#usideschise Igor Rusu: nunțile la romi, concertul la Palat, colegii de scenă, obstacole în viață

Poate ți-a făcut chiar ție nunta de neuitat sau poate ai asitat la unul din spectacolele ce ridică toată lumea în picioare! Artistul respectat de colegi și apreciat de public vorbește cu Aura, despre drumul spre succes.

Este pe scenă de peste 30 de ani și artistul cel mai apreciat de etnia romă. Igor Rusu ne dezvăluie astăzi momentele de debut ale carierei sale, drumul anevoios, dar și motivul pentru care a ales să cânte muzica populară .

Nu am putu rata ocazia și l-am pus să ne cânte câteva piese.

Astăzi, la #usideschise, cu Aura, avem un invitat prea modest pentru talentul său!

#stilunic–Rusalina Rusu și Andei Porubin:”Acesta a fost cea mai bună, și mai stresantă prezentare!”

În lună dragostei am invitat doi buni prieteni, colegi de breaslă, oameni care se citesc din priviri – Rusalina Rusu și Andei Porubin. Se știu “de un secol”, după cum afirmă chiar ei, însă la așa format de emisiune sunt pentru prima dată. Le-am testat prietenia, am afla ce îi leagă și desigur le-am îmbrăcat așa cum nu au mai fost!

Simte energia iubirii care s-a petrecut la UNIC de Valentine’s Day!

De 14 februarie la Centrul Comercial UNIC s-a sărbătorit dragostea. Cu reduceri de 14%, concert LIVE cu cei de la LUME, provocări pregătite de Anatol Melnic, pozele instant imprimate la cabina foto și multe alte surprize. Prin acest video te invităm să călătorești prin amintirile pe care le-am trăit la evenimentul de Valentine’s Day. 🍫🍬🍭

Simte energia iubirii care a umplut atmosfera la UNIC și fii cu ochii pe rețelele acestora pentru a nu pierde următorl eveniment! 🎥🥰

https://youtu.be/s54lPKs3ihA

#stilunic – Mihaela Tabură și Violeta Popov:”Am decis să repetăm cu Nicoleta cununia. Așa nu o veți mai vedea”!

La #stilunic Mihaela Tabură a mai fost, de data aceasta a venit împreună cu buna ei prietenă Violeta Popov. Fetele au privit emisiunea și deja se pregătise pentru un scenariu anume, dar cum noi ne străduim să ne surprindem invitații – fetele s-au cam șocat când au auzit ce aveau de făcut! O ediție în care o veți vedea pe Nicoleta Adam mireasă, iar invitatele domnișoarele ei de onoare! Vizionare plăcută și chiar vrem să știm pe cine mai vreți să vedeți la noi la emisiune?

Bucuria unei mame: fiul femeii de serviciu a ajuns directorul școlii
Articolul anterior
#stilunic – Aliona Moon:”Membrii familiei mă numesc milimetru în milimetru. De ce credeți?!”
Articolul următor