Olia Tira: Unii zic că e de gheață. Și ea nu vrea să-i contrazică!

Nu este un titlu de întâi aprilie, dar ne-am propus să  începem luna cu un personaj colorat, la fel de imprivizibil ca și vremea de afară. Olia Tira este cea care a dat culoare unei zile de week-end, pe care noi am transformat-o în una lucrătoare. Și munca a meritat tot efortul. Cum este totuși Olia, cea din afara sticlei?

separator

 Y35A8672

Unii zic că e de gheață, iar alții și-o fac prietenă pe viață. Cum se caracterizează interpreta pe sine dintr-o parte:

”Olia Tira este foarte diferită, dar niciodată n-o trădează pe cea care este cunoscută doar celor mai apropiați.

La începutul carierei eram foarte deschisă cu presa, dar sinceritatea și emoțiile mele pozitive nu întotdeauna erau percepute corect. Bunăvoința mea era interpretată diferit de jurnaliști. Atunci am înțeles că în profesia noastră trebuie să fii mai rezervată.

Chiar dacă unii cred că eu sunt foarte distantă, ca o gheață, atunci când mă cunosc mai bine, își schimbă viziunea.”

Y35A8114
 Y35A8199

Are stil, pe care la începuturile carierei i l-a cultivat Valentina Radcenco. Acum nu mai are nevoie să plătească un stilist, pentru că știe ce vrea să vadă în oglindă, cum trebuie să apară la un eveniment monden și cum trebuie să arate un proiect foto sau video. Ar fi în stare să anuleze orice sesiune foto planificată dacă nu se simte în apele ei sau îi displace rezultatul final.

” 5 ani în urmă nu aș fi avut curajul să-i zic unui redactor că nu-mi place una sau alta.  Acum cred că am ajuns la maturitate și îmi pot permite să accept sau să refuz o idee, dacă nu-mi convine sau nu-mi place rezultatul final.”

S-a copt și pentru o sesiune foto în care a apărut puțin spus dezgolită. De multă vreme era curtată cu astfel de propuneri, dar a făcut-o atunci când a simțit că e timpul potrivit.

”Am simțit că m-am maturizat și e posibil să merg la astfel de experimente. M-am consultat cu soțul, mama, prietenii. Am zis, din start, că dacă nu-mi place ce iese și va fi ceva exagerat, pozele nu vor fi făcute public. Dar soțul mi-a zis că nu vede în asta nimic nimic ieșit din comun.”

 Y35A8603

Olia Tira rămâne femeia contrastelor: inabordabilă și, în același timp, mult prea deschisă și îndrăzneață în comparație cu restul interpretelor.

Descoperă-i stările într-o ședință foto realizată de Unica.md și Image Studio.

 Y35A8186 
Y35A8110 Y35A8124
  
Y35A8212 Y35A8319
Y35A8484 Y35A8533
 
Y35A8562
 Y35A8542 Y35A8657  
Y35A8595
  
Y35A8628
 Y35A8688 Y35A8700
Y35A8727
 IMG_8269

Make-up, coafură: Salon Rochelle
Stilist: Mihaela Lucovețchi
Ținute: Olga Parubina
Poze: Image Studio

Image Studio 2Image Studio
tel: (022) 22-69-52
mob: 068-777-291, 068-777-292
email: info@imagestudio.md
rochelle20122010_1mRochelle
Moldova, Chisinau, Cuza Voda, 18/5
(+373 22) 920 330; (+373) 698 18 083, 797 85 885

#unicLifeHacks: Top 5 tipuri de tricouri pe care trebuie să le ai în garderobă

🤗

Tricoul, un element vestimentar nelipsit, de altfel, din garderoba oricui, însă căruia cu siguranță nu îi oferim suficientă importanță. Tricoul îți poate fi cel mai bun aliat. Sau, din contră, cel mai mare dușman.
O primă greșeală pe care o facem cei mai mulți dintre noi când vine vorba de achiziționarea unui tricou este legată de alegerea dimensiunii corecte. De exemplu, un tricou S de la brandul X îți este numai bun, în timp ce tot S, dar de la alt brand îți este larg. Ca să fii sigur că nu dai greș cu un articol atât de simplu, ne-am gândit să-ți prezintăm câteva sfaturi legate de cum și mai ales ce fel de modele trebuie neapărat să ai în garderobă.


*Partenerul emisiunii –UNIC  – https://www.instagram.com/unic.md/ 
*Prezentator – Luciana Gurduz – https://www.instagram.com/lucianagurduz/

#stilunic – Alexandru Ghețan și Marco Ballerini:”Azi vedem cine este cel mai bun stilist: noi sau Nicoleta?”

În ultima perioadă îi vezi tot mai des împreună pe la diverse emisiune, deoarece după participarea în cadrul unui proiect, au devenit prieteni. Par foarte diferiți, însă ambii se înțeleg foarte bine și în acest episod de #stilunic vei avea ocazia să vezi cât de bine se cunosc. Un episod unde Alexandru Ghețan și Marco Ballerini au fost provocați să devină pentru o zi stiliști. Cine a câștigat, vezi în emisiune!

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

Importanța șamponului de păr în procesul de styling

Orice aranjare poate arăta senzațional pe un păr sănătos. Și de aici trebuie să pornească totul. Dacă vrei să întorci priviri, să îți placă ce vezi în oglindă – este foarte important să ai grijă ce produse folosești.

În acest video, hair stilistul Ekaterina Atasii și-a propus să vă spună de ce gama Equilibra de produse pentru păr este o variantă de avut încredere!

Aici afli mai multe detalii despre produs:

INSTAGRAM – https://www.instagram.com/equilibra_moldova/

Facebook – https://www.facebook.com/Equilibra.Moldova

Site – https://ff.md/

Nata Albot este însărcinată!
Articolul anterior
Cum se antrenează Shakira după naştere
Articolul următor