cuget și răbdare, Atunci când toate-s grele și spontane. Chiar dacă uneori bărbatu-i rece, Și fiu-n lumea mare vrea să plece. La tine, scumpă mamă ne gândim, La tine-n brațe vrem să revenim.”
 • unicamdunica.mdCare este cea mai valoroasă lecție pe care ai învățat-o din relația cu mama ta?

 • Ileana P.Cea mai valoroasă lecție învățată de la mama este că: Iubirea iartă totul, dragostea adevarată este necondiționată. De la MAMA am învățat să dăruiesc dragoste și atenție celor dragi sau pur și simplu celor care au nevoie!
 • unicamdunica.mdContinuă propozițiile: – „Inima mamei este … Îți mulțumesc…!”

 • Ileana P.„Inima mamei este un Univers Infinit de Dragoste și Dor. Îți multumesc, dragă mamă, pentru că îmi ești alături în fiecare zi a vieții mele și pentru că, ești o bunicuță minunată!

„Pentru ce mi s-a dat această boală? Cu ce mă servește?”: #SUNTVOCE cu Tatiana Pranju.

„Sunt Voce” vă aduce povestea Tatianei Pranju, supraviețuitoarea cancerului ce redescoperă acum frumusețea vieții prin psihologie. Tatiana crede ferm în puterea emoțiilor trăite deschis, mai ales pentru femei, care beneficiază enorm de pe urma exprimării libere a sentimentelor. Ea aduce în prim-plan tehnici eficiente pentru gestionarea emoțiilor, oferind astfel un suport valoros celor ce se confruntă cu provocări similare. 

Nu ratați o ediție plină de emoție și transformare în următorul episod de “Sunt Voce”.

 

#stilunic – Gabriela Damir, prezentatoare:”Așa emoții nu am avut nici la nuntă!”

#stilunic cu altă prezentatoare. Așa provocare a avut invitata acestui episod în noua ediție. Gabriela Damir a simțit cum este să fii tu cea care pune întrebări, iar Nicoleta a fos în rol de invitat. Doar că provocările nu s-au terminat doar la această etapă.

Vă dorim vizionare plăcută și sperăm să vă placă acest episod!

#stilunic–Doina Danielean și Alina Ciobanu:”Zic să o facem altfel, în opinci și strae tradiționale?”

Invitatele de azi la #stilunic ne-au spus că fac parte din categoria prietenilor despre care se crede că fac totul la comandă. De ce? La sigur veți afla în acest episod. Pentru că Doina Danielean și Alina Ciobanu au povestit multe lucruri interesante despre relațialor, dar și momente picante despre cum arată relația lor când se ceartă!

Un bărbat stabilit în străinătate, a transformat locuința bunicilor într-o casă de vacanță
Articolul anterior
Mesaj emoționant pentru Lori și Beti! Fetele Aurei sunt astăzi omagiate
Articolul următor