Despre bucătari: ce îi enervează, relația cu chelnerii și de ce au probleme cu kilogramele în plus

Care sunt cei mai buni bucătari – femeile sau bărbații? 🙄 De ce mâncarea din farfurie nu arată ca în fotografie? V-ați recunoscut cumva? Cel puțin o dată ați pus așa întrebări? Bucătarii șefi Alexandru Comerza și Galina Palitu aud mai în fiecare zi aceste afirmații…..

În ediția de astăzi #VERSUS, am decis să invităm doi bucătari, fără să știe că ambii participă în acest proiect și i-am provocat să răspundă la câteva întrebări. Sunteți curioși să vedeți ce a ieșit? Sau cât de diferiți/asemănători sunt aceștia? Vedeți video de mai jos.

⏩ Invitați:

Alexandru Comerzan

Galina Palitu

🎬Staff:

Producător:

Iulia Arnaut

Editare video:

Iovu Iurie

#stilunic – Gabriela Damir, prezentatoare:”Așa emoții nu am avut nici la nuntă!”

#stilunic cu altă prezentatoare. Așa provocare a avut invitata acestui episod în noua ediție. Gabriela Damir a simțit cum este să fii tu cea care pune întrebări, iar Nicoleta a fos în rol de invitat. Doar că provocările nu s-au terminat doar la această etapă.

Vă dorim vizionare plăcută și sperăm să vă placă acest episod!

#stilunic–Doina Danielean și Alina Ciobanu:”Zic să o facem altfel, în opinci și strae tradiționale?”

Invitatele de azi la #stilunic ne-au spus că fac parte din categoria prietenilor despre care se crede că fac totul la comandă. De ce? La sigur veți afla în acest episod. Pentru că Doina Danielean și Alina Ciobanu au povestit multe lucruri interesante despre relațialor, dar și momente picante despre cum arată relația lor când se ceartă!

#unicLifeHacks: 6 piese care nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat

Dincolo de tendințele veșnic schimbătoare, există și vor exista mereu câteva piese nemuritoare, atât în moda femeilor (de exemplu, little black dress), precum și în moda bărbaților. Orice reprezentant al sexului tare ar trebui să aibă în garderobă aceste piese vestimentare, dacă vrea să facă o impresie bună, atât la muncă, precum și în viața de zi cu zi. Îți prezentăm cele 6 piese vestimentare pentru bărbați, care nu ar trebui să lipsească din garderoba lor!

Procesul de vaccinare a studenților și medicilor rezidenți din cadrul USMF a fost demarat
Articolul anterior
Spitalele din stânga Nistrului pentru bolnavii de COVID-19, pline în proporţie de 97 la sută
Articolul următor