Doina Bejan, femeia care a slăbit 25 de kg prin intermediul Centrului online de nutriție și sport galinatomaș.com

Aproximativ un an în urmă avea 80 de kg, mărimea XXL și multă disperare, acum Doina arată excelent, se simte mult mai bine și are mare grijă de corpul ei. Pentru obținerea siluetei dorite, pilonul principal a fost mișcarea, hidratarea corectă, alimentația echilibrată – reguli care au fost învățate prin intermediul platformei online galinatomaș.com.

separator
Iată ce ne-a povestit chiar Doina despre experiența sa:

„În luna ianuarie arătam ca un brăduț. Cum altfel poți să arăți când ai 1.54 cm și 80 de kg? Nu urcam niciodată scările, pentru că îmi ieșea sufletul. Evitam să merg pe jos, iar problema cea mai mare era că, nu purtam deloc tocuri, deși sunt o împătimită a pantofilor cu toc. Dorința de schimbare a venit după ce am văzut pozele de la Anul Nou, unde toate cele 80 de kg nu mai încăpeau în cadru. Știam ce vreau, dar nu știam cum. Așa că a fost așa să fie, să descopăr platforma online galinatomas.com. De profesie sunt inginer-programator și tot ce e legat de calculatoare, online, etc. Este o revelație pentru mine. Mi-am creat un cont și am porcurat un abonament pentru un an de zile, chiar în acea seară (în mintea mea era implantat faptul că aș putea să dau jos măcar 10 kg doar într-un an de zile…) și am început. Mai întâi regimul, apoi și antrenamentele. După care m-am alăturat și grupului „Noi îți cumpără kg”. Și așa am ajuns azi să cântăresc 54 de kg. Dar, mai am de muncit, pentru că lista motivațională încă nu are toate punctele îndeplinite. Vreau să ajung la 52 de kg. Este foarte aproape scopul, însă nu ma bazez doar pe asta. Știu că în momentul în care o să ajung la greutatea dorită, o să urmeze o perioadă mult mai lungă, în care o să lucrez mai departe la menținerea siluetei. În ianuarie 2018 arătam ca un brăduț. Astăzi arăt ca o trestie.”
De asemenea, am întrebat-o ce mănâncă la micul dejun.

„Dejunul meu de obicei începe la ora 10:00. Pentru că fac antrenament la ora 07:00. Și, când ajung la ora 10:00, prefer smoothie. Acum vara dau preferința fructelor de sezon: cum ar fi un măr, o pară, niște prune + apă și o linguriță de miere ecologică (recoltată chiar de soțul meu, pentru care creșterea albinelor este un hobby) – și dejunul perfect este gata. Des prepar un smoothie în care adaug pepene galben, semințe de chia sau de in și ghimbir. E o rețetă după consumul careia mă simt foarte bine. În week-end, spre exemplu când sunt acasă, dejunul este puțin mai diferit și e bazat pe cereale cu fructe uscate. Am acum o colecție de cereale diferite. Așa că fetelor, dacă vă doriți o schimbare – actionați azi, sau cum se spune în limba engleză: „Yesterday is History/Tomorrow is Mistery/Today is a gift. This why is called Present.”

În premieră, la Chișinău va fi pus în scenă spectacolul radiofonic ”OVIDIU – Exilatul de la Pontul Euxin” realizat la București și premiat în cadrul Galei UNITER!
Articolul anterior
O româncă a fost numită în funcția de Ministru al Sportului din Franța!
Articolul următor
Alte articole interesante